Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamun aleykum hayırlı sabahlar
bugun biraz kırıklığım var ama geçer inşallah oğlan gine uyutmadı gece onun sersemlıği heralde

bencede süper oldun sen olduun
sağolun kızlar inşallah böyle devam eder çünkü benim sağım solum pek belli olmuyo biliyorsunuz en ufak birşeyde buzdolabının önünde buluyorum kendimi

selam kızlar nasılsınız..ben yine sorunlarımla geldim allah beterinden korusun ....dün kızı okula götürürken ayağım birden tutuldu yuruyemedim ayak bileklerime iğne yapılmıştı 15 gün önce ..sabah 6 da dayanamadım aglaya ağlaya acile gittik esimle röntgen cekildi sonuçta hiçbişey yok istirahat verdi ama yuruyemiyorum yaniii.. esim hastanede tekerlekli sandalye ile gezdirdi..kortizonlu iğne yapılmış ondan olabilirmiş...ben bu kadar sıkı diyet yaptıgım halde aynıyım inanın çok ufak kaçamaklarım oluyor vucudumda ödemmi var anlamadım ..haftasonu artuya bile gectim bugun ancak gecen haftaki kiloya gelmişim..neyse ben yatayım yine kayınvalidem burada şimdi nazı okula yedirmeye gitti .....

Geçmiş olsun derin çabuk atlatırsın inşallah neden böyle olduki acabaa dinlen bakalım Dr. Dediyse geçecektir

geçmiş olsun derin odem olmuştur uzulme canım bol su iç

Geçmiş olsun derincim ilaçlar ödem yapmıştır sen takma kafana gider onlar
Dinlen kendine iyi bak

Off bende giremedim sinir oluyorum. KK da yaslandi artik.
Hayriye gozlerinden operim aferin sana.
Bende idare eder moddayim.
Simdi termosa yesil cay form cayi karisik yapcam icim yatana kadar bakalim.

Kahvalti yarim dilim ekmek, 2 yumurta, 1,5 dilim peynir, domat roka yedim. Cay icerken bir iki kasik findik ezmesi şeettim sekersiz cayla.

Hic su icmedim aptal gibi. Yemekte yemedim daha 1 dolu avuc yerfistigi yedim. Kendisine bir askla bagliyim. Tok tuttugunu dusunuyorum bi dahakine tuzsuz almaliyim.
Kibristan almistim cig yer fistigi cok guzeldi aslinda oyle bulunsa ya her yerde. Belkide ben bilmiyorum.

Ayy iste beyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…