Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım ondan yeptım tadı limonata gibi oldu ama ben içindekileri yiyemedim cok acı zencefil bide hergunmıkı bu çay yazmıyor sen okumusmuydun onla ılgılı bırşey

Beşamel hatrina kızlar daha severek yiyorlar normal olsa mecburiyetten yerler ama az yerler kalanı sürünür
beşamal bize olurmu sizce

ellerine salık haftaya lıstede bende olurum inşallah sporcu güzeller sızı kutlarım

Hayriyecim zaten toplamda 2 kaşık unla yapıyorum besameli bilemedin 3 hepsini de biz yemiyoruz zaten yani bence sakıncası yok:)

Diyet kolayı ne için ve nasıl deneyeceksin anlamadım
Ne için olursa olsun bişeye yarayacagini sanmam

Sedef insulin direncin var senin boyle bi sacmalik yapma canim. Biliyorum cok bunaliyosun ama cozum bu degil. Hic bir turlusu fayda degil kola bildigin zehir.

Wc temizliginde bile kullaniliyo. Cok uzun zaman oldu ben bırakalı. İlk zaman mryve suyu soda yaptım alışkanlık işte yerini doldurmak için. Sonra onuda bıraktım.

Hayriyecim ne cok sevindim senin adina,cok tebrik ediyorum seni..Azmin daimi olsun,bir bir gitsin kilolar.

Elifcim gözün aydin kavusmussun yavruna,Allah bahtini,kaderini güzel eylesin..Cok geçmiş olsun.

Topram basiniz sagolsun,Allah iki aci kaybinizada rahmeti ile muamele eylesin..Yasadigin üzüntüyü anlayabiliyorum,ben de bu aci kayiplar karsisinda derinden etkileniyor ve kendime gelemiyorum uzun bir süre..

Sipor birincileri

Asumanzeynep & nhtylz

İkincimiz

YENA

Ucuncumuz

Bınıs

Ellerine saglik bonus,tesekkür ederiz:) sportmen hatunlari kutlarim..

Merhba kızlar benimde kilom 98 gerçi -200 spor hiç yok. Ama tabi kahvaltı ve ögle yemeği yok. Gelince iki tane hamburger ekmegini goturdum ve oyle tartildim. Aç karnına çubku vermiş gozukuyor.

Gecikmelide olsa hosgeldin sedef,iki haftalik bildirimden sonra listeye dahil olabiliyor yeni gelen arkadaslarimiz,sanirim iki haftalik bildirimi tamamlamadin dimi?yanlismi hatirliyorum

Amethyst_1 Hemşerim izinli olmak istiyor nothinggg izinli yazarsan seviniriz

Ne demek efendim,yazariz tabisi:)

Bu arada beşamelli ıspanak gözümden kacmadi asuman abla,deneyecegim ilk firsatta:)Allahim yemek dedimi akan sular duruyor resmen

Afiyet olsun cnm bende bi kahve yapem bari kendime
Bende yesşil çay yapıyorum şimdi.
Hangimiz bunalmıyoruzki sedefcim ama mutlu olmadan kilo verilmiyo. Diycenki kilo vermedende mutlu olamıyorum :)

Tek derdimiz bu oldukça bunalıp veremiyoruz zaten. Bak ne güzel samimi bi ortamdayız çok şanslıyım kendi adıma :)
Milletin arayıp bulamadığı diyet arkadaşlığı. Tepe tepe kullan sende.

Kilodan ibaret değiliz ya bir çok güzel özelliğimiz var. İyi niyetlerimiz umutlarımız var. Yanıbaşımızdaki insanların derdinin yanında nedir ki bizim dert ettiğimiz böyle düşün. Hasta olduk tedavi oluyoruz inş ve her geçen hafta -100 gr da olsa kurtuluyoruz yükümüzden.

Bazen mesela veremiyoruz bi hafta ama o haftayı düşününce aslında kontrollü olduğumuzu farkediyorum ben.
Çok az yemek düzgün kilo verdirmiyo. İlkten verip sonra takılırsın. Vücut az gıda girdiği için kıtlık düşüncesiyle yağ depoluyormuş.

Bak topikte filozof bilem var haydi caylar kahveler fondip

Efenim listeyi yayinladiktan sonra akillarda soru işareti kalmamasi ve gönlünüzde kirginlik olusmamasi acisindan öncesinde birkaç mevzuyu dile getirmek istiyorum,söyleki :)

1- izinli olmayi talep eden veya bildirim yapamamis arkadaslarimizda motive olmalari acisindan aylik kilo lsitesine dahil ettim,öncesinde böyle yapmıyordum bilginiz üzre,yanliz aylik ilk üc katagorisine haksizlik olmamasi acisindan dahil etmiyorum..

YENA topram bu konuda sen nasil yapıyordum,yanlis mi uyguladigim yöntem beni bilgilendirirsen sevirim:)

2- Hayriyecim kilonu özellikle yeşil yazdim,gösterdigin basari ile hakettigini düşünüyorum.

3- Yelizcim tartilma konusunda farkli opsiyon olabilir diyerekten seni izinli yazdım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…