- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
teşekkür ederim asum aslında dünde 2 öğün pırasa yedım ama bugun de deneyeyım ınşallahHayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Hayriyecim çok sevindim emeğinin karşılığını almışsın
Wc sorunu için bol su ve lifli gıda yemelisin
Kuru kayısı iyi gelir bana olmazsa akşamdan suya islat sabah hem suyunj5ic hem kayısıları ye pırasa ve bakliyat da önerebilirim
Hayriye tebrik ederim devami gelsin insallah asuman ablanin dedigi gibi kuru kayisi oneririm bende bide su ceviz suyu iyi oluyo bide ufakta olsa karin hareketleri yaparak bagirsak hareketi saglarsan faydali olur diye dusunuyorumesselamun aleykum hayırlı sabahlar hayırlı cmalar inşallah bol bol eksi göreliim bugun
ben sabah tartıldım ilminide aldım tartının heralde hıç eyılmeden yukardan fotosunu çektım oyle sabit çıktı
kilom 155.9( bu kıloya sevinilirmi demeyin daha beterinide gördüm biliyorsunuz )
diyete başlamada 2 gun önca 162 çıkmıştı süt tankında azda olsa mutluyum ama bir sorun var ben wc çıkamıyorum acaba yuruyuş falan yok ondanmı oluyor anlamadım ama kendimi acayıp şiş hissediyorum kızlar bana bir fikir verin
çok sağol yelızcım denıycem ınşallah çok rahatsız edıcıHayriye tebrik ederim devami gelsin insallah asuman ablanin dedigi gibi kuru kayisi oneririm bende bide su ceviz suyu iyi oluyo bide ufakta olsa karin hareketleri yaparak bagirsak hareketi saglarsan faydali olur diye dusunuyorum
canımm gozun aydın korkma ılk başlarda olur benım sütümde yoktu mamayı bırakma sutun gelene kadarE eboe hastaneden bildiriyor :)
Kizimi dun aldim kucagima sukurler olsun... Meraklandirmayayim diye ilk firsatta yazdim size.. Cok kolay bi ameliyatti ama sonrasi facia... Zorla kalkiyorum, sutum sifir... Bebek dun acliktan aglarken tikandi, hemsire kucaginda bebekle doktora bagira cagira cikti bebek ölüyo diye.. Tabi bende ameliyattan yeni ciktim kalkamiyorum, bagira çağıra agladim, cok korktum. Korktum demek yetersiz gelir yani,anlatacak kelime bulamiyorum.
Cok sukur mama verince kendine geldi kizim, simdi ne olur ne olmaz diye kuvozde musahade altinda tutuluyor, durumu iyi cok sukur..
Dua edin bize...
Elif iyi olmaniza sevindim.basta olur oyle seyler merak etme emzirdikce sutun gelecektir sen yilma yeter kiE eboe hastaneden bildiriyor :)
Kizimi dun aldim kucagima sukurler olsun... Meraklandirmayayim diye ilk firsatta yazdim size.. Cok kolay bi ameliyatti ama sonrasi facia... Zorla kalkiyorum, sutum sifir... Bebek dun acliktan aglarken tikandi, hemsire kucaginda bebekle doktora bagira cagira cikti bebek ölüyo diye.. Tabi bende ameliyattan yeni ciktim kalkamiyorum, bagira çağıra agladim, cok korktum. Korktum demek yetersiz gelir yani,anlatacak kelime bulamiyorum.
Cok sukur mama verince kendine geldi kizim, simdi ne olur ne olmaz diye kuvozde musahade altinda tutuluyor, durumu iyi cok sukur..
Dua edin bize...
Gözünaydn elifcim.Allah analı babalı büyütsün.ins sütün de olur merak etme.Sana da kızına da sifalar diliuorm.E eboe hastaneden bildiriyor :)
Dua edin bize...
Gözümüz aydın geçmiş olsun elifcimE eboe hastaneden bildiriyor :)
Dua edin bize...
Gunayydinnn uc gu dur grip ve bademcikle uğraşiyorumm cok fena yatak dosek yattiik ailecek kilom 91 sporum yokk
Elifimmm gozun aydin saglikla evinize donun inşallah hayirli cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?