Süpersin
sağolun kızlar inşallah böyle devam eder çünkü benim sağım solum pek belli olmuyo biliyorsunuz en ufak birşeyde buzdolabının önünde buluyorum kendimibencede süper oldun sen olduun
Tahmin ettim eymire geldiğini :)eymir gölünün etrafını tam tur attık 10 km ama keyifliydi
Tahmin ettim eymire geldiğini :)eymir gölünün etrafını tam tur attık 10 km ama keyifliydi
gecmis olsun Asum tedaviye devam sanirimHayırlı sabahlar
Bugün diş randevum var hiç gidesim yok
Hava da yağmurlu
Baslayacaktik ama gitmedimgecmis olsun Asum tedaviye devam sanirim
Geçmiş olsun derin çabuk atlatırsın inşallah neden böyle olduki acabaa dinlen bakalım Dr. Dediyse geçecektirselam kızlar nasılsınız..ben yine sorunlarımla geldim allah beterinden korusun ....dün kızı okula götürürken ayağım birden tutuldu yuruyemedim ayak bileklerime iğne yapılmıştı 15 gün önce ..sabah 6 da dayanamadım aglaya ağlaya acile gittik esimle röntgen cekildi sonuçta hiçbişey yok istirahat verdi ama yuruyemiyorum yaniii.. esim hastanede tekerlekli sandalye ile gezdirdi..kortizonlu iğne yapılmış ondan olabilirmiş...ben bu kadar sıkı diyet yaptıgım halde aynıyım inanın çok ufak kaçamaklarım oluyor vucudumda ödemmi var anlamadım ..haftasonu artuya bile gectim bugun ancak gecen haftaki kiloya gelmişim..neyse ben yatayım yine kayınvalidem burada şimdi nazı okula yedirmeye gitti .....
geçmiş olsun derin odem olmuştur uzulme canım bol su içselam kızlar nasılsınız..ben yine sorunlarımla geldim allah beterinden korusun ....dün kızı okula götürürken ayağım birden tutuldu yuruyemedim ayak bileklerime iğne yapılmıştı 15 gün önce ..sabah 6 da dayanamadım aglaya ağlaya acile gittik esimle röntgen cekildi sonuçta hiçbişey yok istirahat verdi ama yuruyemiyorum yaniii.. esim hastanede tekerlekli sandalye ile gezdirdi..kortizonlu iğne yapılmış ondan olabilirmiş...ben bu kadar sıkı diyet yaptıgım halde aynıyım inanın çok ufak kaçamaklarım oluyor vucudumda ödemmi var anlamadım ..haftasonu artuya bile gectim bugun ancak gecen haftaki kiloya gelmişim..neyse ben yatayım yine kayınvalidem burada şimdi nazı okula yedirmeye gitti .....
Geçmiş olsun derincim ilaçlar ödem yapmıştır sen takma kafana gider onlarselam kızlar nasılsınız..ben yine sorunlarımla geldim allah beterinden korusun ....dün kızı okula götürürken ayağım birden tutuldu yuruyemedim ayak bileklerime iğne yapılmıştı 15 gün önce ..sabah 6 da dayanamadım aglaya ağlaya acile gittik esimle röntgen cekildi sonuçta hiçbişey yok istirahat verdi ama yuruyemiyorum yaniii.. esim hastanede tekerlekli sandalye ile gezdirdi..kortizonlu iğne yapılmış ondan olabilirmiş...ben bu kadar sıkı diyet yaptıgım halde aynıyım inanın çok ufak kaçamaklarım oluyor vucudumda ödemmi var anlamadım ..haftasonu artuya bile gectim bugun ancak gecen haftaki kiloya gelmişim..neyse ben yatayım yine kayınvalidem burada şimdi nazı okula yedirmeye gitti .....
afiyet olsun canım bende sulu köfte dokyorum bıyandanda suyumu yudumluyorumNerdesiniz acaba hem yemek yapiyorum hem cayimi yudumluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?