Biraz motivasyon olsun dedydimYeliz ne iş
Biraz motivasyon olsun dedydim
bi faydam olursa cok mutlu olurum canim sabah.eksi cikacagina inaniyorum benAfferim sana :) bana oldu inş en çokta şu an açım okudukça kendime iyi ki açım dedim memnun oldum halimden mutlu oldum.
Stresten şişiyozda mutluluktan niye erimiyoruz acaba
bi faydam olursa cok mutlu olurum canim sabah.eksi cikacagina inaniyorum ben
Ikisinide seviyom ben ama bu ara tigla battaniye oruyomŞimdi sana nörüyon diycem cuk oturcakne ördün ne örüyon dığnanmı şişnenmi ben dığ severdim bir zamanlar
çok çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifa versin inşallahselam kızlar nasılsınız..ben yine sorunlarımla geldim allah beterinden korusun ....dün kızı okula götürürken ayağım birden tutuldu yuruyemedim ayak bileklerime iğne yapılmıştı 15 gün önce ..sabah 6 da dayanamadım aglaya ağlaya acile gittik esimle röntgen cekildi sonuçta hiçbişey yok istirahat verdi ama yuruyemiyorum yaniii.. esim hastanede tekerlekli sandalye ile gezdirdi..kortizonlu iğne yapılmış ondan olabilirmiş...ben bu kadar sıkı diyet yaptıgım halde aynıyım inanın çok ufak kaçamaklarım oluyor vucudumda ödemmi var anlamadım ..haftasonu artuya bile gectim bugun ancak gecen haftaki kiloya gelmişim..neyse ben yatayım yine kayınvalidem burada şimdi nazı okula yedirmeye gitti .....
inşallah canım hep beraber başaralımDafi abla Rabbim umreni kabul etsin bizlerden de selam.soyle sevgili peygamberimize ay boyle yazmak bile heyecanlandirdi beni bizerede nasip.olur insallah
Derin gecmis olsun canim tez iyilesirsin.insallah
Hayriye kutlarim.seni sen bu isi basaracaksin bak gor
Elifte dogum yapacakti bugun sorunsuz gecmistir insallah
çok ta iyi ettin ellerine sağlık bana ettı bende şü yeşil çay soda onu yapsam dedım ama bakalımBiraz motivasyon olsun dedydim
Frida buraya yazdiktan biraz sonra yedim 6 yi geciyodu iste toplamda 4 kasik olmustur belki 5 bilmiyorum.
Sadece pilav yedim bir iki catal salata aldim o kadar.
8 bucukta da yogurt kurunu yidim hayriye kuzum :)
Yeni 1,5 litreye geliyo içtiğim su 2 olmadam yatmıycam. Sabah eksi cikmak istiyorum. İns pilavin bir zarari olmaz. Olmamasi lazim sabahta sadece yarim dilim yemistim ekmek.
Pilavi kim buldu acaba 7 ceddine rahmet istedi herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?