Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese mutlu hafta sonları
Kahvaltı
5 Altınbaşak
1 lorlu yumurta
2 dilim ince suzme peynir
6 zeytin
Domates salatalık biber

Öğlen
3 yemek kaşığı pilav
5 yemek kaşığı kuru fasulye
Yarım kase cacık
1 mercimek köftesi

Aksam
1 karnabahar köftesi
3 yemek kaşığı cacık
2 yemek kaşığı kuru fasulye

Aralarda 5 eti cici bebe,1 muz,lor peynirli salata,yarım tadelle bitter yendi.Kalori hesabimi aşmadim.

Spor olarak :
Dambillarla 1 mil Leslie
10 dakika eliptik bisiklet
10 dakika Leslie ile karin çalışma
Kol ve çember egzersizi

Ac karnına yeşil çay limonlu
Yatmadan önce de limonlu rezene çayı

Yarın pazar cosmadan ufak kaçamaklar yapabilirim. 23 ünde diyetisyen kontrolum var var gücümle 109 a inmeye cabalayacagim

Iyi aksamlar kizlar
Bugun kayinvalideye gittik memlekete gidicekler 2 gundur cok yedim yine toparlanmam lazim.hemen
Bide beni goruyolar kilo mu aldin sen yok yuzune ne olmus benimle ayni yasta torunlari var o geldi onu gorunce ay bizim kiz ne guzel giyinmis ne ciciymis ne guzelmis falan filan sikildim artik bunlari duymaktan onlar gelene kadar zayiflamam lazim sanirim yeme duzenimden cildim de cok bozuldu sivilce ozleri cok fazla cene bolgem de sanki ben farkinda degilim kafanizi sisirdim afedersinizama birine soylemem lazimdi

Bonus nasıl yapıyorsun pastane poğaça sını merak ettim bak şimdi

Kuru mayayla yapıyorum mayalanmayı beklemeden hemen şekil veriyorum tepsidede beklemiyo direk fırına. Tereyağ koydum ben margarinde oluyo o yüzdende gevrek oluyo. 3 2 1 gibi kolay oluyo yani :)

Niye kafamız şişsin canım benim söyle tabi hiç öyle düşünme.

Son düzenleme:
ahh canım benim böyle anlayışsiz insanlar çok tehlikeli aslında.yüzüne karşı böyle laf söyleyen kişiler hiç mi düşünmez kırılır mı diye.hiç takma kafana ben inanıyorum kilolar gidecek ve kimsenin lafının altında kalmayacaz

Selamun aleykum mutlu pazarlar
YENA cim kizina ve bütün sınava girecek öğrencilerimize başarılar dilerim rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah gonullerindeki olsun inşallah

Benim bugün kahvaltıdan misafirlerimvar annemler annem aramış ben gözleme yapıyorum diye nasıl dayanırım bilmiyorum inşallah dengeleyebilirim
benide aranıza alıp destek olursanız cok sevinirim
Hoşgeldin azmin daim olsun

Gunaydin
Yena kizina sinavda basarilar diliyorum dilerim Rabbimden cbalari bosa cikmasin
Bende gune cildime yumurta aki bal ve limonla maske yaparak basladim sizmisiniz oyle diyen hadi bakalim.sen mi yaman ben mi yaman hem.kilomu hem cildimi duzelticem bayrama kadar gorusemeyiz zaten bayramda beni gorsunlerde ne kadar degismissin desinler acayip hirs yaptim.haaaa

Ballı maskeli kuzu senin hepi börtdeyin geçtimi bugün bi kutlayasım var ki dün akşamda kv minkini kutladık. Koca kadın napim doğum günü dedi çocuklar mum üfledi :))

Geçmediysede geçtiysede doğum günün kutlu olsun arkadaşım... allah zayıflığını göstersin..

Sagol canim amin hepimizinki gostersin
Ayin 8 iydi benimki gecti seninki ne zamndi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…