- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Hayırlı haberler bekliyoruz yine de canım inşallahyok kuzum ya pek iç açıcı değil ankaraya gitcek bir sonuç diğerleride öğleden sonra belli olucak hayırlısı bakalım
Oyyy kıyamam bonusum ben göndereyim sana burdann ciddiyim
HoşgeldinizMerhabalar.. Gruba yeni uye aliormusunuz baya msj olmus hepsini okuyamiorm kendime gore bir diyet grubu ariyorum en uygun basligi buldum 98 kiloyum tehlike sinyalleri caliyor yardim edermisiniz paikolojim bozuldu artik
ben bugun saçma tarzda oldu beslenmem.geç kalktım canım bir şey yemek istemedi komşu kuran ogrenmeye geldi benim kahvaltı saat 3e kaldı çorba yedim 2dilim ekmek ile.akşam yemek yemedim çay ile kuruyemiş yerim diyeİyi akşamlar
Hafiften bir aksam temizliği yaptım yine
Akşam yemeğini erken yedik yine
1tabak spagetti :) bikaç parça tavuk ızgara salata ve ayran
ne yazikki sadece kuruyemiş yemedim peynir ile ıspanak kavurması bide 1tane şekerpare yedim.saat 8de
Şekerpare dışında sorun yokne yazikki sadece kuruyemiş yemedim peynir ile ıspanak kavurması bide 1tane şekerpare yedim.saat 8de
ama niyeyse şiskinlik var sanki.sabah 100gr eksi vardı sadece 1gün kaldı ondan sıkı tutmam lazımdı ama olmadı yine.Şekerpare dışında sorun yok
Ben de çayla kuruyemiş yedim
Sana da afiyet olsun Elifcim Betül hanıma süt olsunHayirli aksamlar guzel arkadaslarim...
nothinggg sonuclarin nasil, insallah iyi cikmistir...
Amethyst_1 senin iri cusseni sevsinler :) biz de seni optuk sappadanak o zaman :)
asumanzeynep abla spagettiyi yapmissin afiyet olsun :) ben de bugun makarna yemek istiyordum aslinda ama esim kizartma yapti onu yidik..
bengisu022 canim iyisindir insallah, gelmedin ne zamandir, dogum mu yaptin? Girersen bizi haberdar et...
Geçmiş olsun YelizcimAy anam bulundugumuz yer iyice yasanmaz bi yer oldu su evlerimizin ne olacagi belli olsada bizde gitsek suradan benim adamin ce ust kat komsunun gunduz vakti ayakkabilarini calmislar tovbe yarabbim
Saat henüz geç değil yatana kadar suya devam icmediysen yeşilçay da icebilirsinama niyeyse şiskinlik var sanki.sabah 100gr eksi vardı sadece 1gün kaldı ondan sıkı tutmam lazımdı ama olmadı yine.
yeşil çay içmedm hiç icemyorum ki.. sen kendini tutarsin sana güveniyorumSana da afiyet olsun Elifcim Betül hanıma süt olsun
Geçmiş olsun Yelizcim
Saat henüz geç değil yatana kadar suya devam icmediysen yeşilçay da icebilirsin
Asıl ben yarin ne yapacağım bilmiyorum gezme var
Önce hazır sallama olanlarindan denesen onlar hafif oluyor farklı aromalilari da varyeşil çay içmedm hiç icemyorum ki.. sen kendini tutarsin sana güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?