Allah yüzünüzü güldürsün canımMutlu pazarlar
iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz..
bekliyoruz iste . Yanim da ortu getirdim beklerken okudum.. Simdide cay iciyiruz esimlecok zor ama
Niye ses etmiyon kızım parti yapardık.Sagol canim amin hepimizinki gostersin
Ayin 8 iydi benimki gecti seninki ne zamndi
Mutlu pazarlar
iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz..
bekliyoruz iste . Yanim da ortu getirdim beklerken okudum.. Simdide cay iciyiruz esimlecok zor ama
Niye ses etmiyon kızım parti yapardık.
Bir avazda inş :)) ordan sonraki plan ne?
Güldürdün he :)Ciktik sinavdan. Matematik zormus onun disindakiler iyiymis.
Bonuscum sirada lys var haziran da. :)
kiyamam kendini yıpratma başkaları için kendimiz için yapalım basaralim nasılsa onlar başka bi kulp buluyorlar takacak biz kendimiz için yapalım inşallahGunaydin
Yena kizina sinavda basarilar diliyorum dilerim Rabbimden cbalari bosa cikmasin
Bende gune cildime yumurta aki bal ve limonla maske yaparak basladim sizmisiniz oyle diyen hadi bakalim.sen mi yaman ben mi yaman hem.kilomu hem cildimi duzelticem bayrama kadar gorusemeyiz zaten bayramda beni gorsunlerde ne kadar degismissin desinler acayip hirs yaptim.haaaa
Ay sana bakmaya girdim çok sukur iysinizhalamin kizida 20 dk önce ordaymis çok sukur iyisinizMalesef büyük bir patlama olmuş 1 saat önce ordaydik
Geçmiş olsun canımSlm kizlar
Bugun mesiye gittim izmire gidecegim zaman cuma gunu bos olsun diye onun yerine bugun gittim
Emine iyice hasta oldu bugun antibiyotik basladim ama yinede yarin dra gostercem benimkinin kulgina vuruyor hemenbazen tek kutu antibiyotikle gecmiyor bitince ikinciyi iciyoruz onu kontrol ettiririm
Simdi duydum bende ankarada ptlam olmus Allah yrdimcimiz olsun tez zamanda kokleri kurur insallah Ankrda olnlar nasil iyimisiniz
Sağol elifcim biz iyiyiz şükürAsuman ablacim mesajini gorunce nasil rahatladim.. Sana bakmak icin girmistim. Cok gecmis olsun. Yuruyuse gidecegim dedigini okumuştum, patlamanin oldugu yere yakin oturdugunu da soylemistin daha once oyle hatirladim cok endiselendim kizlarinla disarida olacaktiniz diye.. Cok sukur iyisiniz..
Allah kahretsin sebep olanlari.. Yaralilara da yardim etsin insallah.. Tek duamiz can kaybi olmasin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?