Beklicimm106.8
Döncem
evet canım ondan yeptım tadı limonata gibi oldu ama ben içindekileri yiyemedim cok acı zencefil bide hergunmıkı bu çay yazmıyor sen okumusmuydun onla ılgılı bırşeyTabi ondandir hayriye insan bazen catliyo adet zamani. Taze zencefillemi yapican dene bakalim guzel olursa yapim bende.
Gec kahvti yapiyorum oglen yemek vaktine biraz aciksamda yemek degilde cay istiyorum.
Biraz oncede oyle yaptim cayla fistik yedim kardesim portakal receli getirdi iki tane biskuviyle onun tadina baktim.
Aksama napsam ispanak var ama hic canim pisirmek istemiyo pisirmesemde kotu olucak mecbur pisirecegum.
Asuman abla sen besamelli nasil yapiyon?
beşamal bize olurmu sizceBeşamel hatrina kızlar daha severek yiyorlar normal olsa mecburiyetten yerler ama az yerler kalanı sürünür
ellerine salık haftaya lıstede bende olurum inşallah sporcu güzeller sızı kutlarım[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]80 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE][TABLE="class: grid, width: 860"][/table][TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[/TR]
t[/TABLE]
Hayriyecim zaten toplamda 2 kaşık unla yapıyorum besameli bilemedin 3 hepsini de biz yemiyoruz zaten yani bence sakıncası yok:)evet canım ondan yeptım tadı limonata gibi oldu ama ben içindekileri yiyemedim cok acı zencefil bide hergunmıkı bu çay yazmıyor sen okumusmuydun onla ılgılı bırşey
beşamal bize olurmu sizce
ellerine salık haftaya lıstede bende olurum inşallah sporcu güzeller sızı kutlarım
Diyet kolayı ne için ve nasıl deneyeceksin anlamadımşu soda ayran meselesi aklıma çok yattı onu ve yeşilçayı denicem iki hafta sonra. Bu hafta diyet kolayı denicem birisinden duydum sağlıklı olmadıgını biliyorum amadeneyiyim bi bakalım sonuç alacakmıyım.
süper ozaman bende denıycemHayriyecim zaten toplamda 2 kaşık unla yapıyorum besameli bilemedin 3 hepsini de biz yemiyoruz zaten yani bence sakıncası yok:)
Diyet kolayı ne için ve nasıl deneyeceksin anlamadım
Ne için olursa olsun bişeye yarayacagini sanmam[/QUOT
bir arkadaşım kilosu aynı benim gibiydi. iki ayda 25 kilo verdi. Hiç bişey yapmadım sadece aşırı diyet kola içtim dedi. Bilmiyorum yalan söyleyecegini sanmiyorum. Benimde inanasım gelmiyor ama. Bir hafta deniyeyim diyorum nolcak bakalım. Ya fazlasıyla artiya cikarim yada kilo veririm
esselamun aleykum hayırlı sabahlar hayırlı cmalar inşallah bol bol eksi göreliim bugun
ben sabah tartıldım ilminide aldım tartının heralde hıç eyılmeden yukardan fotosunu çektım oyle sabit çıktı
kilom 155.9( bu kıloya sevinilirmi demeyin daha beterinide gördüm biliyorsunuz )
diyete başlamada 2 gun önca 162 çıkmıştı süt tankında azda olsa mutluyum ama bir sorun var ben wc çıkamıyorum acaba yuruyuş falan yok ondanmı oluyor anlamadım ama kendimi acayıp şiş hissediyorum kızlar bana bir fikir verin
@elif1503 hastaneden bildiriyor :)
Kizimi dun aldim kucagima sukurler olsun... Meraklandirmayayim diye ilk firsatta yazdim size.. Cok kolay bi ameliyatti ama sonrasi facia... Zorla kalkiyorum, sutum sifir... Bebek dun acliktan aglarken tikandi, hemsire kucaginda bebekle doktora bagira cagira cikti bebek ölüyo diye.. Tabi bende ameliyattan yeni ciktim kalkamiyorum, bagira çağıra agladim, cok korktum. Korktum demek yetersiz gelir yani,anlatacak kelime bulamiyorum.
Cok sukur mama verince kendine geldi kizim, simdi ne olur ne olmaz diye kuvozde musahade altinda tutuluyor, durumu iyi cok sukur..
Dua edin bize...
Frida okudun ve gittin kaç kilosun de bakim :)
---
Yoğun yorucu ve üzücü günler geçiriyorum son bir kaç gündür. .
anlatırım bir ara.. sevdiğimiz komşu abimiz aniden vefat etti . Aynı gün eşimin bir yakını ordan oraya kosturuyiruz. .
---
Birazdan yemeğe çıkacağım. Tavuk pilav ve tatlı var yemekte bakalım nasıl geçecek. .
Sipor birincileri
Asumanzeynep & nhtylz
İkincimiz
YENA
Ucuncumuz
Bınıs
Merhba kızlar benimde kilom 98 gerçi -200 spor hiç yok. Ama tabi kahvaltı ve ögle yemeği yok. Gelince iki tane hamburger ekmegini goturdum ve oyle tartildim. Aç karnına çubku vermiş gozukuyor.
Bende yesşil çay yapıyorum şimdi.Afiyet olsun cnm bende bi kahve yapem bari kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?