Trabzon ekmeğinin küçüğü gibi bişey canım taze olunca alıvermişim :)
haklısın ben kendime bir kahve yaptım geldim yineBugün pek bi karamsar ve mutsuz hissediyorum
Hep bonus yüzünden sabah sabah o bozdu moralimi
adaş evet okulda olunca daha bir hafif geçiyor birazda mezuniyet töreninin nerde yapılacağına bağlıı eltimin kızının teknede yapmışlardı elbisesi bayağı zor oldu benimkide sene 8. sınıf daha ama yinede okul bitimi bir eğlence yapıyorlar okulda olursa kolay atlatırım dolaptata büsürü elbisesi var
Geçen sene kızımın okulda olmuştu genel bir mezuniyet töreni abiye almadık pantolon ve bluz gitmişti
Zor ama seçmek mesele bir defa kullanılacak büyük ihtimalle o nedenle çok masraf etmemek de lazım
İnşallah gönlünüzce bir elbise bulursunuz canım
Sınav sonucunu merakla bekliyorum ben de cuma günü açıklanacak inşallah
Bugün pek bi karamsar ve mutsuz hissediyorum
Hep bonus yüzünden sabah sabah o bozdu moralimi
yok adaş iyi aslında hep bonus sinirini bozuyooor haklı kadınAsuman ablacim,karamsarlik ve mutsuzluk yok..bilakis umut var,bak bahar da geldi
Haklısın canımAsuman ablacim,karamsarlik ve mutsuzluk yok..bilakis umut var,bak bahar da geldi
Ya evet öyle :))yok adaş iyi aslında hep bonus sinirini bozuyooor haklı kadın
Aslında geçenlerde ben de rast geldim baba ayaklarının üstünden anneye vermek istemiyor çünkü o sırada bile donma riski varmış sonra verdi ama gerçekten etkilendim ben de baba bıraktı geri geri gitti anne adım adım adım gelip aldı hemen yavruyu sonra baba yiyecek bulmaya gittiKasimpati bizde izlemistik bi penguen belgeseli bebege baba bakiyo anne yemek bulmaya gidiyo sonra donmuyo baba merak ediyo yavruyu birakip gitmrk zorunda kaliyo yavru baska annelerin altina saklanmaya calisiyo falan anne olmus baba geri donuyo nr aglamistim izlerken
yok adaş iyi aslında hep bonus sinirini bozuyooor haklı kadın
o belgeseli bende izledim çok süperdi yaKasimpati bizde izlemistik bi penguen belgeseli bebege baba bakiyo anne yemek bulmaya gidiyo sonra donmuyo baba merak ediyo yavruyu birakip gitmrk zorunda kaliyo yavru baska annelerin altina saklanmaya calisiyo falan anne olmus baba geri donuyo nr aglamistim izlerken
O hepimizinkini gorur ama plynna :)Asuman abla senin mesajlari göremyorum niyeyse
O hepimizinkini gorur ama plynna :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?