Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Trabzon ekmeğinin küçüğü gibi bişey canım taze olunca alıvermişim :)

aaayyy evet birde altın ekmek diyorlar senin dediğin gibi Trabzon ekmeğinin küçüğü gibi duruyor o ekmekler çok güzel içleri sarı sarı bayılıyorum ama alamıyoruum :)

Bugün pek bi karamsar ve mutsuz hissediyorum
Hep bonus yüzünden sabah sabah o bozdu moralimi
haklısın ben kendime bir kahve yaptım geldim yine

adaş evet okulda olunca daha bir hafif geçiyor birazda mezuniyet töreninin nerde yapılacağına bağlıı eltimin kızının teknede yapmışlardı elbisesi bayağı zor oldu benimkide sene 8. sınıf daha ama yinede okul bitimi bir eğlence yapıyorlar okulda olursa kolay atlatırım dolaptata büsürü elbisesi var

Düdüklü tencereyi kapatmadigimi farkedince pat diye cikmak durumunda kaldim, yazdigim tüm mesajlar nereye kayboldu anlamadım

Neyse Bonus duygusallık bizim genlerimize islemis,tavan yapmis :) hal böyle olunca hersey'de bir duygu firtinasi yasamamiz cok normal oliyiii

Misal dün aksam esimle yabanci bir kanalda belgesel izliyoruz:) Sürekli belgesel izleyen entel çiftlerden değiliz tabisipenguenlerin hayatini vs anlatıyor,ben cok severim kendilerini de o bakimdan yani,bizimki de ben izlemek isteyince mecburen izliyor garibim:)

Herneyse yavru bir pengue'ni yirtici bir kus avladi,benim yelkenler foraaa tüm gece boyunca dalga geçti bizimki..

Asuman ablacim,karamsarlik ve mutsuzluk yok..bilakis umut var,bak bahar da geldi
Haklısın canım
Benimkiler arada gelir gider böyle :))
Adaş kahve benim de aklımda ama yapmaya da içmeye de üşendim sanki
Türk kahvesi mi yaptın aslında dünden beri sade bir nescafe içesim var da şimdi çikolata yerim yanında

Kasimpati bizde izlemistik bi penguen belgeseli bebege baba bakiyo anne yemek bulmaya gidiyo sonra donmuyo baba merak ediyo yavruyu birakip gitmrk zorunda kaliyo yavru baska annelerin altina saklanmaya calisiyo falan anne olmus baba geri donuyo nr aglamistim izlerken

Aslında geçenlerde ben de rast geldim baba ayaklarının üstünden anneye vermek istemiyor çünkü o sırada bile donma riski varmış sonra verdi ama gerçekten etkilendim ben de baba bıraktı geri geri gitti anne adım adım adım gelip aldı hemen yavruyu sonra baba yiyecek bulmaya gitti

yok adaş iyi aslında hep bonus sinirini bozuyooor haklı kadın

Sadece bonus değil tüm liste'den kaytaranlara kiziyor asuman abla,ben de dahil tabisi:)
Ama inşallah hersey güzel olucak hepimiz için asuman ablacim,seviyoruz seni..

Frida ben de kahve içiyorum suan,karsilikli icemesekte,topikte iceriz dimi:)afiyet sifa olsun kayfen..

Yavvv ben ne dedim bee az sevip basimi oksayan yok he herkeș sinirlendi allahim ya rebbim yaa :) asuman abla bi kilo cekirdek alip gelebileydim moralini duzelteydim ne iyi olurdu dimi?

Fridaya napsamki sahilde bi cay simit yapardik onunlada

Hanimlarin tikkatine gonul makinasi ayaginiza geldi... kirik kalp, bozuk moral, calismayan metebolizma her turlu tamir yapilir 5 dk da teslim edilir

İtina ile moral bozulur sonra gonul alinir hanimlarin tikkatine...

o belgeseli bende izledim çok süperdi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…