Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allahım nezaketten kiriliyo :)

Bende isine karismim dedimdi oyle yari nazik bir sekilde sordumdu.

İyi ki farkettindi yoksa kizin hakki kalardi

Allahım nezaketten kiriliyo :)

Bende isine karismim dedimdi oyle yari nazik bir sekilde sordumdu.

İyi ki farkettindi yoksa kizin hakki kalardi

Deme öyle yahuu,olmasi gereken yapildi sadece..

Iyiki topiğe tekrar bakmisim yaa,yoksa cok üzülürdüm plynna arkadasimizin hakkinin geçtiğine
Birde hem hakki geçip hem sebep olan da kendini birsey sanip utanmadan 100 gramcık ile listede saliniyordu yahuu

ne güzel yürekli insanlarsiniz siz ya.benim için zahmette bulundun bide.çok teşekkür ederim canım

Kasımpatı ve Bonus emeğinize sağlık....
Kİlo verenleri dereceye girenleri sabit kalanları ve yılmadan devam edenleri tebrik ediyorum...

----

Komşunun tebrakesindeydim bitti Allah kabul etsin.. Yeni yemekten kalktım geç oldu ama az yedim...

Bahsettiğim çok ama çok sevdiğimiz komşumuzu çarşamba günü kaybettik..Hani akrabadan öte kardeşten öte deyim vardır yaa aynısı işte.. Allah gani gani rahmet eylesin... ÇArşamba işten eve geldim bir süre sonra eşim aradı bi çıkıp bakarmısın dedi x abilere .. Oğlu eşimi aramış abi babama birşeyler oldu diye..
Hemen yukarı evlerine çıktım ki abimiz yer de, oğlu başında şok için de deli gibi hiçbirşey yapmıyor sadece babasına bakıyor .. Hemen üzerine battaniye gibi birşey örttüm.. Seslendim birilerine daha.. Orayı ara burayı ara derken.. Eşi işten geldi ondan sonrası kabus gibi zaten...
ev de yalnız öldüğü için prosedür gereği şüpheli ölümmüş doktorlar savcılar biri geliyor biri gidiyor gece geç saatler de ancak evden çıktı naaşı otopsi yapıldıktan sonra dün defnedildi onun sonucu da 45 gün sonra çıkacakmış..
Kendimi bu kadar güçlü soğukkanlı bilmezdim .. Allah güç veriyor demek ki..

Şubat ayını sevmiyorum artık.

ya canım ne hak geçmesi aramızda bunların lafı bile olmaz burada olmamızın sebebi el ele verip zayıflamak bir'nevi kardes olduk biz hepinizi çok seviyorum inanin her türlü derdimi çok rahat açıyorum sizlere sizler olmasaniz ben şimdiye çoktan bırakmıştim diyet için arkadaş ararken kardesler ablalar buldum kendime.iyiki varsınız

Elin nasıl oldu.? Daha iyidir inşallah..

Yenacim uzulerek ve kendimi senin yerine koyarak okudum allah rahmet eylesin sendende razi olsun ilgilenmissin.

Kayinvaldem hep anlatir bir akramizla cok yakin komsuluk yapmis gencliginde. Vefat edince perisan olmus. Anneme o kadar uzulmedim der.

Ölüme teselli olmuyo sadece zaman gerekiyo

Allah rahmet eylesin

Sipor birincileri

Asumanzeynep & nhtylz

İkincimiz

YENA

Ucuncumuz

Bınıs
Ellerine saglik bınıs
Bende yapma dicektim ama dogru yolu swn bulmussun zaten
Sagol canim twsekkur ederim
Yeliz 3 mu 13 muydu senin dogum gunun? Yoksa tamanen balik hafizasiynan yanlismi hatirliyorum
3 kere narkoz almis bunye kolay degil
Yol canim 8 i benim ki senin ki kaciydi
emegine saglik canim

Asuman abla seni de ayrica tebrik ediyorum cok azimli ilerliyorsun masallah hayriye ayrica senide tebrik ederim

Bicirigi sutten kesme calismalari icerisindeyim.ogle uykusundan sonra bi kere emzirdim daha sonra her geldiginde uf olmus dedim geliyo gidiyo ablalarina gosteriyo uf olmus diye agladim aglicam son besigimi de kopariyorum kendimden diye ama boyle daha iyi olacak inaniyorum uykuya da kolay daldi umarim gece de kolay gecer

Ayyy ben bile kendime inanamıyorum bonus insallah bozmam cok ta korkuyorum...
Ayağım bugün daha iyi hiç olmazsa evde leslie yapmak istiyorum küçük çocukla yürüyüşe çıkamıyorum cunki..
Bende oturarak birşeyler yapmak istiyorum dr bir süre yapma dedi..biliyorum kilo verdiğim zaman ayak bilekleri de ağrı kalmayacak insallah...

Kolay gelsin Yelizcim
Ne kadar oldu minigin
Her şeyin sonu var malesef zaman çabuk geçiyor

Iyi geceler kizlar

Yena basiniz dagolsun cnm Allah rahmet eylesin

Kasimpati ve bonus elinize saglik

Te allam yaa hasibe senin burda ne isin var kizim gebeyken -900 olunurmu ya

Plynna dahil olmuyomu?

Cok sukur nerdeyse 2 aydir 96larda dolasip duruyorum insallah cok kilo almadan doguma giderim. Bugun arkadasta diyo hic kilo almadin diye dedim bebek aliyo ben veriyorum dengeleyip sabit kaliyoruz :) o -900de bi onceki hafta temizlik yapmistim onun yorgunligu ve sisligi vardi o gidince ondan oldu herhalde

Spor yapamiyorum ama yeni hastane o kadar buyukki git gel yapmis kadar oluyorumdur hele bugun 2 kisiydik 6 yatis 4 taburcu yaptik cok yoruldum adimsayari aldaydim yanima artik kac cikardi merak ediyorum

Herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…