Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aman yaaa keske hic yemek yapmasak. Etli pilav yaptim aksama ne guzel yesil cayimi iciyodum 1-2 kasik tadina tuzuna bakim dedim birazda goz hakkim var diye. Nerdende baktim nefsim pilavda kaldi resmen. Oglen yemek yeseydimde kalcakti degisen bisey yok karbonhidrat bagimlisi oldugumdan.

Yemekte yemiycem pilavdan hem yemek istiyorum hem yememek istiyorum. Bir tabak pilav icin bu kadar dusunce harcadim yazik bana.

Cayimi icim kapatim cenemi...

canım neden yemiycen 4 kaşık pılav 2 dilim ekmek yanında bol salata yoğurt oh mıs gecede yoğurt şeysinde yapalım tamamdır

Pilavı yedin miiii ?

Bendede pilav vardı yemiycem diye sözde vermiştim ama aynı sen gibiiii bağımlı bir şekilde dayanamadım bir tabak pilav yedim

Halbuki bir kase cacık ve tavuk yiycektim aayyy ben kendimi nasıl toparlıycam

Mardinden erzağım geldiği içinden kahve çıktı paketinde mıra yazıyordu kokusu dibek kahvesine benziyordu hemen kuzeni aradım bu ne diye oda eşi gönderdiği için bilmiyormuş akşama beni arıycaklar konuştuk biraz sütle neskafe gibi karıştırıp iç dedi dibek de değil galiba şeker katmadım ama herhalde içinde keçi boynuzu , antep fıstığı tozu filan var kalorili bişeye benziyoor rengi toprak rengi gibi bir toz işte bilen var mı

Evde dibek yazan kahvede var ona benziyor tadı ama kuzenim dibek değil dedi ...

Gecmis olsun cnm
Kortizon vucutta su tutar odem yapar
Mumkunse sifir tuzlu beslen

gecmis olsun Derincim Allah daha beterinden korusun

sanırım KK da bakim vardı siteyi acarken saatini gününü yaziyordu

Dafi abla Rabbim umreni kabul etsin bizlerden de selam.soyle sevgili peygamberimize ay boyle yazmak bile heyecanlandirdi beni bizerede nasip.olur insallah

Derin gecmis olsun canim tez iyilesirsin.insallah

Hayriye kutlarim.seni sen bu isi basaracaksin bak gor

Elifte dogum yapacakti bugun sorunsuz gecmistir insallah

bu işe yarar görünüyor ama 15 günde eksii 5 kilo olurmukiii aslında hepside yapılabilir şeyler yarım litre su nedir ki zaten 2 bardak oluyor yeliz senin bunu yapıyım dediğin bişey varmı ?
Ben bu yesil cay ve maden suyunu bugun ictim ondanmidir nedir acayip idrar sokturdugunu soyleyebilrim aslinda ayranliyida yapicaktim.ust uste maden suyu olmasin diye yapmadim onu da yarin aksam yapicam yogurt vetarcinida tatli istedigim zaman yapmayi dusunuyorum yada bir ara ogun olarak olabilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…