Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sana da afiyet olsun canım erken yemişsin sanırım o nedenle moralini bozma bence
Bol suya devam et

İyi akşamlar hanımlar bende yediklerimi yazayım karar verdim evde yalnız olunca sabah kahvaltılarımı yeşil çayla yapıcam artık...

Kahvaltıda : yarım paket eti form etimek ekmek bir haşlanmış yumurta,sütlü lor ( bu lor diğer lorlara göre daha kalorilimi oluyor acaba bilmiyorum ) 4 adet zeytin domates salatalık roka ve tere

ara: bir elma+bir büyük bardak kefir

akşam: 2 baget ızgara
Bir tabak sebze kızartması sarmısaklı yoğurtluu

Evet baharın ilk günü kızartma sezonunuda açtım kızım sayesinde ekmek de yemedim sofraya çavdar ekmeği getirmiştim ikimiz bu ekmeği yiyelim annem dedim ben ekmek yemiycem dedi aaaaa bende yemiyim o zaman dedim ve ekmek yemedik :)

Afiyet olsun canım bende yaprak sarmasına dayanamazdım neyse bu saatden sonra dikkat edicez cumaya kadar artıları göndericez artık bizim işimiz daha zor aaay öpüyorum :)

Bende bugün sabah 11buçuk gibi kahvaltı yaptım saat 4de başsağlığı için akrabaya gittim 3tane kuru pasta yedim ne yazikki saat 6buçuktada 2kaşık fasulye 2kaşık bulgur pilavı 1kase yoğurt 1dilim ekmek ile kapattım günü daha bir şey yemem

İrade küpümüsün nesin :)) devamı hep gelsin bize de bulaşsın...

Sütlü lor nedir ..? Lor zaten sütten elde edilmiyormu.? İç sesimle istişare halimin klavyeye yansıması :)))

İrade küpümüsün nesin :)) devamı hep gelsin bize de bulaşsın...

Sütlü lor nedir ..? Lor zaten sütten elde edilmiyormu.? İç sesimle istişare halimin klavyeye yansıması :)))
Vallaha bilmiyomki bizim kahvaltılıkçı süt loru diyor yumuşak biraz ekmeğe filan sürülüyor hakkatende yerken süt kokuyor seviyorum diye alıyorum kendime :)

İrademi ben mi alaşkına irade olsa artı olurmuydum :))

Neyse bundan sonra irdeli olucam bakalım :)

kızıma mezuniyet kıyafeti bakıyoruz. dışarıda fiyatlar fazla uçuk netten bir iki site buldum.. Sizin varmı daha önce alışeriş yaptıgınız önereceğiniz siteler...
Netten giyim hiç almadım ben küçük elektronik eşyalar aldım Bitek o yüzden pek bir bilgim yok yok elbise alırsında insanın üzerinde nasıl durur onu bilemem ....

En son internetten ayakkabı beğenmiştim baktım mağzası taksim deymiş gidip deneyerek aldım ..

Güvenilir sitelerden yapılınca çok uygun oluyor.. tabii kargo parasını falan ayarlamak lazım... Genel de belli bir miktarın üzerin de olunca kargo ücretsiz oluyor... Ben mesela geçen sonbahar da oğlana yazlık kıyafet almıştım sezon sonu defactodan 5 lira 7 lira şortlar tshırtler bu yaz hazır kıyafetleri.. biraz geçince eşofman altları bakıcam seneye nasipse kışa hazır olur..
İş yerin de yine bir ayakkabı sitesinden 3 arkadaş bot aldık ben iki tane aldım tanesi 30 liraya geldi.. şöyle bir handikap var bazen resimde ki gibi olmuyor yahut değiştirmen gerektiğin de iadesi sorun oluyor. Yeniden paketle kargoya ver vb..

Trendbende ve stilgiyin sen de bak bakalım nasıl bulacaksın...

Sen iyi gidiyorsun maşallah
ablacim inşallah cumaya kadar Dayanrm çünkü hiç belli olmuyor 1kere ipin ucunu bırakınca toplayamyorum kendimi.bide eşimde başladı artık dikkat etmeye daha güzel oluyo destek oluyoruz.tabi eşimden çok ümitli değilim inşallah beni şasırtir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…