inşallah tez vakıtte geçer paşanın öksürüğüBacaklarimi hissetmiyorum desem yeridir hayriyecim..
Oksuruk basladi oglan da.. aksam misafirler gittikten sonra hava verdik..
uyanik o da bilgisayar da oyun oynuyor..
----
Wc ye kaalktim saate baktim 7.20 kalkmisken hazirlaniim dedim giyindim hazirlandim esimi uyandirdim ben gidiyorum sen de kalk dedim.
Montumu giymek uzereyken geldi sen nereye gidiyorsun diyo :) nasil neereye saat 7.30 cikiyorum .. iyice bak saate bakalim diyo..
Bir baktim ki saat 6.30 :) kafayi da yedim gayri :)
Hayırlı sabahlar Mutlu hafta sonları dilerim
Büyük kızım bir seminere katılacak tam da bilmediği bir yerde onu götürüp geleceğim şimdi gelirken belki yürürüm canım da istemiyor pek bakarız
Yenacım dün inan aklimdaydin hep çok yoruldun kiyamam yarın dinlen diyeceğim ama sınav telaşı var yine de iş güç yapma en azından
Hayriye afiyet olsun kahvaltı gayet güzel ben gelince yapacağım kahvaltıyı inşallah
kahvaltımı yaptım
1 yumurtalı menemen
1 dillim peynir 3 ceviz 2 dilimde ekmek yedim
günaydınnn hayırlı ve mutlu hafta sonları olsun inşallahh
Bonus @kasimpati35 listeler için ellerinize emeğinize sağlık
dereceye giren kg veren spor yapan güzelleri kutlarımmm
YENA m Barış paşamız mutlu oldu değildi konseptten Allah uzun ömür versin
Kızlar bu aksam yoklar teyzesiyle zakkum konserine gidecekler ordan da annemlere geçecekler konser yeri yakın onlara
Bugün yemek yapmayacağım ben de fırsatdan istifade bişeyler yeriz dışarda felan :)
Hiç gitmeye niyetlenmedim güzel oluyor konserleri amaAmin asucum..
sen de zakkumu seviyorsun gitsen keske..
pardon yemege gidecektiniz
kiminle peki :))
Yine başladılar yalnız kalmayaAmin asucum..
sen de zakkumu seviyorsun gitsen keske..
pardon yemege gidecektiniz
kiminle peki :))
Yasemin hizli kilo verdin sen. Karatay a ilk baslarken hizli gidiyor sonra bir iki hafta duraklama evresi yasaniyor.. normale donecektir merak etme.. hormonal bir suphen varsa git tabii.. yalniz senin degerlerin cok sıkmi degisiyor periyodlarin yakin gibi hatirliyorum.. iki is arkadasim da troid hastasi yanilmiyorsam sene de bir kontrol ekstrem durum disin da..
Bugun kacta cikiyirsun.? Bizim personel yemegi var bu aksam. patron jest yapmak istemis :) sazli sozlu fasilli bisey organize ediliyor aksam icin.
Tabii ben katilamayacagim. kizimi yalniz birakmak istemiyorum bugun.her ne kadar baba kiz israr etse de gitmem yonun de hayir dedim..
Kızlar bu aksam yoklar teyzesiyle zakkum konserine gidecekler ordan da annemlere geçecekler konser yeri yakın onlara
Bugün yemek yapmayacağım ben de fırsatdan istifade bişeyler yeriz dışarda felan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?