Ben burdayım hayriyecim
Öğlen kahvaltı tarzı yemistim akşam yemeyeceğim çünkü akşam çayın yanında leblebi kuru üzüm ve lokum yerim sanırım
İyi akşamlar düzenli hatunlar
Ben de severim düzeni ama.pek başarılı sayılmam:)
Yenam geçmiş olsun yorgunluk çıkıyor tabii
Topigi boşlamayın sıra dayağı yapacam yoksa
Yeseniz de gelin korkmayın :)
Geçmiş olsun noldu böyle sana:) Ahh asucum yemekten korksaydım kutup ayusu olmazdım
Öperim seni gıdından fırçanı sevsinler.
Afiyet olsun:)Bonus çok yaşa sen emi :)
Aksam raporunu vereyim çayın yanında bol çeşitli atıştırmalıklar
Aman dikkat et frida serin hava gidip gelirken üşütürsün :)İyi geceler hanımlar bende bugün evdeydim söylemedim ama Burnum fena akıyor öksürük desen hiç bitmemişti Aferin içiyorum iyi geliyor akşam üzerinde kursa gittim öyle işte ..
Kursa gitmeden önce bir büyük bardak kefir içtim yanında da bir avuç bağdem doyarım zanettim ama olmadı 2 tost yaptım çayla yedim kurstan sonrada yeşil çayla birlikte bir avuç üzüm yedim
Evde dünden kalan bulgur pilavı çorbam filan vardı ama canım istemedi bendeki durumlar böylee
Esinleniyoruz dimi :) bende kıymalı nohut yapmıştım. Tavuklu ya da kıymalı yapcaktım kıymaya karar verdim.Adaş geçmiş olsun
Bonus benim de yarın spagetti yapasim var :)
Evet :)Esinleniyoruz dimi :) bende kıymalı nohut yapmıştım. Tavuklu ya da kıymalı yapcaktım kıymaya karar verdim.
Ben bilerek çok yaptım yarına yemek olsun diye. Gittim alışveriş yaptım şükürler olsun dedim içimden markete gidip bişeyler almak bazı insanlara göre büyük bir lüks.Evet :)
Dün ben de kıymalı mı tavuklu mu diye düşünmüştüm
Hala bitmedi benim nohut bugün yemedik ama yarın sanırım yine de spagetti yapacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?