Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Esinle beraber diyet yapman seni motive eder hemde evdeki yemek duzeni de degisirse senin icin kolaylik olur bence hemen baslayin

Gerizekali manyagin biriside haslanmis patatesi mayoneze batiriyomus. 100 kilonun altina iner belki.

Hic kendine haksizlik etme basta sen ve kilo veren herkes. Yavasta olsa vermissin az da degil.

Burda olupta veremeyen bir benim herkes iyi kotu verdi. Hic bu kadar basiretsiz olmamistim bu konuda. Hep kiloluydum hep zordu ama bu sefer baska çöktüm.

Hosgeldin zeyno. 1 seneyi gecmis 1 kilo verememisim ustune 5 koymusum sen 10 kilo vermissin dogumda hic sesin cikmasin istersen :)

Belli bir sure benimde canim cok tatli istedi emzirmeyle ilgisi var. Ona sabredebilirsen azda olsa verirsin hic diyet modu falan yapma zeynep normal yemegini iki dilim ekmegini ye yogurdunu sutunu. Bildigin seyler zaten. Hurmayla gecirebilirsin belki tatli istegini.

Insulin direncim bir ara vardi sonra dustu simdide hic oyle onceki gibi tatli istemez canim. Neydi o damarlarim sizliyodu sanki tatli diye. Simdi adet zamani az biraz. Ha olunca yiyorum ama oburluktan. Bu insulin direnci hamilelikte yukselirmis zaten normale donmesi bulur 3 ayi.

ümitsizlik yok yaparız yine toparlarız aslında benim istediğim gibi gidiyor ama bu ara çok serdim bir hız verip toparlanmalıyım halaa senden,yena dan,kasımpatıdan ve kendimden haziranın birine kadar yüzü devireceğimize dair ümidim var :)
bunu söyleyip duruyorum ama tamam asu diyende olsun istiyoruum

ala alah haşlanmış patatesi mayoneze niye batırılırki insan kızarmış patatesi mayanoze batırır

yok ben daha 4,5 kişi takibe aldım birde buraya gelen istikrarlı arkadaşı evet çok iyiler yok yok manyak iyileer

Selamün aleykümm...

ben geldimm....

Hosgeldin taze anne..
nasilsin zeynocum..

yelizcim esinin senin icin hayalini kurdugu is dunyasi cok az kadinin sahip oldugu bir durum.. maalesef yok oyle bi dunya.. artik kadinlar da cok zor sartlarda calisiyor ve gayet basarililar..

Yelizcim aklimdayken senin kucugun saglik durumu nasil bir sorun yok dimi artik..

Ben de anlamiyorum frida nasil boylesi istikrar ve basari sagliyorlar..
dunyanin en guzel eylemlerinden biridir yemek yemek. :)

bonusum bidenem. Yaklas opucemmm..

Esinle beraber diyet yapman seni motive eder hemde evdeki yemek duzeni de degisirse senin icin kolaylik olur bence hemen baslayin

evet canım inşallah öyle olucak...

hoşbuldum bonuscum...evet gitti on kilo onu korumaya çalışıyorum fazlasıda gitmeli gidicek inş..tatlı konusuna gelince çokk canım çekiyo ama komposto hurma kayısı gibi şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum ama arada çikolata kaçamaklarıda oluyo tabi...onun dışında zaten gaz yapar diye belli sebzeler ve çorbalar dışında pek bişey yemediğim için belki biraz daha kilo veririm diye düşünüyorum...en son tahlillerde yoktu insülin direnci ama ama nisanda tekrar yaptırıcam tahlil bakalım ne durumdayım..beyleyken beyle işte....kucakta bebikle gaz çıkarmaya çalışırken biraz fazla karmaşık yazdım idare ediverin gari...

hoşbuldum yenacım elh iyiyim bebişte iyi....sen nasılsın...

benide öp benide...:))

Tolga cevik yeniden ekranlara döndü.
Ailecek severek izledigimiz komedi programi.
Cok egleniyorum ben ona bakinca :)
Arada surviver .. Siz neler izliyorsunuz su an.. :)

eşim baba candır izliyo bende ona eşlik ediyorum en azından dinleyerek..:))

Tolga cevik yeniden ekranlara döndü.
Ailecek severek izledigimiz komedi programi.
Cok egleniyorum ben ona bakinca :)
Arada surviver .. Siz neler izliyorsunuz su an.. :)
bizdede kısmen bunlar izleniyor birde eşim fırsat bulur bulmaz hemen maç özetlerini açıyor çok ilgi yok ama toplasan yarım saat bakmamışımdır tv ye bu arada kızımın saçlarını yıkadım mutfağı toparladım makinaya çamaşır attım öyle işler

Allahim halen iş diyo msj yazarken yine ekranim karardi 45 gun onceki gibi. Ne diyim allah kahretsin boyle isi

Allahim halen iş diyo msj yazarken yine ekranim karardi 45 gun onceki gibi. Ne diyim allah kahretsin boyle isi
çok sinir bozucu birde yeni telefon kararıp tekrar açılıyormu yoksa ekran gidip gelmiyor mu benimkide tuhaf aslında yok şarz olmuyor yada şarzı hemen bitiyor filan ekran desen durmadan titriyyoor garatisini doldurduğu için gittiği yere kadar kullanıcam artık leptop desen aaaaa harfinden problemliii kör topal birbirimize yetmeye çalışıyoruz işte

ne zaman evde yalnız olsam şöyle bir kahve yapıp size leptopla rahat rahat bakınayım desem aaa harfi kilit oluyor

Hayırlı geceler
Biz trt müzik izliyoruz :)bişey yok izlenecek bulamadım
Müdüre azcık baktım ben de
Bonus telefonun markası ne merak ettim
Benim küçük kızın telefonun ekranı kırıldı 300 lira civariymis telefon eski yaptırmak istemedik çıkma ekran bekliyoruz 100 liraya olurmuş o da kim bilir ne zman denk gelir
Olmazsa alalım uygun yollu bişey diyorum ya bakalım

Hala ayniyiz canim ama antibiyotik kullandigi icin bi sikintisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…