Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hey allahım yaa :) alip basimi gidemiyorum. Napim bohcami alip kacayim mi sizin vazgecmeyeceginizi biliyorum hakda veriyorum lakin sorun șu ki ben ciddiyim :) bu duruma tebessumle yaklaşıyorum.
tebessümle yaklaşıyorum derken tamam tablodan çıkaktın diyelim burayadamı uğramıycaksın ?

şuuu regl olamama seni çok gerdi umarım yarın konturolünde istediğin sonucu alırsın çok iradeli ve azimlisin ben istediğin sonucu alacağına inanıyorum yarın durumlardan bizi haberdar et bu arada instagramdan takiptesin :)

ben pek bilemiyorumda şimdi sütü fazlalaştıracak büsürü içecek var aslında sorunun cevabınıda mesajın içinde vermişsin :) mesela zeynepte aynı şeyleri düşünüyor sadace akşamları 8 den sonra sıvı şeyler tüketseniz abur cubur olmasa yada sağlıklı bir ara öğün ve sıvı şeyler bence bu bile hızlı kilo alımının önüne geçer listeye gir tabikiii doğru karar vermişsin en azından artıları önlersin ayrıyeten emziren annelerin metobolizmasıda hızlı çalışır derler :)

Canim benim insallah kizinla gidersin tekrar..

ogluma aldim kucuk prens kitabini bu yaz tatilin de okumasini onerecegim erken degildir dimi sence.. ogretmenimizin sinifa aldirdigi kitaplar 100 sayfayi gecmiyor o acidan sordum..
Samed behrengi yi bilirmisin peki. ? Ben cok begenir ve hikayelerin de cok duygulanirim. Kizim da cocukken severek okurdu bjr de muzaffer izgu'yu..
tavsiye ederim yazarin hikayesi de pek aciklidir.. iranli yazar. Dusuncelerinden oturu faili mechul cinayete kurban gidiyor. Ulkemizin pek alisik oldugu bir durum :)

Hey allahım yaa :) alip basimi gidemiyorum. Napim bohcami alip kacayim mi sizin vazgecmeyeceginizi biliyorum hakda veriyorum lakin sorun șu ki ben ciddiyim :) bu duruma tebessumle yaklaşıyorum.

bonuscum bi sarma yedim sasirdi iradem benligim :) kendime gelemedim hala..
izinlimi olmak istiyorsun.. iki haftayi gecmesin
ama .. aslinda arti bildir ne onemi var ki belki arti rakami gormek seni tetikler dikkat etme de..

Elifcim diyet degil de seni saglikle ve dengeli beslenmeye itecekse dahil ol listeye..

İnsanlar,” dedi küçük prens, “ne aradıklarını bilmeden hızlı trenlere doluşuyorlar. Endişe ve telaşla, aynı yerde dönüp duruyorlar.” Bir an durakladıktan sonra ekledi: “Çektikleri sıkıntıya değmez bu.”

-----

Senin yaşadığın yerdeki insanlar,” dedi küçük prens, “bir bahçenin içinde binlerce gül yetiştiriyorlar ve yine de aradıklarını bulamıyorlar.”

''Doğru, bulamıyorlar. dedim.

''Ve aslında aradıkları şeyi tek bir gülde, ya da bir avuç suda bulabilirlerdi.

''Evet, haklısın.” dedim.

''Ama gözler göremez. İnsanın kalbiyle bakması gerekir...

Bonus cay icin tesekkur ederim ama bu listeden cikma olayi cok canimi sikti dogrusu
Dunku temizlikten aksam kollarim agriyodu resmen bugun sabahtan beri yatiyorum
Elifcigim seni motive edicekse bence dahil ol listeye

Ya benim de tel sapitti en sonunda bazi uygulamalara girerken durdu diyo teli ac kapa yapim desim simdide sim aktif degil diyo pin kodununistemiyo cildiricigim

Gunaydinn..

mutlu salilar...
sağol canıım

şu mizu baktımda o kadar çok çeşit elbise varkii beynim sulandıı resmen

fiyatları gerçekten uygunmuş elbiselerde güzel naptınız birşeye karar verebildiniz mi ? bizimde seneye bu dertlerimiz olucak yakın takiptesiniz :))

Elif canım benim tek çözüm eve almaman. Çok gelen giden olmuyosa alma eve 1 paket bisküvü bile. Olmazsa yemezsin hurma incir bulundur. Geç saattede yemeden yatma emzirdiğin için gece yersin daha kötü olur. 11 de süt yoğurt yada peynir yiyebilirsin. Galeteyle falan az olursa zararı olmaz çok acıkmanı önler. Bisküvü yemektense peynir çok iyi bi tercih.

Sekerinde hala vardır belki oda yeme isteği yapar.
Ben kötü örnek olayım sana sakın bu durumu devam ettirme. Çok ciddiye al düğünü düşün hiç kilo veremedinmi diycekler emziren kadın kilo almaz sen nssıl aldın diycekler. Kıyafet bulamıycaksın üzülüceksin elif ve keşke bugün için o gün dikkat etseydim diyceksin.

Haaah efferim böyle duygulandırın derin düşüncelere sokun beni ikiniz birden... alıp başımı gidecem iste....

Trabzon ekmeğinin küçüğü gibi bişey canım taze olunca alıvermişim :)

Fridacim evet cok model var .. henuz karar veremedik bizde..
Geçen sene kızımın okulda olmuştu genel bir mezuniyet töreni abiye almadık pantolon ve bluz gitmişti
Zor ama seçmek mesele bir defa kullanılacak büyük ihtimalle o nedenle çok masraf etmemek de lazım
İnşallah gönlünüzce bir elbise bulursunuz canım
Sınav sonucunu merakla bekliyorum ben de cuma günü açıklanacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…