Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Hayriyecim çok sevindim emeğinin karşılığını almışsın
Wc sorunu için bol su ve lifli gıda yemelisin
Kuru kayısı iyi gelir bana olmazsa akşamdan suya islat sabah hem suyunj5ic hem kayısıları ye pırasa ve bakliyat da önerebilirim

teşekkür ederim asum aslında dünde 2 öğün pırasa yedım ama bugun de deneyeyım ınşallah

Hayriye tebrik ederim devami gelsin insallah asuman ablanin dedigi gibi kuru kayisi oneririm bende bide su ceviz suyu iyi oluyo bide ufakta olsa karin hareketleri yaparak bagirsak hareketi saglarsan faydali olur diye dusunuyorum

E eboe hastaneden bildiriyor :)
Kizimi dun aldim kucagima sukurler olsun... Meraklandirmayayim diye ilk firsatta yazdim size.. Cok kolay bi ameliyatti ama sonrasi facia... Zorla kalkiyorum, sutum sifir... Bebek dun acliktan aglarken tikandi, hemsire kucaginda bebekle doktora bagira cagira cikti bebek ölüyo diye.. Tabi bende ameliyattan yeni ciktim kalkamiyorum, bagira çağıra agladim, cok korktum. Korktum demek yetersiz gelir yani,anlatacak kelime bulamiyorum.
Cok sukur mama verince kendine geldi kizim, simdi ne olur ne olmaz diye kuvozde musahade altinda tutuluyor, durumu iyi cok sukur..
Dua edin bize...

Hayriye tebrik ederim devami gelsin insallah asuman ablanin dedigi gibi kuru kayisi oneririm bende bide su ceviz suyu iyi oluyo bide ufakta olsa karin hareketleri yaparak bagirsak hareketi saglarsan faydali olur diye dusunuyorum
çok sağol yelızcım denıycem ınşallah çok rahatsız edıcı

canımm gozun aydın korkma ılk başlarda olur benım sütümde yoktu mamayı bırakma sutun gelene kadar

Elif iyi olmaniza sevindim.basta olur oyle seyler merak etme emzirdikce sutun gelecektir sen yilma yeter ki

Gözünaydn elifcim.Allah analı babalı büyütsün.ins sütün de olur merak etme.Sana da kızına da sifalar diliuorm.

Gözümüz aydın geçmiş olsun elifcim
Allah hayırlı evlat eylesin sağlıklı uzun ömürlü olun
Sütun de gelir inşallah sen emzirmeye devam et
Sıkıntıların birkaç güne azalır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…