Gunaydinnn
bonus kisisi iyi ki dogmussun. Hersey gonlunce olsun. Sevdiklerinle saglikli huzurlu ve zayif gunler gorecegin guzel bir hayatin olsun..
Hayırlı sabahlar
Bonus iyi ki dogmussun ve iyi ki seni tanımışız
Nice sağlıklı güzel yaşlar gör
Gunaydin kizlar
Bonuscum dogum gunun kutlu olsun
Gece gece taze anne olarak
Eki Görüntüle 1796454 dogum gunun kutlu olsun bonuuuusssss sevdiklerinle gecirdigin saglikli mutlu bi omrun olsun insallah
Sağolasın tahlil içinmi bekliyon sonuç.içinmi aç karnına bekliyor olman dğşüncesi dokundu beeGünaydınlar
Bonus cum doğum günün kutlu olsun hayırlı sağlıklı yaşların olsun
Troid için hastanedeyim dr bekliyorum rabbim hastaneye düşürmesin
Allahım duaya bakBonusum rabbim ailenle bizle hayirli saglikli incecik belli bir ömür nasip etsin insallah
Ac karninayim dr bey bekleniyorSağolasın tahlil içinmi bekliyon sonuç.içinmi aç karnına bekliyor olman dğşüncesi dokundu beemis gibi yımırta yapmışken burda
Yasemincim sonuçların güzel çıkar inşallahAc karninayim dr bey bekleniyor
ooo kahvaltı hazır sende bekle geliyorum
Yasemincim sonuçların güzel çıkar inşallah
Ağzımın suyusu aktı heee
Geçen haftadan beri her markette var ama hic tadı yok malaesef
Ağzımın suyusu aktı heee
Ağzımın suyusu aktı heee
bizde bugün paşamı aşıya götürdük...bende daha iyiyim artık önemli bi iş güç yapmasamda evi çekip çeviriyorum artık paşadan fırsat buldukça...fazla gazlı bir bebek aslında bolca çıkarıyo ama yeterli olmuyo sanırım...oysa çokta dikkat ediyorum yediklerime o sancı çekmesin diye ama genede böyle...gerçi ben diğerlerinden alışığım öyle olmasa şaşırırdım...:))daha mutfağımı toplamadım yemekte yapmalıyım...biraz boldan yapıyorum iki gün yiyoruz bazen iyi oluyo....saliha kuzum çok sıkılıyo evde olmaktan artık bende okula gitmek istiyorum diye ağlıyo sıksık...bir yandan onla ilgilenmeye çalışıyorum..bende haberler böyle....an itiibari ile çok tatlı uyku bastırdıı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?