Allahım nezaketten kiriliyo :)Aaaa niçin yanlis anlayayim ki bonuscum,neden böyle hissettin ki,asil sen kusura bakma böyle hissetmene sebep olduğum icin..ayrica rahat ol lütfen,istedigin gibi mesaj yazabilir takılabilirsin:)
Ben düzenleyemeyeceğim ve acil isim ciktigi için o anda plynna arkadasimizin bildirimine bakamamistim,gecmisi okurken farkettim - 1 kilo verdiğini.Bahsettigim gibi sonradan listeyi düzenleyemiyorum ama ilk üc listesini tekrar yapayim inşallah..
Allahım nezaketten kiriliyo :)
Bende isine karismim dedimdi oyle yari nazik bir sekilde sordumdu.
İyi ki farkettindi yoksa kizin hakki kalardi
Reklam yine reklam yani ya izdivaclara ne demeliAllah'im bu tv'lerde ki devremülk,estetik cerrah ve hastaneleri vb reklamlarindan bayilaazammmm ben yaa,insanlari ne saniyor acaba bunlar
ne güzel yürekli insanlarsiniz siz ya.benim için zahmette bulundun bide.çok teşekkür ederim canımHAFTANIN 1.si............................................ - 1 kg............................................ PLYNNA
HAFTANIN 2.si........................................... - 0.9 kg......................................... HASIBEG
HAFTANIN 3.sü........................................... - 0.5 kg........................................... BONUS
ya canım ne hak geçmesi aramızda bunların lafı bile olmaz burada olmamızın sebebi el ele verip zayıflamak bir'nevi kardes olduk biz hepinizi çok seviyorum inanin her türlü derdimi çok rahat açıyorum sizlere sizler olmasaniz ben şimdiye çoktan bırakmıştim diyet için arkadaş ararken kardesler ablalar buldum kendime.iyiki varsınızDeme öyle yahuu,olmasi gereken yapildi sadece..
Iyiki topiğe tekrar bakmisim yaa,yoksa cok üzülürdüm plynna arkadasimizin hakkinin geçtiğine
Birde hem hakki geçip hem sebep olan da kendini birsey sanip utanmadan 100 gramcık ile listede saliniyordu yahuu
ya canım ne hak geçmesi aramızda bunların lafı bile olmaz burada olmamızın sebebi el ele verip zayıflamak bir'nevi kardes olduk biz hepinizi çok seviyorum inanin her türlü derdimi çok rahat açıyorum sizlere sizler olmasaniz ben şimdiye çoktan bırakmıştim diyet için arkadaş ararken kardesler ablalar buldum kendime.iyiki varsınız
sanada ayrıca teşekkür ederim canımAllahım nezaketten kiriliyo :)
Bende isine karismim dedimdi oyle yari nazik bir sekilde sordumdu.
İyi ki farkettindi yoksa kizin hakki kalardi
ay ablacim çok çok iyiyim deri yenilenmk üzere her işimi yapıyorum artık çok şükür.sadece elimden geldiği kadar suya çok sokmuyorum.Elin nasıl oldu.? Daha iyidir inşallah..
Allah rahmet eylesinKasımpatı ve Bonus emeğinize sağlık....
Kİlo verenleri dereceye girenleri sabit kalanları ve yılmadan devam edenleri tebrik ediyorum...
----
Komşunun tebrakesindeydim bitti Allah kabul etsin.. Yeni yemekten kalktım geç oldu ama az yedim...
Bahsettiğim çok ama çok sevdiğimiz komşumuzu çarşamba günü kaybettik..Hani akrabadan öte kardeşten öte deyim vardır yaa aynısı işte..Allah gani gani rahmet eylesin... ÇArşamba işten eve geldim bir süre sonra eşim aradı bi çıkıp bakarmısın dedi x abilere .. Oğlu eşimi aramış abi babama birşeyler oldu diye..
