- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Afiyet olsun canım yürüyüşler dengeler onuYürüdüm geldim ama.yemek de yedim bugun biraz fazla oldu gibi
Sabah da simit yemistim şimdi kızlardan kalan kumpiri se tırtıkladım
Neyse bugün de böyle olsun:)
Sağol canım inşallah öyle olurAfiyet olsun canım yürüyüşler dengeler onu
Ellerine sağlıkAsuman abla bende bugün sabah pastane poğçası yapmıştım ne gerekse hiç iyi olmadı.
Bonus nasıl yapıyorsun pastane poğaça sını merak ettim bak şimdiAsuman abla bende bugün sabah pastane poğçası yapmıştım ne gerekse hiç iyi olmadı.
Bonus nasıl yapıyorsun pastane poğaça sını merak ettim bak şimdi
Iyi aksamlar kizlar
Bugun kayinvalideye gittik memlekete gidicekler 2 gundur cok yedim yine toparlanmam lazim.hemen
Bide beni goruyolar kilo mu aldin sen yok yuzune ne olmus benimle ayni yasta torunlari var o geldi onu gorunce ay bizim kiz ne guzel giyinmis ne ciciymis ne guzelmis falan filan sikildim artik bunlari duymaktan onlar gelene kadar zayiflamam lazim sanirim yeme duzenimden cildim de cok bozuldu sivilce ozleri cok fazla cene bolgem de sanki ben farkinda degilim kafanizi sisirdim afedersinizama birine soylemem lazimdi
ahh canım benim böyle anlayışsiz insanlar çok tehlikeli aslında.yüzüne karşı böyle laf söyleyen kişiler hiç mi düşünmez kırılır mı diye.hiç takma kafana ben inanıyorum kilolar gidecek ve kimsenin lafının altında kalmayacazIyi aksamlar kizlar
Bugun kayinvalideye gittik memlekete gidicekler 2 gundur cok yedim yine toparlanmam lazim.hemen
Bide beni goruyolar kilo mu aldin sen yok yuzune ne olmus benimle ayni yasta torunlari var o geldi onu gorunce ay bizim kiz ne guzel giyinmis ne ciciymis ne guzelmis falan filan sikildim artik bunlari duymaktan onlar gelene kadar zayiflamam lazim sanirim yeme duzenimden cildim de cok bozuldu sivilce ozleri cok fazla cene bolgem de sanki ben farkinda degilim kafanizi sisirdim afedersinizama birine soylemem lazimdi
Hoşgeldin azmin daim olsunbenide aranıza alıp destek olursanız cok sevinirim
Gunaydin
Yena kizina sinavda basarilar diliyorum dilerim Rabbimden cbalari bosa cikmasin
Bende gune cildime yumurta aki bal ve limonla maske yaparak basladim sizmisiniz oyle diyen hadi bakalim.sen mi yaman ben mi yaman hem.kilomu hem cildimi duzelticem bayrama kadar gorusemeyiz zaten bayramda beni gorsunlerde ne kadar degismissin desinler acayip hirs yaptim.haaaa
Sagol canim amin hepimizinki gostersinBallı maskeli kuzu senin hepi börtdeyin geçtimibugün bi kutlayasım var ki dün akşamda kv minkini kutladık. Koca kadın napim doğum günü dedi çocuklar mum üfledi :))
Geçmediysede geçtiysede doğum günün kutlu olsun arkadaşım... allah zayıflığını göstersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?