Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HAFTANIN 1.si........................................ -0.9 kg......................................HASIBEG

HAFTANIN 2.si..................................... - 0.5 kg.......................................BONUS

HAFTANIN 3.sü.................................... - 0.1 kg...................................... KASMPT

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]80 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]plynna[/TD]
[TD]30 dk[/TD]
[/TR]

[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 860"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 860"]

[TR]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

Te allam yaa hasibe senin burda ne isin var kizim gebeyken -900 olunurmu ya

Plynna dahil olmuyomu?

AYIN 1.si....................................- 2.6 kg.......................................ASUMANZEYNEP

AYIN 2.si........................................... - 1.8 kg............................................. BONUSS

AYIN 3.sü.......................................... - 1.4 kg............................................ DERIN

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar,azminiz daimi olsun..listenin eksik ve kusurlari af ola..

Bonus senimi kiracagim eksik kalalim beşamelli ıspanaktan:)

plynna arkadasimiz bildirimi ben listeyi yayinladiktan sonra yapti,listeye dahil edemiyorum maalesef..Ben listeyi excel dosyasinda yapabildiğim ve resmini çektikten sonra düzenleme yapamadigim için bildirimde geciken arkadaslarimizi sonradan dahil edemiyorum,üzerinde düzenleme olmuyor bonuscum..Ben listeyi çoktan yapmis,düzenlemistim o vakte kadar yani..
Hasili kusura bakmayin arkadaşlar,ancak bu kadarini yapabiliyorum..

Asuman ablacim once seni tebrik ederim hem kilo hem spor listesinde bu aralar cogunlukla her hafta listebasi oldugun icin :)
Hayriyecim senide ayrıca tebrik ederim çok kötüyken vazgeçmeyip bu güne geidiğin burayı bırakmadığın ve karşılığını aldığın için.

Derinn senide tebrik ederim o sıkıntınla çok uzun zamandır bırakmayıp devam ettiğin sonunda düzene girdiğin için.

Hepinizden ayrı ayrı güç alıyorum.

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. Kasımpatı yok cnm daha dolmadı. Onumuzdeki cuma doluyor.
Bonus evt cnm şanslıyız bende öyle düşünüyorum. Tek olsaydım çoktan hupletmiştim diyet kolayı kilo vermek için.Bazen mantıklı düşünemiyorum kilo olunca sorun.
Şeyy ben bide bir suç işledim ve çikolata yedimmmm

.
Ellerine sağlık kasımpatı cim
Listedeki herkesi Kutlarım
Haftaya hepimiz daha da başarılı olacağız inşallah

off çok yedım heralde acıkınca soda ıcıyorum sımdı bırazdanda yeşil çay içicem inşallah
canım çok teşekkür ederım hep beraber yaza daha hafif girecez inşallah

kilom 81.5
spor 30 dakika
canımsın çok teşekkür ederım umarım boylr

ellerine sağlık kasımpatı rabbım razı olsun bonuscum sakamaka nekadar sallaşanda gınede 2 kıloya yakın gıtmıs

canım başarının çoğu sıze ayıt bılıyorsunuz siz hiç bırakmadınız benı sevıyorum hepınızı

maşallah asum nasıl yuruyorsun 1.5 saat

Yok kasimpati ne kusuru ben sordum oyle kendiside demis zaten maksat kilo vermek 1 kilo vermis ne kaa guzel.

İspanakta sakaydi ins yanlis anlamadin

Aaaa niçin yanlis anlayayim ki bonuscum,neden böyle hissettin ki,asil sen kusura bakma farkında olmadan böyle hissetmene sebep olduğum icin..ayrica rahat ol lütfen,istedigin gibi mesaj yazabilir takılabilirsin:)

Ben düzenleyemeyeceğim ve acil isim ciktigi için o anda plynna arkadasimizin bildirimine bakamamistim,gecmisi okurken farkettim - 1 kilo verdiğini.Bahsettigim gibi sonradan listeyi düzenleyemiyorum ama ilk üc listesini tekrar yapayim inşallah..

Son düzenleme:
HAFTANIN 1.si............................................ - 1 kg............................................ PLYNNA

HAFTANIN 2.si........................................... - 0.9 kg......................................... HASIBEG

HAFTANIN 3.sü........................................... - 0.5 kg........................................... BONUS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…