tebessümle yaklaşıyorum derken tamam tablodan çıkaktın diyelim burayadamı uğramıycaksın ?Hey allahım yaa :) alip basimi gidemiyorum. Napim bohcami alip kacayim misizin vazgecmeyeceginizi biliyorum hakda veriyorum lakin sorun șu ki ben ciddiyim :) bu duruma tebessumle yaklaşıyorum.
oooofffffGunaydinsevgiler ve hurmetler efenim.
(Listeden cikma icin yanip tutusan ama alacağı tepkilerden dolayı şimdilik sesi çıkamayan bınıs)
şuuu regl olamama seni çok gerdi umarım yarın konturolünde istediğin sonucu alırsın çok iradeli ve azimlisin ben istediğin sonucu alacağına inanıyorum yarın durumlardan bizi haberdar et bu arada instagramdan takiptesin :)Merhaba arkadaşlar yine yazamadım kaç gün ama diyet tam gaz devam ediyor. Ancak hala regl olamadım 5 gün tarlusal söktürücü kullandım. Bugün ilacın bitmesinin üçüncü günü azıcık geldi gibi oldu ama yoğun bi gelme yok 2 aydır olmuyorum bayagi gelmesi lazım Yarın diyetisyen kontrolüm var sırf bu yüzden kilo vermemiş görünürsem ciddi anlamda motivasyonum yerle bir olacak Bana dua edin yarın kontrol günüm en son 112.8 di. 20 gün oldu son ölçümden beri
ben pek bilemiyorumda şimdi sütü fazlalaştıracak büsürü içecek var aslında sorunun cevabınıda mesajın içinde vermişsin :) mesela zeynepte aynı şeyleri düşünüyor sadace akşamları 8 den sonra sıvı şeyler tüketseniz abur cubur olmasa yada sağlıklı bir ara öğün ve sıvı şeyler bence bu bile hızlı kilo alımının önüne geçer listeye gir tabikiii doğru karar vermişsin en azından artıları önlersin ayrıyeten emziren annelerin metobolizmasıda hızlı çalışır derler :)Hamilelikten daha hizli kilo aliyorum kizlar.. Bebegim 28 gunluk oldu ve ben 3 kilo aldim. yiyorum ve dur diyemiyorum. Hem yemek cok yiyorum hem de gunde 2 cikolata, biskuvi, kuruyemis falan yiyorum. Surekli elimde yiyecek birşeyler var.. Biri bana dur desin yoksa bin kilo olacagim...
Cok diyet yapamasam da su salak abur cuburlari yemeden dikkat etmeye calissam diyorum... Tabi bunu gece yatarken soyleyip sabah vazgeciyorum orasi ayri!
Yahu normal beslensem diyet yapmama gerek kalmadan kilo vericem ama ben israrla ugrasiyorum sanki kilo alayim diye..
Kasimpati beni de mi dahil etsen listeye acaba, bildirim yaparsam belki sacma seyler yemeyi birakirim..
Siz ne onerirsiniz arkadaslar?
Gunaydin...
YENA kucuk prensi cok severim, hatta kendimi kotu hissettigim zamanlarda tekrar tekrar okurum, farkli bi felsefesi var... Gecen sene eylül ayindaydi sanirim animasyon filmini yapmislardi sinemaya gittim izlemek icin, herkes cocuklariyla gelmisti animasyon oldugu icin, yetiskin ve tek olan sadece bendim. Hatta izleyip aglamistim
Hey allahım yaa :) alip basimi gidemiyorum. Napim bohcami alip kacayim misizin vazgecmeyeceginizi biliyorum hakda veriyorum lakin sorun șu ki ben ciddiyim :) bu duruma tebessumle yaklaşıyorum.
Hamilelikten daha hizli kilo aliyorum kizlar.. Bebegim 28 gunluk oldu ve ben 3 kilo aldim. yiyorum ve dur diyemiyorum. Hem yemek cok yiyorum hem de gunde 2 cikolata, biskuvi, kuruyemis falan yiyorum. Surekli elimde yiyecek birşeyler var.. Biri bana dur desin yoksa bin kilo olacagim...
Cok diyet yapamasam da su salak abur cuburlari yemeden dikkat etmeye calissam diyorum... Tabi bunu gece yatarken soyleyip sabah vazgeciyorum orasi ayri!
Yahu normal beslensem diyet yapmama gerek kalmadan kilo vericem ama ben israrla ugrasiyorum sanki kilo alayim diye..
Kasimpati beni de mi dahil etsen listeye acaba, bildirim yaparsam belki sacma seyler yemeyi birakirim..
Siz ne onerirsiniz arkadaslar?
Ertesi gün kücuk prens yeniden oraya geldi
"hergun ayni saatte gelsen"daha iyi olur dedi tilki.
"Örnegin ogleden sonra dortte geleceksen ben saat uçte mutlu olmaya baslarim...
saat ilerledikce de icimde ki mutluluk artmaya baslar.Dört oldumu icim kipir kipir olur ve ufaktan meraklanirim.mutlulugun degerini anlamaya baslarim.. Ama sen her hangi bir anda cikip gelirsen, yuregim kacta senin icin carpacagini bilemez.."
sağol canıımGunaydinn..
mutlu salilar...
İnsanlar,” dedi küçük prens, “ne aradıklarını bilmeden hızlı trenlere doluşuyorlar. Endişe ve telaşla, aynı yerde dönüp duruyorlar.” Bir an durakladıktan sonra ekledi: “Çektikleri sıkıntıya değmez bu.”
-----
Senin yaşadığın yerdeki insanlar,” dedi küçük prens, “bir bahçenin içinde binlerce gül yetiştiriyorlar ve yine de aradıklarını bulamıyorlar.”
''Doğru, bulamıyorlar. dedim.
''Ve aslında aradıkları şeyi tek bir gülde, ya da bir avuç suda bulabilirlerdi.
''Evet, haklısın.” dedim.
''Ama gözler göremez. İnsanın kalbiyle bakması gerekir...
oooofffff
Trabzon ekmeğinin küçüğü gibi bişey canım taze olunca alıvermişim :)akşamı hafif geçirirsin adaş ekmek ne ekmeğiydi? bende yeni yedim dünkü kahvaltının aynısı bakalım akşama ne yiycem evdekilerede yemek yok düşünüyorum
arkadaşına gidememişsin başka zamana artık benide bu sabah 2 arkadaş ayrı ayrı aradı görüşemiyoruz hayırdır uğra biii diye
Bugün pek bi karamsar ve mutsuz hissediyorum
Hep bonus yüzünden sabah sabah o bozdu moralimi
Geçen sene kızımın okulda olmuştu genel bir mezuniyet töreni abiye almadık pantolon ve bluz gitmiştiFridacim evet cok model var .. henuz karar veremedik bizde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?