Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Frida buraya yazdiktan biraz sonra yedim 6 yi geciyodu iste toplamda 4 kasik olmustur belki 5 bilmiyorum.

Sadece pilav yedim bir iki catal salata aldim o kadar.
8 bucukta da yogurt kurunu yidim hayriye kuzum :)

Yeni 1,5 litreye geliyo içtiğim su 2 olmadam yatmıycam. Sabah eksi cikmak istiyorum. İns pilavin bir zarari olmaz. Olmamasi lazim sabahta sadece yarim dilim yemistim ekmek.

Pilavi kim buldu acaba 7 ceddine rahmet istedi herhalde :)

Afferim sana :) bana oldu inş en çokta şu an açım okudukça kendime iyi ki açım dedim memnun oldum halimden mutlu oldum.

Stresten şişiyozda mutluluktan niye erimiyoruz acaba
bi faydam olursa cok mutlu olurum canim sabah.eksi cikacagina inaniyorum ben

Şimdi sana nörüyon diycem cuk oturcak ne ördün ne örüyon dığnanmı şişnenmi ben dığ severdim bir zamanlar
Ikisinide seviyom ben ama bu ara tigla battaniye oruyom

Simdi ben bu mesaja boyle cevap verdim ama bi yandanda korkuyom.acaba sorunda bi ima vardi da ben mi anlamadim diye

cok tesekkürler kızlar ..alıntı yapamadım..
bonus dogru soyluyorsun okul işini artık çözmem gerekecek..okul çok uzak değil aslında 10 dakika ya surer ya surmez banada yuruyus oluyordu ama vucut ağır birde ben butun gun ayaktayım mutfakdayım zaten vucut beni tasımadı çünki ayak bileklerim el bileklerim çok incedir vucuduma göre..artık pazartesi cıkıştada servisle gelsin napalım artık...

çok çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifa versin inşallah

inşallah canım hep beraber başaralım

Biraz motivasyon olsun dedydim
çok ta iyi ettin ellerine sağlık bana ettı bende şü yeşil çay soda onu yapsam dedım ama bakalım

oh afıyet olsun bence pilavdan bısey olmaz dengelemek mühim

esselamun aleykum hayırlı sabahlar hayırlı cmalar inşallah bol bol eksi göreliim bugun

ben sabah tartıldım ilminide aldım tartının heralde hıç eyılmeden yukardan fotosunu çektım oyle sabit çıktı
kilom 155.9 ( bu kıloya sevinilirmi demeyin daha beterinide gördüm biliyorsunuz )
diyete başlamada 2 gun önca 162 çıkmıştı süt tankında azda olsa mutluyum ama bir sorun var ben wc çıkamıyorum acaba yuruyuş falan yok ondanmı oluyor anlamadım ama kendimi acayıp şiş hissediyorum kızlar bana bir fikir verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…