- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Gece gunduz uyumayan, sut gelmese de agzindan memeyi birakmayan, emzik verince kusan bebek yapmislar..
Sukur bugunumuze tabiki, kesinlikle sikayet degil
Hasibe yena frida gecmis olsun hepinize..
Cok sukur iyiyiz bonusum.. Ac kalmiyo sukur bugun doktor kontrolumuz vardi, kilo alimi cok iyi dedi doktor, gaz problemi de yok aslinda kendi kendine cikariyo:) anlamadigim bi sekilde uyumuyo ama. Daha dogrusu memede uyuyo, emmese de agzinda duracak, agzindan ciktigi anda uyaniyo, yatagina koyuyorum gozleri fal tasi gibi aciliyo:) cok sukur ilgilendigim surece aglamiyo ama uyumuyo da.. Sadece acikinca ve alti kirlenince agliyo, aglamadan uyanik yani :):)) elifcim iyimisiniz? Uykusuz bebekler genelde aç ya da gazlı olur.
Emzik verince ilkten yabancılaması normal zamanla alışabilir vermeye devam et derim kurtarıcı çünkü 5 çeşite kadar denedim ben bazı markaların daha küçük oluyo ucu.
Sütün geliyodur bişey gelmese emmez onlar :) ama az olabilir sakın kilo düşünme güzelce yiyip iç. Süt çaylarını mutlaka iç su içemiyosan susatıcak bişeyler yiyebilirsin.
Yeterki emsin. Sütün az yada çok olduğunu anlamak için pompayla sağman lazım ya da kilo alımını görmen lazım.
Ayyy gece gece dertlendim he :)
humana çok iyi süt yapıyo ama herşeyden çok uyku süt yapıyo. O uyurken uyu görev gibi düşün :) ama yemeğinide ye mutlaka. Emziği almış işte ne güzel düştükçe tekrar vercen senin işin ne :) uykuya dalması kolay olur onunla. Emdikçe kuvvetleniyo çene kasları düşürmez tutar. Tekmisin kimse varsa yanında yarım saatten nolcak deme uyu.Bonus sut icin humana steel iciyorum, 3 litreye yakin dha su icmeye calisiyorum, ama uykusuzluk yemegin onune geciyo Betül uyuyunca ben de uyuyorum uyanikken de genelde onunlayim yemek kayniyo arada..
Annem ve kv vardi. Ikisi de gitti. Ama annem yakin ihtiyacim oldugunda geliyo.humana çok iyi süt yapıyo ama herşeyden çok uyku süt yapıyo. O uyurken uyu görev gibi düşün :) ama yemeğinide ye mutlaka. Emziği almış işte ne güzel düştükçe tekrar vercen senin işin ne :) uykuya dalması kolay olur onunla. Emdikçe kuvvetleniyo çene kasları düşürmez tutar. Tekmisin kimse varsa yanında yarım saatten nolcak deme uyu.
Dikişin nasıl?
20 gunluk olduk. Betul tabiki ayakta o da soru mu :) muzik dinliyoruz kizimla biz de napalim..Kaç günlüksünüz? Yakında biri olmasına sevindim. Zorlanma bir müddet daha bişey yapma. Lohusasın ekstra ameliyatlısın.
Niye uyumuyon sen bakim betül kuşu ayaktamı :) gece uyanıp cin gibi bakarlar bazen geceyi gündüzü bilmedikleri için :)
Hey allahım ya ne zamandır uyanık ve ne zaman tekrar uyuycak :)20 gunluk olduk. Betul tabiki ayakta o da soru mu :) muzik dinliyoruz kizimla biz de napalim..
1 saati askindir uyanik yavas yavas uyuruz artik gozleri kaymaya basladi.Hey allahım ya ne zamandır uyanık ve ne zaman tekrar uyuycak :)
Emzir uyut o deliyi saat kaç olmuş :) benim işim vardı mutfakta sonrada nette bişeyler okıdum vakit geçtikçe uykum kaçtı.1 saati askindir uyanik yavas yavas uyuruz artik gozleri kaymaya basladi.
Sen neden uyumadin bu saate kadar
Aaa dogum gunun kutlu olsun o zaman :) Rabbim hayirli huzurlu uzun omur versin sevdiklerinle ve bizimle :)Emzir uyut o deliyi saat kaç olmuş :) benim işim vardı mutfakta sonrada nette bişeyler okıdum vakit geçtikçe uykum kaçtı.
Dünyaya teşrifimin seneyi devriyesi buda ne demekse :) duygusalız napalım bi garip hisler bi haller birazda burukluk...
Hadi iyi geceler sizede bizede :)
Ay adini da yesinler onun adiyla yasasin hayirli evlat olsun insallahBonus sut icin humana steel iciyorum, 3 litreye yakin da su icmeye calisiyorum, ama uykusuzluk yemegin onune geciyo Betül uyuyunca ben de uyuyorum uyanikken de genelde onunlayim yemek kayniyo arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?