Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi aksamlar kizlar
Anam butun gun temizlik yapip duzenlemekten canim cikti sonrada kizlar ders yapmak icin telefonuma el koydular simdi ortaligi tekrar topladim.kizlar yaptti ben de az dinleneyim kilo olarak sabah bayagi bi arti ciktim.insallah siskinliktir yoksa kendimi parcalicam iradesizlik yuzunden

İyi akşamlar arkadaşlar..

Uğrayamadım kusura bakmayın.. Grip nezle arası bir durumum var.. eklem ağrısı, keyifsizlik ,isteksizlik hiç birşey yapasım yok.. 2 akşamdır erkenden uyuyorum buna rağmen sürünerek çıkıyorum yataktan.. Şimdide oğlanın dalmasını bekliyorum hemen yatağa giricem...

Hayriyeciğim, geçmiş olsun diş ağrısı zor gerçekten..
Yelizcim dağnıklıktan ben de çok muzdaribim.. Yapım gereği düzen insanı olduğum için çok geriyorum bu konu da kendimi...

:) Ahh asucum yemekten korksaydım kutup ayusu olmazdım

Öperim seni gıdından fırçanı sevsinler.

Bugün tel için servisi aradım uslubumu bozmadan hanımca çemkirdim. Beni merkeze yönlendirdi. Sandımki yetkili biriyle görüşcem çıka çıka call center

Bu hafta içi kargolanırmış... dedim süreniz 20 gün diye 20 günü doldurmak zorundamısınız cvp gayet anlayışlı :
"Hinimifindi tiliniz 2.kiz gildiği için irkidişlir iyici kintril idiyilir....

İyi geceler hanımlar bende bugün evdeydim söylemedim ama Burnum fena akıyor öksürük desen hiç bitmemişti Aferin içiyorum iyi geliyor akşam üzerinde kursa gittim öyle işte ..

Kursa gitmeden önce bir büyük bardak kefir içtim yanında da bir avuç bağdem doyarım zanettim ama olmadı 2 tost yaptım çayla yedim kurstan sonrada yeşil çayla birlikte bir avuç üzüm yedim

Evde dünden kalan bulgur pilavı çorbam filan vardı ama canım istemedi bendeki durumlar böylee

Aman dikkat et frida serin hava gidip gelirken üşütürsün :)

Evet :)
Dün ben de kıymalı mı tavuklu mu diye düşünmüştüm
Hala bitmedi benim nohut bugün yemedik ama yarın sanırım yine de spagetti yapacağım :)
Ben bilerek çok yaptım yarına yemek olsun diye. Gittim alışveriş yaptım şükürler olsun dedim içimden markete gidip bişeyler almak bazı insanlara göre büyük bir lüks.

Ben rahatça çocuklarımla alışveriş yapabileyim gelince çayımı içebileyim diye şu an canını siper etmiş savaşan onlarca insan geldi aklıma. Allahım korusun güç versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…