Te allam yaa hasibe senin burda ne isin var kizimHAFTANIN 1.si........................................ -0.9 kg......................................HASIBEG
HAFTANIN 2.si..................................... - 0.5 kg.......................................BONUS
HAFTANIN 3.sü.................................... - 0.1 kg...................................... KASMPT
HAFTANIN 1.si........................................ -0.9 kg......................................HASIBEG
HAFTANIN 2.si..................................... - 0.5 kg.......................................BONUS
HAFTANIN 3.sü.................................... - 0.1 kg...................................... KASMPT
.AYIN 1.si....................................- 2.6 kg.......................................ASUMANZEYNEP
AYIN 2.si........................................... - 1.8 kg............................................. BONUSS
AYIN 3.sü.......................................... - 1.4 kg............................................ DERIN
canım çok teşekkür ederım hep beraber yaza daha hafif girecez inşallahHayriyecim ne cok sevindim senin adina,cok tebrik ediyorum seni..Azmin daimi olsun,bir bir gitsin kilolar.
Elifcim gözün aydin kavusmussun yavruna,Allah bahtini,kaderini güzel eylesin..Cok geçmiş olsun.
Topram basiniz sagolsun,Allah iki aci kaybinizada rahmeti ile muamele eylesin..Yasadigin üzüntüyü anlayabiliyorum,ben de bu aci kayiplar karsisinda derinden etkileniyor ve kendime gelemiyorum uzun bir süre..
Ellerine saglik bonus,tesekkür ederiz:) sportmen hatunlari kutlarim..
Gecikmelide olsa hosgeldin sedef,iki haftalik bildirimden sonra listeye dahil olabiliyor yeni gelen arkadaslarimiz,sanirim iki haftalik bildirimi tamamlamadin dimi?yanlismi hatirliyorum
Ne demek efendim,yazariz tabisi:)
Bu arada beşamelli ıspanak gözümden kacmadi asuman abla,deneyecegim ilk firsatta:)Allahim yemek dedimi akan sular duruyor resmen
Efenim listeyi yayinladiktan sonra akillarda soru işareti kalmamasi ve gönlünüzde kirginlik olusmamasi acisindan öncesinde birkaç mevzuyu dile getirmek istiyorum,söyleki :)
1- izinli olmayi talep eden veya bildirim yapamamis arkadaslarimizda motive olmalari acisindan aylik kilo lsitesine dahil ettim,öncesinde böyle yapmıyordum bilginiz üzre,yanliz aylik ilk üc katagorisine haksizlik olmamasi acisindan dahil etmiyorum..
@YENA topram bu konuda sen nasil yapıyordum,yanlis mi uyguladigim yöntem beni bilgilendirirsen sevirim:)
2- Hayriyecim kilonu özellikle yeşil yazdim,gösterdigin basari ile hakettigini düşünüyorum.
3- Yelizcim tartilma konusunda farkli opsiyon olabilir diyerekten seni izinli yazdım:)
canımsın çok teşekkür ederım umarım boylrkilom 81.5
spor 30 dakika
ellerine sağlık kasımpatı rabbım razı olsun bonuscum sakamaka nekadar sallaşanda gınede 2 kıloya yakın gıtmısAYIN 1.si....................................- 2.6 kg.......................................ASUMANZEYNEP
AYIN 2.si........................................... - 1.8 kg............................................. BONUSS
AYIN 3.sü.......................................... - 1.4 kg............................................ DERIN
canım başarının çoğu sıze ayıt bılıyorsunuzAsuman ablacim once seni tebrik ederim hem kilo hem spor listesinde bu aralar cogunlukla her hafta listebasi oldugun icin :)
Hayriyecim senide ayrıca tebrik ederim çok kötüyken vazgeçmeyip bu güne geidiğin burayı bırakmadığın ve karşılığını aldığın için.
Derinn senide tebrik ederim o sıkıntınla çok uzun zamandır bırakmayıp devam ettiğin sonunda düzene girdiğin için.
Hepinizden ayrı ayrı güç alıyorum.
maşallah asum nasıl yuruyorsun 1.5 saat1.5 saat yürüdüm
Gelirken brokoli aldım haşlaniyor şimdi yoğurtlu ya da zeytinyağlı nar ekşili yerim
Çok da acıktım
Bir de Ayva aldım sonra ondan da yerim hem tok tutuyor ayva beni
Akşam da çay faslı olur
maşşallah canım bende yarın 20 dk tekrar başlayayım diyorum bakalımHayriyecim hergünböyle yuruyemem bugün hava güzeldi yorgun da değildim yürüdüm seviyorum yürümeyi ama yoruldum
Yok kasimpati ne kusuru ben sordum oyle kendiside demis zaten maksat kilo vermek 1 kilo vermis ne kaa guzel.
İspanakta sakaydi ins yanlis anlamadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?