Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sagol canim amin hepimizinki gostersin
Ayin 8 iydi benimki gecti seninki ne zamndi
Niye ses etmiyon kızım parti yapardık.

Mutlu pazarlar

iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz..

bekliyoruz iste . Yanim da ortu getirdim beklerken okudum.. Simdide cay iciyiruz esimle cok zor ama

Bir avazda inş :)) ordan sonraki plan ne?

Hayırlı pazarlar
Azcık geç oldu ama :)
Kızlar gelmedi eşim de işi varmış gitti ben de 1 demlik cayimla basbasayim :)
Kahvaltı niyetine bikaç bisküvi galeta felan yedim çok sağlıklı değil mi
Çayı içeyim çıkarım belki ben de kızlarla buluşup dolaşıp eve döneriz bir ihtimal

kiyamam kendini yıpratma başkaları için kendimiz için yapalım basaralim nasılsa onlar başka bi kulp buluyorlar takacak biz kendimiz için yapalım inşallah

Merhaba herkese iyi pazarlar
Yakınlari veya kendisi YGS ye girenler güzel sonuçlar alır insallah.
Yarın şeker orucuna gireceğim
Yani meyve,kuru meyve,light tatlı birsey,herhangi tatlandiricili bi gıda ve pirinç patates yok.Hafta da bir makarna ve simit dışında da beyaz unlu hiçbir şey yok.simit yenilen hafta makarna,makarna yenilen hafta simit yenmeyecek. Dogal bal,pekmez,keçiboynuzu vs de yasak.Ekmegin tam buğdaylı ya da tahıllısı bile haftada sadece iki gün tüketilecek diğer günler yok.

Benim için biraz zorlu olacak ama umarım başarılı olurum.40 gün sürecek bu şeker orucu ancak 20 gün bile dayansam benim için büyük kar yani Umarim başarılı olurum. O yüzden bugün birazcık kaçırmış olabilirim. 5e doğru Tempolu uzun bi yürüyüş e çıkarım sonra eve gelince dambılla kol ve çember çalışırım.Artık Allah kerim bugün böyle olsun. instagram da fotoları paylaştım. Hepinize sevgiler. İnşallah 23 Mart kontrolümde 109 kiloya düşmüş olurum.

Slm kizlar
Bugun mesiye gittim izmire gidecegim zaman cuma gunu bos olsun diye onun yerine bugun gittim
Emine iyice hasta oldu bugun antibiyotik basladim ama yinede yarin dra gostercem benimkinin kulgina vuruyor hemenbazen tek kutu antibiyotikle gecmiyor bitince ikinciyi iciyoruz onu kontrol ettiririm
Simdi duydum bende ankarada ptlam olmus Allah yrdimcimiz olsun tez zamanda kokleri kurur insallah Ankrda olnlar nasil iyimisiniz

Geçmiş olsun canım
Biz iyiyiz şükür Allah herkesi korusun

Asuman ablacim mesajini gorunce nasil rahatladim.. Sana bakmak icin girmistim. Cok gecmis olsun. Yuruyuse gidecegim dedigini okumuştum, patlamanin oldugu yere yakin oturdugunu da soylemistin daha once oyle hatirladim cok endiselendim kizlarinla disarida olacaktiniz diye.. Cok sukur iyisiniz..
Allah kahretsin sebep olanlari.. Yaralilara da yardim etsin insallah.. Tek duamiz can kaybi olmasin...

Sağol elifcim biz iyiyiz şükür
İnşallah fazla can kaybı olmaz pazar günü nispeten sakin olsa da kalabalık bir bölge malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…