- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Ertesi gün kücuk prens yeniden oraya geldi
"hergun ayni saatte gelsen"daha iyi olur dedi tilki.
"Örnegin ogleden sonra dortte geleceksen ben saat uçte mutlu olmaya baslarim...
saat ilerledikce de icimde ki mutluluk artmaya baslar.Dört oldumu icim kipir kipir olur ve ufaktan meraklanirim.mutlulugun degerini anlamaya baslarim.. Ama sen her hangi bir anda cikip gelirsen, yuregim kacta senin icin carpacagini bilemez.."
Sana da afiyet olsun canım erken yemişsin sanırım o nedenle moralini bozma benceNe guzel beslenmissin asucum. Ben bugun kotuydum.. yemek yemedim isyerin de ispanak vardi canim hic cekmedi acikmamistim..
eve geldikten sonra cay yaptim bir suru sarma yedim cayla.. bir gunumu heba ettim ozetle .sabah zaten asiri artiydim gordugum rakam demoraloze etti beni ..
saldim cayira mantigiyla hareket etmenin pismanligi var su an..
Afiyet olsun canım bende yaprak sarmasına dayanamazdım neyse bu saatden sonra dikkat edicez cumaya kadar artıları göndericez artık bizim işimiz daha zor aaay öpüyorum :)Ne guzel beslenmissin asucum. Ben bugun kotuydum.. yemek yemedim isyerin de ispanak vardi canim hic cekmedi acikmamistim..
eve geldikten sonra cay yaptim bir suru sarma yedim cayla.. bir gunumu heba ettim ozetle .sabah zaten asiri artiydim gordugum rakam demoraloze etti beni ..
saldim cayira mantigiyla hareket etmenin pismanligi var su an..
Adaş seninki kadar iyi olmasada bana göre iyiydiiii :)Adaş beslenmen kötü görünmüyor
Ben de çayla bikaç hoşbeş yemekteyim şu anda :)
Gofret:)Adaş seninki kadar iyi olmasada bana göre iyiydiiii :)
Hoşbeşi gözümün önüne getiremedim gofretmiydi gofretse iyi afiyet olsun ...
Sen iyi gidiyorsun maşallahBende bugün sabah 11buçuk gibi kahvaltı yaptım saat 4de başsağlığı için akrabaya gittim 3tane kuru pasta yedim ne yazikki saat 6buçuktada 2kaşık fasulye 2kaşık bulgur pilavı 1kase yoğurt 1dilim ekmek ile kapattım günü daha bir şey yemem
İyi akşamlar hanımlar bende yediklerimi yazayım karar verdim evde yalnız olunca sabah kahvaltılarımı yeşil çayla yapıcam artık...
Kahvaltıda : yarım paket eti form etimek ekmek bir haşlanmış yumurta,sütlü lor ( bu lor diğer lorlara göre daha kalorilimi oluyor acaba bilmiyorum ) 4 adet zeytin domates salatalık roka ve tere
ara: bir elma+bir büyük bardak kefir
akşam: 2 baget ızgara
Bir tabak sebze kızartması sarmısaklı yoğurtluu
Evet baharın ilk günü kızartma sezonunuda açtım kızım sayesinde ekmek de yemedim sofraya çavdar ekmeği getirmiştim ikimiz bu ekmeği yiyelim annem dedim ben ekmek yemiycem dedi aaaaa bende yemiyim o zaman dedim ve ekmek yemedik :)
Vallaha bilmiyomki bizim kahvaltılıkçı süt loru diyor yumuşak biraz ekmeğe filan sürülüyor hakkatende yerken süt kokuyor seviyorum diye alıyorum kendime :)İrade küpümüsün nesin :)) devamı hep gelsin bize de bulaşsın...
Sütlü lor nedir ..? Lor zaten sütten elde edilmiyormu.? İç sesimle istişare halimin klavyeye yansıması :)))
Netten giyim hiç almadım ben küçük elektronik eşyalar aldım Bitek o yüzden pek bir bilgim yok yok elbise alırsında insanın üzerinde nasıl durur onu bilemem ....kızıma mezuniyet kıyafeti bakıyoruz. dışarıda fiyatlar fazla uçuk netten bir iki site buldum.. Sizin varmı daha önce alışeriş yaptıgınız önereceğiniz siteler...
Netten giyim hiç almadım ben küçük elektronik eşyalar aldım Bitek o yüzden pek bir bilgim yok yok elbise alırsında insanın üzerinde nasıl durur onu bilemem ....
En son internetten ayakkabı beğenmiştim baktım mağzası taksim deymiş gidip deneyerek aldım ..
Benim bildiğim abiye elbiseler de değişim ve geri iade yapmıyorlar
Stil giyime baktım biraz diğeri trendyol değil dimiii birde bizim kızlarda abiye diyip geçemiyorsun fazlada kadınsı olmaması lazım yanı tarzlarını tuturmakda zor leptoba geçince daha rahat bakıcam :)15 iş günü için de değişim oluyor...
ablacim inşallah cumaya kadar Dayanrm çünkü hiç belli olmuyor 1kere ipin ucunu bırakınca toplayamyorum kendimi.bide eşimde başladı artık dikkat etmeye daha güzel oluyo destek oluyoruz.tabi eşimden çok ümitli değilim inşallah beni şasırtirSen iyi gidiyorsun maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?