Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

10 dk önce yine patlama oldu ankarada
İnşallah kayıp yoktur evin camları sallandı

Malesef büyük bir patlama olmuş 1 saat önce ordaydik

adaş geçmiş olsun insan ne diyeceğini bilemiyor bizimde bayağı akraba var ankarada eşim dediki kimseyide arayıp sormadık ölenlerin ailelerine Allah sabır versin demekten başka elimizden birşey gelmiyor

diğer yönden bizler özelikle çocuklarımızda sürekli metrobüslerde toplu taşıma araçlarındayız ve hep kalabalık noktalar artık kimsenin huzuru kalmadı ...

kızlar selammm..ilk kilo verme macerama bu konu ile başlamıştım..98 kg idim ve inanılmaz mutsuzdum bu forumu takip ettim..sonrasında 13.takıma girip devam ettim..70 kg ya kadar düştüm..şu an 75 kg yum ve hedefim 58 kg..son bir kaç aydır fazla stresten inanılmaz yedim ve 5 kg geri aldım yaza kadar vermem gerek fazlasıyla..sizleri yeniden takip edip kilo vermek istiyorum..

Herşeye rağmen hayat devam ediyor tedbir ve Dua dan başka elimizden bişey gelmiyor
Büyük kızım evde bugün gitmedi okula dünkü olaydan dolayı odtü den bir öğrenci de vefat etmiş malesef
Kahvaltımızı yaptık hafta ici dikkatli gidip bu hafta eksi bildirmek istiyorum dün yememe rağmen 100 gr eksi gördüm akşam yemeğinden sonra hiçbişey yememenin faydası

Asuman abla eksi cok iyi. Bende sabahtan alisverise gittim ablam kizlarin yaninda durdu. Gec kahvalti yaptik biraz kacirdim ekmek yarim dilim anca yemisimdirde kek ve cekirdek ici yedim onlar kalorili oldu.

Salata var evde aksama ton baligi salata yiyim diyorum.

Aksam hafif yersen sabahkiler zarar etmez bonuscum
Ben de klasik kahvaltı yaptım sabah çok yemedim ama doydum yani
Şimdi yeşilçay içtim aksama nohut ve bulgur pilavı yapacağım ama yermiyim bilmem
Üşenmezsem Mücver yapasim var
Yaparsam onu yerim herhalde
Benim regl de geliyor şükür bu hafta eksi olurum inşallah

Geldimi gelmedimi ne gelisti be seninkide :)

selamun aleykum
bugun akşama kadar diş ağrısı çektım hala çekiyorum çok fena yememde pek düzenli değildi hayırlısı bakalım artık yarın toparlarım belkı
Geçmiş olsun hayriyecim
Ben de tekrar randevu aldım diş için önceki randevuya gitmemistim
15 gün sonraya aldım randevuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…