Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonus peşembe günü hacamat yaptırıcam ama korkuyorum ağrı oluyormu
Yok hayriye ufak sizi seklinde olur cektigin migren agrisinin yaninda devede kulak gibi inan.
Tam zamani hacamatin ilk seferde bende tedirgin olmustum haliyle ama bosunaymis o tedirginlik. Ilk seferde bastan yapilmiyo ilk oldugunu mutlaka soyle zaten yapmazlar. Acken daha faydali olurmus. Ins cok fayda gorursun. Ilkinde kan hareketinden dolayi bi agirlik oluyo insanda herkeste olmayabilir tabi gun icinde halsizlik olabilir mumkun oldukca yorulmiycan dinlenicen o gun agir is yapmiycan.

Hayirli haftalar guzel geldi mesajlariniz..

bengisu022 telde bi sorun yoktu bende 14-15 aydir kullaniyorum cok cok iyi ama dustu birden fazlaca ekran rengi karariyo. Yanip sonuyo gibi oluyo. Ilk servise gittiginde kasasi degisti ici temizlenmis duzelmisti ama bu seferde tamire giden cihazlarda pil sorunu oluyomus sıklıkla bunada oldu. Tekrar gidince ana kartinda sorun olmus dediler bekledik iste geldi ve ilk gunku problem geri dondu. Ya servis bir ise yaramiyo ya da tamamen elektronik cihazlarla ilgili bir mekanik sorun oldu bilemiyorum.

Asuman ablada demis kizim kullaniyo guzel diye evet guzeldir o yuzden almistim zaten.

Diyecegim o ki dusurmeyin dikkatli kullanin. Benim gibi cok elde kullaniyosaniz kapla koruyun kenarlari catlamaya musait cunku. Cuzdan gibi olan ekrani kapatan kaplar kenarlari iyi korumuyo ondan kullaniyosaniz mutlaka orjinali olsun orjinal kasaya tam oturup daha iyi korur. En iyisi iyi bi silikon kapak tamamen kenari icine alicak.

Uzun oldu ama idare edin yogurt üflüyorum su an.

hayırlı haftalar olsunnnn
ne güzellll sayfalar dolusu olmuş eskisi gibi
y.o.l.c.u taze anne iyi haberlerin bizi mutlu ediyor

dafiyi faceden gördüm sanırım bursaya dönüş yaptı anladığım kadarı ile

nursena ile de watsaptan konuştum iyi idi kendini toparladığında geleceğini söyledi

M meyra__ taze anne arada senden haber almak da güzel kuzum

dün sabah öğle akşam misafir vardı yorgundum hiç dinlemedim bugün işe geldim ama yorgun bir değişik ruh hali ile ilerleyen vakitler de toparlarım inşallah

Zeynepcim esinin yeni yasi hayirli ugurlu olsun canim..

Kahvaltımı yaptım 2 dilim ekmek ve omletle kahvaltilik yedim
Sabah eksi gördüm cumaya kadar kaybetmemem inşallah yine:)
y.o.l.c.u eşine hayırlı bir ömür dilerim seninle ve yavrularinizla

hepinize teşekkür ederim...

paşam uyudu gidip bi pasta yapayım dedim uzun süre uyumadığı için elime yüzüme bulaştırdım bıraktım geldim bi daha uyuduğunda tekrar gittim öncekinin bi kısmını çöpe attım geri kalanınıda çocuklara kek gibi dilimleyip ayırdım...ikinci denememde güzel oldu...paşa ağlayınca elim ayağıma dolanıyo acemi gibi oluyom görende hiç pasta yapmadım sanır he..

merhabalaar hep beraber istediklerimizi yapabileceğimiz güzel bir haftamız olsun

dün gece bir filime takıldım gece 3 bitti tam sonunuda anlamadım bitişi güzel bitmedi de sabahda zombi gibi kalktım biraz önce kahvaltı yaptım sayılır şimdi kahvemi içiyorum :)

ne güzel bu sabah itibari ile eksileri olanlar varmış benimde artım var tabikiii cumaya kadar onu göndermem lazım perşembeden beri dikkat etmeyince pazartesi artı oluyor mağlesef

