Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah tez vakıtte geçer paşanın öksürüğü
:))kıyamam çok yoruluyorsun ya

Hayırlı sabahlar Mutlu hafta sonları dilerim
Büyük kızım bir seminere katılacak tam da bilmediği bir yerde onu götürüp geleceğim şimdi gelirken belki yürürüm canım da istemiyor pek bakarız
Yenacım dün inan aklimdaydin hep çok yoruldun kiyamam yarın dinlen diyeceğim ama sınav telaşı var yine de iş güç yapma en azından
Hayriye afiyet olsun kahvaltı gayet güzel ben gelince yapacağım kahvaltıyı inşallah

Asucum kendi basina bilmedigi icinmi gidemiyor..
ya sorma aglamak istiyorum. Oylesine kotuyum..
Bir daha ev de boyle kalabalik cocuklu yapmam cok isterse disarida olabilir ev de dar alan da zaptetmek hele hareketli erkek cocuklar olunca daha bi zor. Allahtan palyaco onlari yonlendirdi 2 saat boyunca..

Aksam gelenlerden kayinvaldem ve gorumcem yatiya kaldi ben ciktigim da uyuyorlardi :)

Misafirlerden sonra supurge tutuyorum ortaligi toparliyorum sonucta kirintilar var daginiklik var yani insan bir el atar dimi kayinvaldem yasli ondan beklemiyorum ama digeri yalandan da olsa dolanabilir yani ortalikta.. pek bi uyuzlardi dun :))
Yoksa beni biliyosunuz pek elestirmem onlari hatta severim ama dun kizdim...

Oldu yasemincim ..
aminn canim..

Yasemin hizli kilo verdin sen. Karatay a ilk baslarken hizli gidiyor sonra bir iki hafta duraklama evresi yasaniyor.. normale donecektir merak etme.. hormonal bir suphen varsa git tabii.. yalniz senin degerlerin cok sıkmi degisiyor periyodlarin yakin gibi hatirliyorum.. iki is arkadasim da troid hastasi yanilmiyorsam sene de bir kontrol ekstrem durum disin da..

Bugun kacta cikiyirsun.? Bizim personel yemegi var bu aksam. patron jest yapmak istemis :) sazli sozlu fasilli bisey organize ediliyor aksam icin.
Tabii ben katilamayacagim. kizimi yalniz birakmak istemiyorum bugun.her ne kadar baba kiz israr etse de gitmem yonun de hayir dedim..

Yenacım tam olarak bilmediği bir yerde olduğu için ben götürdüm arkadaşlarıyla beraber bulustuk topladım götürdüm :)
Aksam yardım etmeyen gorumcene ben de kızdım ne var sanki ben hiç tanımadığım yerde bile kalkıp yardım etmek isterim
Kızına tekrar başarılar dilerim Allah zihin açıklığı versin Berfine ve sınava girecek tüm yavrulara
Patron da bugünü mu bulmuş yemek için

Son düzenleme:
Kızlar bu aksam yoklar teyzesiyle zakkum konserine gidecekler ordan da annemlere geçecekler konser yeri yakın onlara
Bugün yemek yapmayacağım ben de fırsatdan istifade bişeyler yeriz dışarda felan :)

Amin asucum..

sen de zakkumu seviyorsun gitsen keske..
pardon yemege gidecektiniz
kiminle peki :))

Karatay ile ilgili değil canım beslenmemde sıkıntı yok ama hormonel hep şüphem var benim zaten regl dönemi yoğun geçiyor bu son periyodda çok yoğun olunca iğne vurulmak zorunda kaldım tabiki kortizon hem haşimato hem iğne bu haldeyim ama çözüm üretmeye çalışıyorum spor yapıyorum yeme düzenim var ama 2 gündür fazla artıdayım perşembeden beri.
Keşke imkan olsada gidebilsen akşamki etkinliğe ama Berfin in sınavla çakışması kızın daha önemli onada sınavında başarılar inşallah istediği gibi geçer

Kızlar bu aksam yoklar teyzesiyle zakkum konserine gidecekler ordan da annemlere geçecekler konser yeri yakın onlara
Bugün yemek yapmayacağım ben de fırsatdan istifade bişeyler yeriz dışarda felan :)

Demek başbaşa romantiklik Asum haa

bonus ben bu saçı kiralık ask dizisindeki kızın saçından esinlendim...ıran kizili aldim ..tabii aynısı olmadi...genç gösteriyormuş öyle diyorlar ama ayak tutmuyor baş tutmuyor nasıl genclikse....
asuman tesekkurler canım..
frida sağol canım...severek kullanıyorum şimdi...insallah sarı t akintim başlamaz yine..
yena hadi atlattin darısı bana...
11 nisan nisanin doğumgünü dışardaki yapsam diye düşünüyorum bakalim kısmet evin halini dusunemiyorumda...

Günaydın demeden dalmışım :)

Derin farkettim ben o dizi esintisini :))
Ayaklarda inş düzelir ne diyim ayağımın çukur kısmı çok ağrıyo benimde.

Dışarda napcan bi pastane olabilir yada başka bi yer ne bilim küçükte çocuklar :)

Slm kizlar
Gece emine miziklandi rahat uyuyamadi ya simdi koltukta uyudu kaldi firsattan istifadr bende biraz dinleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…