Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

türk kahvesi içtim neskafeyide akşam kursta içerim artık

ben kahvenin yanında çukulata sevmiyorum sanki kahvenin tadını bozuyor gibiii ....

sanada afiyet olsun canım :)

çok fena gönlümüzü alman lazım birde bu akşam sınavım var zaten daha duş alıp çıkıcam bir yandan ocakta yemek :)

Penguen belgeseli izlemek istiyorum ilk firsatta asuman ablacım afiyet olsun yarasın kahven bende içsem aslında çikolatada varken iyi olur. Polonyadanmı ne çikolata gelmiş yedim ama sağlamdır inş.
alaaaah seni kız onlar konyaklıdır

demek kafayı bulum bulup gelip yazıyorsun

alaaaah seni kız onlar konyaklıdır

demek kafayı bulum bulup gelip yazıyorsun

belki yoktur yaaa öğretmen arkadaşları getirmiş o kaa hıyar değillerdir inş. Yinede bilmeden yememek lazım işkillendim

Ne sınavın varmış ne öyle ergenler gibi duş alim sınava gidicem durumları

Asucum evet cuma aciklanicak sonuc..

fena hasta kizim grip olayi..

Cok ozendim yurumene .. ben de dusunuyordum cok ihtiyacim var kendimle bas basa olmaya acik hava da.. isyerin de kapali ortam eve gel gir mutfaga vb.Amaaaannn.. :)

-------

Yelizcim gunlukmu actin bakamadim daha.. Benim de var di gunlugum.. hadi hayirlisi olsun ugur getirsin sana..

Vay nec abuk aciklaniyo sonuclar biz aylarca beklemistik gecmis olsun ayrica kizina
Bakalim gunluk actik motive olmak amacli

Sutu arttirmak icin cay iciyorum da tek sorunum tatli ve abur cubur... Cumaya aranizdayim insallah :)
Dedigin yazari bilmiyorum ya..
Kucuk prense gelince, yanlis hatirlamiyosam baris 2. Sinifa gidiyordu, biraz seviye ustu olabilir. Daha dogrusu soyut gelebilir ona.. Ama okusun tabi. Ben ilk lisede okudum o kitabi biliyo musun ve her okudugumda daha anlamli geliyo sanki..
Elifcim diyet degil de seni saglikle ve dengeli beslenmeye itecekse dahil ol listeye..
Insallah oyle dusunuyorum ben de...
Diyet yapamam zaten canim :) ama ben de cuma katilmak isterim listeye senin icin de sakincasi yoksa..
Ya eve esim almis bi poset, isin kotu tarafi yemiyo da kendisi.. Off dugun isini hic sorma ya, eminim bir suru laf duyup sinirden olucem... Bi yerden baslamam lazim...
Hayirli olsun gunlugun.. Ben de kk ya ilk gunluk acarak baslamistim. Sonra dayko gunlugume gelip bu topigi soylemisti ve bu guzel insanlarla tanisinca kendi gunlugume bi daha girmedim bile:) 2 sene oldu sanirim burdayim. Arada gitmek zorunda kaldim ama donunce yine ayni sicakligi buldum :)
Gecmis olsun kizina.. Insallah sinav sonucunuz coookkk guzel olur.. Hayirlisi olsun hakkinizda

Cuma gunu ilk bildirimi yapayim bende o zaman.. Diyet yapamasam da beyaz ekmek yemeyecegim, bol protein alacagim, 3 lt su icecegim, normal beslenmeme devam edip abur cuburu birakacagim.. Emzirmeyle de birlesince bunlar az da olsa veririm herhalde yada en azindan ayda 3 kilo almam yani..
Ben yarin sabah tartilip bismillah diyeyim artik...

iyi akşamlar güzellerrr

sabah 1 kase yoğurt çorbası 15 zeytin 2 kaşık yoğurtlu kerevizdi kahvaltım

eve geldm tüp bitmiş biz hala eski çağda yaşıyoruz akşam yemeğine kadar fıstık ve 1 dilim kaşar yedim
akşam yemeğimde tavuk çorbası olucak vücudu şaşırtmak için çok çorba çorba gibi oldu ama bakalım

taze anne dönüyor çok kasma kuzum dediğin şeyleri kestiğin an emzirerek verirsin muhakkak

74FRIDA Ne sınavı ol duğunu bilmiyorum ama başarılar Asum

zeze_84 günlüğün hayırlı olsun kilodaşım uzun ömürlü olsun

YENA heyecan dorukda desene Berfine rabbim gönlüne göre versin kızına

asumanzeynep azimli hatun denge işi gene süper gidiyor senin

Bonus Nireye dedim cevap alamadım burasın biyere gitmek yokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…