canım neden yemiycen 4 kaşık pılav 2 dilim ekmek yanında bol salata yoğurt oh mıs gecede yoğurt şeysinde yapalım tamamdırAman yaaa keske hic yemek yapmasak. Etli pilav yaptim aksama ne guzel yesil cayimi iciyodum 1-2 kasik tadina tuzuna bakim dedim birazda goz hakkim var diye. Nerdende baktim nefsim pilavda kaldi resmen. Oglen yemek yeseydimde kalcakti degisen bisey yok karbonhidrat bagimlisi oldugumdan.
Yemekte yemiycem pilavdan hem yemek istiyorum hem yememek istiyorum. Bir tabak pilav icin bu kadar dusunce harcadim yazik bana.
Cayimi icim kapatim cenemi...
Pilavı yedin miiii ?Aman yaaa keske hic yemek yapmasak. Etli pilav yaptim aksama ne guzel yesil cayimi iciyodum 1-2 kasik tadina tuzuna bakim dedim birazda goz hakkim var diye. Nerdende baktim nefsim pilavda kaldi resmen. Oglen yemek yeseydimde kalcakti degisen bisey yok karbonhidrat bagimlisi oldugumdan.
Yemekte yemiycem pilavdan hem yemek istiyorum hem yememek istiyorum. Bir tabak pilav icin bu kadar dusunce harcadim yazik bana.
Cayimi icim kapatim cenemi...
Perşembe akşamı pilavmı yenir alaseeen yaaacanım neden yemiycen 4 kaşık pılav 2 dilim ekmek yanında bol salata yoğurt oh mıs gecede yoğurt şeysinde yapalım tamamdır
Yazık ama :))) hem o emzikli hemde düzene bindirsek yenir neden yenmesinePerşembe akşamı pilavmı yenir alaseeen yaaa
Ben elimi kana buladım o bulamasın barı diye şeyttim...Yazık ama :))) hem o emzikli hemde düzene bindirsek yenir neden yenmesine
selam kızlar nasılsınız..ben yine sorunlarımla geldim allah beterinden korusun ....dün kızı okula götürürken ayağım birden tutuldu yuruyemedim ayak bileklerime iğne yapılmıştı 15 gün önce ..sabah 6 da dayanamadım aglaya ağlaya acile gittik esimle röntgen cekildi sonuçta hiçbişey yok istirahat verdi ama yuruyemiyorum yaniii.. esim hastanede tekerlekli sandalye ile gezdirdi..kortizonlu iğne yapılmış ondan olabilirmiş...ben bu kadar sıkı diyet yaptıgım halde aynıyım inanın çok ufak kaçamaklarım oluyor vucudumda ödemmi var anlamadım ..haftasonu artuya bile gectim bugun ancak gecen haftaki kiloya gelmişim..neyse ben yatayım yine kayınvalidem burada şimdi nazı okula yedirmeye gitti .....
gecmis olsun Derincim Allah daha beterinden korusunselam kızlar nasılsınız..ben yine sorunlarımla geldim allah beterinden korusun ....dün kızı okula götürürken ayağım birden tutuldu yuruyemedim ayak bileklerime iğne yapılmıştı 15 gün önce ..sabah 6 da dayanamadım aglaya ağlaya acile gittik esimle röntgen cekildi sonuçta hiçbişey yok istirahat verdi ama yuruyemiyorum yaniii.. esim hastanede tekerlekli sandalye ile gezdirdi..kortizonlu iğne yapılmış ondan olabilirmiş...ben bu kadar sıkı diyet yaptıgım halde aynıyım inanın çok ufak kaçamaklarım oluyor vucudumda ödemmi var anlamadım ..haftasonu artuya bile gectim bugun ancak gecen haftaki kiloya gelmişim..neyse ben yatayım yine kayınvalidem burada şimdi nazı okula yedirmeye gitti .....
sanırım KK da bakim vardı siteyi acarken saatini gününü yaziyorduMerhabalar bir ara siteye giremedim bir an panikledim :)) sonra sevindim cuma günüde kapalı olur inşallah artıyı bildirmem diye düşünürkeeeen bir baktım site yerinde sağlaam telefonum gidip geliyor ondan giremedim herhalde
Ben bu yesil cay ve maden suyunu bugun ictim ondanmidir nedir acayip idrar sokturdugunu soyleyebilrim aslinda ayranliyida yapicaktim.ust uste maden suyu olmasin diye yapmadim onu da yarin aksam yapicam yogurt vetarcinida tatli istedigim zaman yapmayi dusunuyorum yada bir ara ogun olarak olabilir bencebu işe yarar görünüyor ama 15 günde eksii 5 kilo olurmukiii aslında hepside yapılabilir şeyler yarım litre su nedir ki zaten 2 bardak oluyor yeliz senin bunu yapıyım dediğin bişey varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?