Kahvaltımı yaptım 2 dilim ekmek ve omletle kahvaltilik yedim
Sabah eksi gördüm cumaya kadar kaybetmemem inşallah yine:)
y.o.l.c.u eşine hayırlı bir ömür dilerim seninle ve yavrularinizla

sabah Kıymalı yumurta 1dilim ekmek 1kase çorba ile kahvaltı yaptım.sabah baya eksi vardı ama onu muhafaza etmek mesele

aman eksilerinize sıkı sıkı sarılın dahada aşağı çekmeye çalışın :) pazartesi sabahı eksi görmek bayağı moral omuştur sizee bende artı gördüm ama neyseki çok moralim bozulmadı alıştım mı nee :)))

afiyet olsuun :) 15 mayıs mııı
dayanabilcekmisin tartılmadan aslında kıyafetlerin bol geldiğini hissederek incelmekte güzel olur evet yediğini içtiğini yaz lütfen bizede etki eder iyi olur

Nasilsin topraam. Iyi olduguna beslenmene ozellikle cok sevindim..
Hersey gonlunce olsun.. fit bir sekil de cikacaksin demek ki karsimiza..

Topramm,iyiyim şükür.Sen nasılsın?

Bu defa da böyle deneyelim bakalım,kırılma noktam olur belki:)
Tam olarak fit olamasam da bir nebze hafiflemiş olurum inşallah..

afiyet olsuun :) 15 mayıs mııı
dayanabilcekmisin tartılmadan aslında kıyafetlerin bol geldiğini hissederek incelmekte güzel olur evet yediğini içtiğini yaz lütfen bizede etki eder iyi olur

Sagolasin fridacim,1 mayıs da olur belki:)
Ben normal şartlarda sürekli tartılan biri degilim,çok güçlü bir karekterim olmadıgından tartıda kilo veremedigimi görmek demoralize olup,istikrarsizliga sebep oluyor tam aksi olması gerekirken Kendimce bu defa yoluma tartılmadan devam etme kararı aldim,en azından kendimi iyi hissedene,yeme düzenimi oturtana kadar,umarım elime yüzüme bulaştırmam:)

Kim bilir belki zamanla sizler gibi otokontrolu saglar,istikrarlı olabilirim ben de inşallah..

Evrene olumlu mesaj göndreyim,herşey güzel olucak,bu kez başaracagim inşallah.:)

Gelmişken ham yaptıklarımı ve yapacaklarimi yazayım:)

Efenim sabah: 2 tereyagda yumurta,domates - salatalık,peynir,1 avuç ceviz,1 portakal

Akşam: 1 tabak patlican gömbe,1 dilim lazanya,bol yeşil salata ,birazda yogurt ham ediciğimm :)

Aralarda: şekersiz çay,kahve ve yeşil çay..

Adaş eksi mi kaybetmemek için elimden geleni yapacağım inşallah bu hafta
Sen de gönder artıları perşembe de protein oh gelsin eksiler
Şimdi yürüyüş yaptım 1 haftadır yurumemistim 1 saati biraz geçti
Yemek olarak da tavuk ayran düşünüyorum biraz da dünkü ıspanak var
Yemekten sonra bişey yemezsem eksiler biraz yerleşir inşallah

Ertesi gün kücuk prens yeniden oraya geldi
"hergun ayni saatte gelsen"daha iyi olur dedi tilki.
"Örnegin ogleden sonra dortte geleceksen ben saat uçte mutlu olmaya baslarim...
saat ilerledikce de icimde ki mutluluk artmaya baslar.Dört oldumu icim kipir kipir olur ve ufaktan meraklanirim.mutlulugun degerini anlamaya baslarim.. Ama sen her hangi bir anda cikip gelirsen, yuregim kacta senin icin carpacagini bilemez.."

Son düzenleme:
Akşam yemegimi de yedim dediğim gibi tavuk ayran salata biraz da ıspanak
Kahvenin yanına küçük çikolata
Akşam çayın yanına sadece kuru üzüm ve kayısı yerim gelsin eksiler inşallah

Ne guzel beslenmissin asucum. Ben bugun kotuydum.. yemek yemedim isyerin de ispanak vardi canim hic cekmedi acikmamistim..
eve geldikten sonra cay yaptim bir suru sarma yedim cayla.. bir gunumu heba ettim ozetle .sabah zaten asiri artiydim gordugum rakam demoraloze etti beni ..
saldim cayira mantigiyla hareket etmenin pismanligi var su an..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…