Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yenacim başınız sagolsun allah sabır versin..

bugün annemdeyim börek yapmış annem yarim dilim yedim mucize bu beyinde bitir diyorlar ya doğru ...canımda istemiyor zaten..

Bravo arkadaşıma ne diyim :) ayaginin duzelmesi icin tedavisini mutlaka yap biraz duzelince yuruyuse baslarsin ins.

Hareket etmemiz lazim ama onun icinde hareket takimlarimiz saglam olmali :)

Dr yengeme demistiki ayakta duramiyosan oturup hareket yap 70 kere kol acip kapa kenara dön falan cogaltilabilir.

miğdem çok dolu gıbı bı hazısızlık var sankı malum günde yaklaşıyor o mu sebebı anlamadım soda içtim şimdi birazdan zencefil çayı yapıcam denıyelım bakalım nasıl olacak

Tabi ondandir hayriye insan bazen catliyo adet zamani. Taze zencefillemi yapican dene bakalim guzel olursa yapim bende.

Gec kahvti yapiyorum oglen yemek vaktine biraz aciksamda yemek degilde cay istiyorum.
Biraz oncede oyle yaptim cayla fistik yedim kardesim portakal receli getirdi iki tane biskuviyle onun tadina baktim.

Aksama napsam ispanak var ama hic canim pisirmek istemiyo pisirmesemde kotu olucak mecbur pisirecegum.
Asuman abla sen besamelli nasil yapiyon?

Ispanagı kavurduktan sonra borcama döküp üzerine Beşamel yapıp fırına veriyorum biraz firinladiktan sonra rende kaşar ekliyorum seviyor ev halkı

Ispanagı kavurduktan sonra borcama döküp üzerine Beşamel yapıp fırına veriyorum biraz firinladiktan sonra rende kaşar ekliyorum seviyor ev halkı

He ins bizdede sevilir esim yemek secmezde oglan ispanaktan nefret ediyo :)

Makarnali falanda oluyomus belkide oyle yaparim biraz daha gideri olsun.

Derincim geçmiş olsun. Daha iyisin inşallah.
Seni tebrik ediyorum maşallah diyorum ..

Asucum yedim evet.. 1 but, bir porsiyon pilav, Yoğurtlu mor lahana şeysi. 2 adet Kemalpaşa tatlısı.
sabah hep aynı şeyler 2 dilim ekmek zeytin peynir meşhur is yeri Salcamiz. .

Yoldayım eve gidince yemek yapacağım yas evine.. inş yetiştiririm. .

Afiyet olsun
Ben de kızları bekliyorum gelsinler yemeklerini hazırlayıp yürüyüşe çıkacağım
Darlandım evde

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]80 dk[/TD]
[/TR]

[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 860"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 860"]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

Ellerine sağlık canım
Hepimizi Kutlarım
Haftaya daha da hareketli oluruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…