Esinle beraber diyet yapman seni motive eder hemde evdeki yemek duzeni de degisirse senin icin kolaylik olur bence hemen baslayinhoşbuldum canımm...
sıkı diyet yapamam zaten biliyorum ama yavaştan bişeyler yapmaya başlamalıyım...6 ay çok uzun bi süre değilmi yaa..(havalar biraz ısınsın eşimle beraber çocuklarıda alıp yürüyüş yapmayı düşünüyoruz..eşimde çok kilo aldı ve bu aralar biraz dikkat ediyo yediklerine beraber bişeyler yapalım dedik inş başarabiliriz...
Gerizekali manyagin biriside haslanmis patatesi mayoneze batiriyomus. 100 kilonun altina iner belki.Bu arada sadece diyet yapanlara bakayım diye instagram hesabı açtım 3 gündür bakıyorum ama henüz etki etmedi :))))
Yani şaka bir tarafa millet manyak diyet yapıyor 51 kilo vermiş insan bile var neler var neler biz onların yanında kaplumbağa gibi kalırız
hoşbuldum canımm...
sıkı diyet yapamam zaten biliyorum ama yavaştan bişeyler yapmaya başlamalıyım...6 ay çok uzun bi süre değilmi yaa..(havalar biraz ısınsın eşimle beraber çocuklarıda alıp yürüyüş yapmayı düşünüyoruz..eşimde çok kilo aldı ve bu aralar biraz dikkat ediyo yediklerine beraber bişeyler yapalım dedik inş başarabiliriz...
ümitsizlik yok yaparız yine toparlarız aslında benim istediğim gibi gidiyor ama bu ara çok serdim bir hız verip toparlanmalıyım halaa senden,yena dan,kasımpatıdan ve kendimden haziranın birine kadar yüzü devireceğimize dair ümidim var :)Gerizekali manyagin biriside haslanmis patatesi mayoneze batiriyomus. 100 kilonun altina iner belki.
Hic kendine haksizlik etme basta sen ve kilo veren herkes. Yavasta olsa vermissin az da degil.
Burda olupta veremeyen bir benim herkes iyi kotu verdi. Hic bu kadar basiretsiz olmamistim bu konuda. Hep kiloluydum hep zordu ama bu sefer baska çöktüm.
ala alah haşlanmış patatesi mayoneze niye batırılırki insan kızarmış patatesi mayanoze batırırGerizekali manyagin biriside haslanmis patatesi mayoneze batiriyomus. 100 kilonun altina iner belki.
Hic kendine haksizlik etme basta sen ve kilo veren herkes. Yavasta olsa vermissin az da degil.
Burda olupta veremeyen bir benim herkes iyi kotu verdi. Hic bu kadar basiretsiz olmamistim bu konuda. Hep kiloluydum hep zordu ama bu sefer baska çöktüm.
Selamün aleykümm...
ben geldimm....
Ben calismadim hic zaten lise bitti evlendim esim.istemedi calismami daha dogrusu bi bayanin calisma sartlarinin iyi olmasi gerektigini dusunur hep yani memurlar gibi oyle.bi is kismet olmadi tabi bana bde benim.yumusak yuzlu oldugum icin yapamayacagimi soyler hep
Bu arada sadece diyet yapanlara bakayım diye instagram hesabı açtım 3 gündür bakıyorum ama henüz etki etmedi :))))
Yani şaka bir tarafa millet manyak diyet yapıyor 51 kilo vermiş insan bile var neler var neler biz onların yanında kaplumbağa gibi kalırız
Gerizekali manyagin biriside haslanmis patatesi mayoneze batiriyomus. 100 kilonun altina iner belki.
Esinle beraber diyet yapman seni motive eder hemde evdeki yemek duzeni de degisirse senin icin kolaylik olur bence hemen baslayin
Hosgeldin zeyno. 1 seneyi gecmis 1 kilo verememisim ustune 5 koymusum sen 10 kilo vermissin dogumda hic sesin cikmasin istersen :)
Belli bir sure benimde canim cok tatli istedi emzirmeyle ilgisi var. Ona sabredebilirsen azda olsa verirsin hic diyet modu falan yapma zeynep normal yemegini iki dilim ekmegini ye yogurdunu sutunu. Bildigin seyler zaten. Hurmayla gecirebilirsin belki tatli istegini.
Insulin direncim bir ara vardi sonra dustu simdide hic oyle onceki gibi tatli istemez canim. Neydi o damarlarim sizliyodu sanki tatli diye. Simdi adet zamani az biraz. Ha olunca yiyorum ama oburluktan. Bu insulin direnci hamilelikte yukselirmis zaten normale donmesi bulur 3 ayi.
Hosgeldin taze anne..
nasilsin zeynocum..
yelizcim esinin senin icin hayalini kurdugu is dunyasi cok az kadinin sahip oldugu bir durum.. maalesef yok oyle bi dunya.. artik kadinlar da cok zor sartlarda calisiyor ve gayet basarililar..
Yelizcim aklimdayken senin kucugun saglik durumu nasil bir sorun yok dimi artik..
Ben de anlamiyorum frida nasil boylesi istikrar ve basari sagliyorlar..
dunyanin en guzel eylemlerinden biridir yemek yemek. :)
bonusum bidenem. Yaklas opucemmm..
Tolga cevik yeniden ekranlara döndü.
Ailecek severek izledigimiz komedi programi.
Cok egleniyorum ben ona bakinca :)
Arada surviver .. Siz neler izliyorsunuz su an.. :)
bizdede kısmen bunlar izleniyor birde eşim fırsat bulur bulmaz hemen maç özetlerini açıyor çok ilgi yok ama toplasan yarım saat bakmamışımdır tv ye bu arada kızımın saçlarını yıkadım mutfağı toparladım makinaya çamaşır attım öyle işlerTolga cevik yeniden ekranlara döndü.
Allahim halen iş diyobizdede kısmen bunlar izleniyor birde eşim fırsat bulur bulmaz hemen maç özetlerini açıyor çok ilgi yok ama toplasan yarım saat bakmamışımdır tv ye bu arada kızımın saçlarını yıkadım mutfağı toparladım makinaya çamaşır attım öyle işler
çok sinir bozucu birde yeni telefon kararıp tekrar açılıyormu yoksa ekran gidip gelmiyor muAllahim halen iş diyomsj yazarken yine ekranim karardi 45 gun onceki gibi. Ne diyim allah kahretsin boyle isi
ne çektin bu telefondan sen yaAllahim halen iş diyomsj yazarken yine ekranim karardi 45 gun onceki gibi. Ne diyim allah kahretsin boyle isi
Büyük kızımın da g3 memnunuz biz 10 ay oldu alalı güzel telefon amaLg G3 asuman abla. Ekran karariyo isik titriyo gibi
Hala ayniyiz canim ama antibiyotik kullandigi icin bi sikintisi yokHosgeldin taze anne..
nasilsin zeynocum..
yelizcim esinin senin icin hayalini kurdugu is dunyasi cok az kadinin sahip oldugu bir durum.. maalesef yok oyle bi dunya.. artik kadinlar da cok zor sartlarda calisiyor ve gayet basarililar..
Yelizcim aklimdayken senin kucugun saglik durumu nasil bir sorun yok dimi artik..
Ben de anlamiyorum frida nasil boylesi istikrar ve basari sagliyorlar..
dunyanin en guzel eylemlerinden biridir yemek yemek. :)
bonusum bidenem. Yaklas opucemmm..
Biz survivor izliyoruzTolga cevik yeniden ekranlara döndü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?