Hemen yukarı evlerine çıktım ki abimiz yer de, oğlu başında şok için de deli gibi hiçbirşey yapmıyor sadece babasına bakıyor .. Hemen üzerine battaniye gibi birşey örttüm.. Seslendim birilerine daha.. Orayı ara burayı ara derken.. Eşi işten geldi ondan sonrası kabus gibi zaten...
ev de yalnız öldüğü için prosedür gereği şüpheli ölümmüş doktorlar savcılar biri geliyor biri gidiyor gece geç saatler de ancak evden çıktı naaşıotopsi yapıldıktan sonra dün defnedildi onun sonucu da 45 gün sonra çıkacakmış..
Kendimi bu kadar güçlü soğukkanlı bilmezdim .. Allah güç veriyor demek ki..
Şubat ayını sevmiyorum artık.
Çok sevindim iyi olmanaay ablacim çok çok iyiyim deri yenilenmk üzere her işimi yapıyorum artık çok şükür.sadece elimden geldiği kadar suya çok sokmuyorum.
Rabbim hepinizden uzak etsin sizler çekmeyin inşallah.bu süre zarfında çok şey gördüm daha nice halde olanlar var binlerce hamdolsun halimizeÇok sevindim iyi olmana
Ellerine saglik bınısSipor birincileri
Asumanzeynep & nhtylz
İkincimiz
YENA
Ucuncumuz
Bınıs
Bende yapma dicektim ama dogru yolu swn bulmussun zatenşu soda ayran meselesi aklıma çok yattı onu ve yeşilçayı denicem iki hafta sonra. Bu hafta diyet kolayı denicem birisinden duydum sağlıklı olmadıgını biliyorum amadeneyiyim bi bakalım sonuç alacakmıyım.
Sagol canim twsekkur ederimEfenim listeyi yayinladiktan sonra akillarda soru işareti kalmamasi ve gönlünüzde kirginlik olusmamasi acisindan öncesinde birkaç mevzuyu dile getirmek istiyorum,söyleki :)
1- izinli olmayi talep eden veya bildirim yapamamis arkadaslarimizda motive olmalari acisindan aylik kilo lsitesine dahil ettim,öncesinde böyle yapmıyordum bilginiz üzre,yanliz aylik ilk üc katagorisine haksizlik olmamasi acisindan dahil etmiyorum..
YENA topram bu konuda sen nasil yapıyordum,yanlis mi uyguladigim yöntem beni bilgilendirirsen sevirim:)
2- Hayriyecim kilonu özellikle yeşil yazdim,gösterdigin basari ile hakettigini düşünüyorum.
3- Yelizcim tartilma konusunda farkli opsiyon olabilir diyerekten seni izinli yazdım:)
Yol canim 8 i benim ki senin ki kaciydiYeliz 3 mu 13 muydu senin dogum gunun? Yoksa tamanen balik hafizasiynan yanlismi hatirliyorum
3 kere narkoz almis bunye kolay degil
emegine saglik canimHAFTANIN 1.si........................................ -0.9 kg......................................HASIBEG
HAFTANIN 2.si..................................... - 0.5 kg.......................................BONUS
HAFTANIN 3.sü.................................... - 0.1 kg...................................... KASMPT
Ayyy ben bile kendime inanamıyorum bonus insallah bozmam cok ta korkuyorum...Bravo arkadaşıma ne diyim :) ayaginin duzelmesi icin tedavisini mutlaka yap biraz duzelince yuruyuse baslarsin ins.
Hareket etmemiz lazim ama onun icinde hareket takimlarimiz saglam olmali :)
Dr yengeme demistiki ayakta duramiyosan oturup hareket yap 70 kere kol acip kapa kenara dön falan cogaltilabilir.
Kolay gelsin YelizcimBicirigi sutten kesme calismalari icerisindeyim.ogle uykusundan sonra bi kere emzirdim daha sonra her geldiginde uf olmus dedim geliyo gidiyo ablalarina gosteriyo uf olmus diye agladim aglicam son besigimi de kopariyorum kendimden diye ama boyle daha iyi olacak inaniyorum uykuya da kolay daldi umarim gece de kolay gecer
Te allam yaa hasibe senin burda ne isin var kizimgebeyken -900 olunurmu ya
Plynna dahil olmuyomu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?