Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selâmün aleyküm çanları uykum kaçtı bende size bir bakayım dedim nasıl oluyorsa gözümü açınca ilk siz geliyorsunuz aklıma YENA m günüm yorucu geçti çocuklar evde olunca hiç toparliyamiyorum malesef erkek çocukları çok dağınık oluyor malesef bende 2 bide baba 3 tane aksamakadar topla pişir yıka tekrar pişir öyle işte diyette eh işte pekte parlak sayılmaz canım
ben ben varya bi gerizekalı verdiği kiloları geri alıp kendini bu hallere düşüren

Topiğime sevgiler..
hoşgeldin Meyra bebek nasıl sen nasılsın

y.o.l.c.u Zeynepcim hoşgeldin kuzum vaktin oluyorsa daha sık gel özlüyoruz diyeti de dert etme düzenli beslenirken kendiliğinden gider bence emzirme herseferinde kalori harcatiyormusya yavaş yavaş gider inşallah oh tadını çıkarın mis gib bebek kokusunun kilo nasılsa gider çabuk buyuyorlar yaa

Selamün aleykümm...

hayırlı sabahlar....

Topiğime sevgiler..

hoşgeldin meyracım nasılsınn..kuzun nasıl...

hoşbuldum hayriyecim...bundan sonra burdayım inş...paşam sadece ayağımda uyuyor beşiği boşuna almışım...dolayısıyla oturup kalıyorum o uyudukça ben burdayım inş...aynen öyle çabuk büyüyolar ve ben bebek hallerini sevdiğim için bol miktarda tadını çıkarmaya çalışıyorum....diyet olarak çok düşünmüyorum aslında ama hamileliktede çok zorlayan ağrılarım geçmedi hala yatamıyorum ayakta uzun kalamıyorum iş zaten pek bişey yapmıyorum dolayısıyla kilo belimi bacaklarımı çok zorluyo bakmam ilgilenmem gereken kuzularım var oyüzden iyi olmalıyım en azından bunun için çabalamalıyım...kısacası düzgün ve sağlıklı beslenip hem sütüm konusunda sıkıntı yaşamadan hemde kilo vererek eski sağlıklı halime dönmek istiyorum....

bu arada yarın eşimin doğum günü pasta falan yapıcam annemlerde gelicek...akşam yemeği gibi yapıcam salata sarma börek yeter herşeyden tadımlık alırsam sıkıntı olmaz heralde...

he siz bu etiketlemeyi nasıl yapıyonuz hele bi deyin gari...

aleykum selam canım oyyy yerim ben o paşayı bol bol kokla bizim yerimize daha lohusasın canım ağrıların normal heralde dıkkat et kendine yorma kendini ginede bu dönemde

Yolcu esinin dogum gunu kutlu olsun
Nice saglikli beraber gunleriniz olsun

YENA topramm, bariş paşanın bisikleti hayırlı olsun,güle güle güzel günlerde kullansın inş.
Akşam biz de eşimle tolga çevik izledik,severiz kendisini:)

y.o.l.c.u hoşgeldin canım,eşinin dogum günü kutlu olsun.Evlatlarınızla beraber nice güzel seneler diliyorum sizlere..

M meyra__ hoşgeldin canım,özledik seni..:)

dafi abla benim de aklımdan geçti dün,geldi mi acaba

Bonus kızma kendine kuzuu,olumsuzluk yok,başaracağiz biz de,neyimiz eksik ki başaranlardan:)
Hem bunca zaman kendimize kızdıkta ne oldu,bir adım ilerleyemedik bu defa kızmaktan ziyade güvenelim kendimize,inanıyorum ki başaracagız..

nursena clutch arkadaşlarımızdan haberdar olan var mı? Esra gönlüne göre bir ev bulmuştur umarım..Nursena da daha iyidir,toparlanmıştır inşallah..

Daha yazacaklarım vardı ama unuttum,yaşlanıyorum zarr:)
Selamlar,sevgiler en derin hörmetler olsun diger topikdaşlarima:)

Kahvaltı hazırlıyorum en karatayımsı olanından:)buyrun beraber yapalım:)

Benim beslenmem güzel gidiyor çok şükür,15 mayısa kadar istikrarla devam edecek ve tartılmayacağim inşallah,söz verdim kendime:)

Niçin 15 mayıs anlamadım,bir anlık reflex sanirim:)
Tabi bunda yakin tarihlerde olucak akraba günü büyük etken:)

Bir de her aksam yediklerimi yazabilsem süper olucak

Nasilsin topraam. Iyi olduguna beslenmene ozellikle cok sevindim..
Hersey gonlunce olsun.. fit bir sekil de cikacaksin demek ki karsimiza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…