Haklısın canım
Benimkiler arada gelir gider böyle :))
Adaş kahve benim de aklımda ama yapmaya da içmeye de üşendim sanki
Türk kahvesi mi yaptın aslında dünden beri sade bir nescafe içesim var da şimdi çikolata yerim yanında
Sadece bonus değil tüm liste'den kaytaranlara kiziyor asuman abla,ben de dahil tabisi:)
Ama inşallah hersey güzel olucak hepimiz için asuman ablacim,seviyoruz seni..
Frida ben de kahve içiyorum suan,karsilikli icemesekte,topikte iceriz dimi:)afiyet sifa olsun kayfen..
Yavvv ben ne dedim beeaz sevip basimi oksayan yok he herkeș sinirlendi allahim ya rebbim yaa :) asuman abla bi kilo cekirdek alip gelebileydim moralini duzelteydim ne iyi olurdu dimi?
Fridaya napsamki sahilde bi cay simit yapardik onunlada
Hanimlarin tikkatine gonul makinasi ayaginiza geldi... kirik kalp, bozuk moral, calismayan metebolizma her turlu tamir yapilir 5 dk da teslim edilir
İtina ile moral bozulur sonra gonul alinir hanimlarin tikkatine...
işte bu süpeerBen yürüyüşe gidiyorum yoksa tok karnına uyuyacağım
Azcık eriteyim yediklerimi
alaaaah seni kız onlar konyaklıdırPenguen belgeseli izlemek istiyorum ilk firsattaasuman ablacım afiyet olsun yarasın kahven bende içsem aslında çikolatada varken iyi olur. Polonyadanmı ne çikolata gelmiş yedim ama sağlamdır inş.
alaaaah seni kız onlar konyaklıdır
demek kafayı bulum bulup gelip yazıyorsun
alaaaah seni kız onlar konyaklıdır
demek kafayı bulum bulup gelip yazıyorsun
Vay nec abuk aciklaniyo sonuclar biz aylarca beklemistik gecmis olsun ayrica kizinaAsucum evet cuma aciklanicak sonuc..
fena hasta kizim grip olayi..
Cok ozendim yurumene .. ben de dusunuyordum cok ihtiyacim var kendimle bas basa olmaya acik hava da.. isyerin de kapali ortam eve gel gir mutfaga vb.Amaaaannn.. :)
-------
Yelizcim gunlukmu actin bakamadim daha.. Benim de var di gunlugum.. hadi hayirlisi olsun ugur getirsin sana..
Vay nec abuk aciklaniyo sonuclar biz aylarca beklemistik gecmis olsun ayrica kizina
Bakalim gunluk actik motive olmak amacli
Bende aksam lahmacun yedim asuman ablaİyi akşamlar
1 saat daha yürüdüm iyi oldu ama arada 1 de lahmacun yedim :)
Yenacım yürümek terapi gibi bana da
Çok şükür bunaldim mı atıyorum kendimi dışarı
Sutu arttirmak icin cay iciyorum da tek sorunum tatli ve abur cubur... Cumaya aranizdayim insallah :)ben pek bilemiyorumda şimdi sütü fazlalaştıracak büsürü içecek var aslında sorunun cevabınıda mesajın içinde vermişsin :) mesela zeynepte aynı şeyleri düşünüyor sadace akşamları 8 den sonra sıvı şeyler tüketseniz abur cubur olmasa yada sağlıklı bir ara öğün ve sıvı şeyler bence bu bile hızlı kilo alımının önüne geçer listeye gir tabikiii doğru karar vermişsin en azından artıları önlersin ayrıyeten emziren annelerin metobolizmasıda hızlı çalışır derler :)
Dedigin yazari bilmiyorum ya..Canim benim insallah kizinla gidersin tekrar..
ogluma aldim kucuk prens kitabini bu yaz tatilin de okumasini onerecegim erken degildir dimi sence.. ogretmenimizin sinifa aldirdigi kitaplar 100 sayfayi gecmiyor o acidan sordum..
Samed behrengi yi bilirmisin peki. ? Ben cok begenir ve hikayelerin de cok duygulanirim. Kizim da cocukken severek okurdu bjr de muzaffer izgu'yu..
tavsiye ederim yazarin hikayesi de pek aciklidir.. iranli yazar. Dusuncelerinden oturu faili mechul cinayete kurban gidiyor. Ulkemizin pek alisik oldugu bir durum :)
bonuscum bi sarma yedim sasirdi iradem benligim :) kendime gelemedim hala..
izinlimi olmak istiyorsun.. iki haftayi gecmesin
ama .. aslinda arti bildir ne onemi var ki belki arti rakami gormek seni tetikler dikkat etme de..
Insallah oyle dusunuyorum ben de...Elifcim diyet degil de seni saglikle ve dengeli beslenmeye itecekse dahil ol listeye..
Diyet yapamam zaten canim :) ama ben de cuma katilmak isterim listeye senin icin de sakincasi yoksa..
Ya eve esim almis bi poset, isin kotu tarafi yemiyo da kendisi.. Off dugun isini hic sorma ya, eminim bir suru laf duyup sinirden olucem... Bi yerden baslamam lazim...Elif canım benim tek çözüm eve almaman. Çok gelen giden olmuyosa alma eve 1 paket bisküvü bile. Olmazsa yemezsin hurma incir bulundur. Geç saattede yemeden yatma emzirdiğin için gece yersin daha kötü olur. 11 de süt yoğurt yada peynir yiyebilirsin. Galeteyle falan az olursa zararı olmaz çok acıkmanı önler. Bisküvü yemektense peynir çok iyi bi tercih.
Sekerinde hala vardır belki oda yeme isteği yapar.
Ben kötü örnek olayım sana sakın bu durumu devam ettirme. Çok ciddiye al düğünü düşün hiç kilo veremedinmi diycekler emziren kadın kilo almaz sen nssıl aldın diycekler. Kıyafet bulamıycaksın üzülüceksin elif ve keşke bugün için o gün dikkat etseydim diyceksin.
Hayirli olsun gunlugun.. Ben de kk ya ilk gunluk acarak baslamistim. SonraArkadaslar yeni konu actim kendi diyet gunlugumu yazicam insallah sizide beklerim buralardan ayrilmak yok tabiki gunluk paylastigim listeleri sizinle de paylasicam insallah
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bende-zayiflamak-istiyorum.914690/ linki burada bakmak isteyen olursa
Gecmis olsun kizina.. Insallah sinav sonucunuz coookkk guzel olur.. Hayirlisi olsun hakkinizdaAsucum evet cuma aciklanicak sonuc..
fena hasta kizim grip olayi..
Cok ozendim yurumene .. ben de dusunuyordum cok ihtiyacim var kendimle bas basa olmaya acik hava da.. isyerin de kapali ortam eve gel gir mutfaga vb.Amaaaannn.. :)
-------
Yelizcim gunlukmu actin bakamadim daha.. Benim de var di gunlugum.. hadi hayirlisi olsun ugur getirsin sana..
Cuma gunu ilk bildirimi yapayim bende o zaman.. Diyet yapamasam da beyaz ekmek yemeyecegim, bol protein alacagim, 3 lt su icecegim, normal beslenmeme devam edip abur cuburu birakacagim.. Emzirmeyle de birlesince bunlar az da olsa veririm herhalde yada en azindan ayda 3 kilo almam yani..
Ben yarin sabah tartilip bismillah diyeyim artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?