Topiğime sevgiler..
ben ben varya bi gerizekalı verdiği kiloları geri alıp kendini bu hallere düşürenGerizekali manyagin biriside haslanmis patatesi mayoneze batiriyomus. 100 kilonun altina iner belki.
Hic kendine haksizlik etme basta sen ve kilo veren herkes. Yavasta olsa vermissin az da degil.
Burda olupta veremeyen bir benim herkes iyi kotu verdi. Hic bu kadar basiretsiz olmamistim bu konuda. Hep kiloluydum hep zordu ama bu sefer baska çöktüm.
hoşgeldin Meyra bebek nasıl sen nasılsınTopiğime sevgiler..
Canm ben de aynı telefonu kullaniyorum.14 aydr falan kullaniyorum gayet memnunum.senin n e den ariza veryo ki?Lg G3 asuman abla. Ekran karariyo isik titriyo gibi
Topiğime sevgiler..
Selâmün aleyküm çanları uykum kaçtı bende size bir bakayım dedim nasıl oluyorsa gözümü açınca ilk siz geliyorsunuz aklımaYENA m günüm yorucu geçti çocuklar evde olunca hiç toparliyamiyorum malesef erkek çocukları çok dağınık oluyor malesef bende 2 bide baba 3 tane aksamakadar topla pişir yıka tekrar pişir öyle işte diyette eh işte pekte parlak sayılmaz canım
ben ben varya bi gerizekalı verdiği kiloları geri alıp kendini bu hallere düşüren
hoşgeldin Meyra bebek nasıl sen nasılsın
y.o.l.c.u Zeynepcim hoşgeldin kuzum vaktin oluyorsa daha sık gel özlüyoruz diyeti de dert etme düzenli beslenirken kendiliğinden gider bence emzirme herseferinde kalori harcatiyormusya yavaş yavaş gider inşallah oh tadını çıkarın mis gib bebek kokusunun kilo nasılsa gider çabuk buyuyorlar yaa
aleykum selam canım oyyy yerim ben o paşayı bol bol kokla bizim yerimize daha lohusasın canım ağrıların normal heralde dıkkat et kendine yorma kendini ginede bu dönemdeSelamün aleykümm...
hayırlı sabahlar....
hoşgeldin meyracım nasılsınn..kuzun nasıl...
hoşbuldum hayriyecim...bundan sonra burdayım inş...paşam sadece ayağımda uyuyor beşiği boşuna almışım...dolayısıyla oturup kalıyorum o uyudukça ben burdayım inş...aynen öyle çabuk büyüyolar ve ben bebek hallerini sevdiğim için bol miktarda tadını çıkarmaya çalışıyorum....diyet olarak çok düşünmüyorum aslında ama hamileliktede çok zorlayan ağrılarım geçmedi hala yatamıyorum ayakta uzun kalamıyorum iş zaten pek bişey yapmıyorum dolayısıyla kilo belimi bacaklarımı çok zorluyo bakmam ilgilenmem gereken kuzularım var oyüzden iyi olmalıyım en azından bunun için çabalamalıyım...kısacası düzgün ve sağlıklı beslenip hem sütüm konusunda sıkıntı yaşamadan hemde kilo vererek eski sağlıklı halime dönmek istiyorum....
bu arada yarın eşimin doğum günü pasta falan yapıcam annemlerde gelicek...akşam yemeği gibi yapıcam salata sarma börek yeter herşeyden tadımlık alırsam sıkıntı olmaz heralde..
he siz bu etiketlemeyi nasıl yapıyonuz hele bi deyin gari...
kolay gelsinnnn ozamanKizlar gitti bidik ve ben kahvalti yaptik yemekte var aksama o zamaaaaannnnnn temizlik baslaaasiiiiiinnnnn
kolay gelsinnnn ozaman
Yolcu esinin dogum gunu kutlu olsunSelamün aleykümm...
hayırlı sabahlar....
hoşgeldin meyracım nasılsınn..kuzun nasıl...
hoşbuldum hayriyecim...bundan sonra burdayım inş...paşam sadece ayağımda uyuyor beşiği boşuna almışım...dolayısıyla oturup kalıyorum o uyudukça ben burdayım inş...aynen öyle çabuk büyüyolar ve ben bebek hallerini sevdiğim için bol miktarda tadını çıkarmaya çalışıyorum....diyet olarak çok düşünmüyorum aslında ama hamileliktede çok zorlayan ağrılarım geçmedi hala yatamıyorum ayakta uzun kalamıyorum iş zaten pek bişey yapmıyorum dolayısıyla kilo belimi bacaklarımı çok zorluyo bakmam ilgilenmem gereken kuzularım var oyüzden iyi olmalıyım en azından bunun için çabalamalıyım...kısacası düzgün ve sağlıklı beslenip hem sütüm konusunda sıkıntı yaşamadan hemde kilo vererek eski sağlıklı halime dönmek istiyorum....
bu arada yarın eşimin doğum günü pasta falan yapıcam annemlerde gelicek...akşam yemeği gibi yapıcam salata sarma börek yeter herşeyden tadımlık alırsam sıkıntı olmaz heralde...
he siz bu etiketlemeyi nasıl yapıyonuz hele bi deyin gari...
Kahvaltı hazırlıyorum en karatayımsı olanından:)buyrun beraber yapalım:)
Benim beslenmem güzel gidiyor çok şükür,15 mayısa kadar istikrarla devam edecek ve tartılmayacağim inşallah,söz verdim kendime:)
Niçin 15 mayıs anlamadım,bir anlık reflex sanirim:)
Tabi bunda yakin tarihlerde olucak akraba günü büyük etken:)
Bir de her aksam yediklerimi yazabilsem süper olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?