maşallah abla sanaİyi akşamlar
1 saat daha yürüdüm iyi oldu ama arada 1 de lahmacun yedim :)
Yenacım yürümek terapi gibi bana da
Çok şükür bunaldim mı atıyorum kendimi dışarı
:)dizim belim sağlam olsa hiç durmam da yine buna şükürmaşallah abla sana
inşallah daha iyi olursun kilo verdikçe:)dizim belim sağlam olsa hiç durmam da yine buna şükür
bizde SurvivorBen yine heidi izliyorum kidz kanalında
bizde Survivor
Yok yok iyi yapıyorsun iki çocukla gidipte birde spor aletlerine çıkma zaten Allah korusun salıncak filan çarpar çocuğa dediğin gibi etraf zaten kötülük doluuu ....Bende çocukları parka götürmüştüm geldim çay yaptım şimdi. Parkta küçük bi alanda yürüyüş yapan hanımlar vardı aletlerde doluydu sohbet ederek hareket yapıyolardı.
Sık sık çıkmıyorum parkta bi kaç genç ve bi adam vardı tedirgin oldum. Öyle kötü şeyler oluyoki. Gözüm bi duyguda bi arabada boşuna sıkıntı yaptım biraz sanırım.
şuuu regl olamama seni çok gerdi umarım yarın konturolünde istediğin sonucu alırsın çok iradeli ve azimlisin ben istediğin sonucu alacağına inanıyorum yarın durumlardan bizi haberdar et bu arada instagramdan takiptesin :)
Bayağı zorlu bir gün olmuş gerçekten vücudu şaşırtmak için mi yaptın yoksa böyle mi denk geldii ama neyse maşllahın var :)iyi akşamlar güzellerrr
sabah 1 kase yoğurt çorbası 15 zeytin 2 kaşık yoğurtlu kerevizdikahvaltım
eve geldm tüp bitmiş biz hala eski çağda yaşıyoruzakşam yemeğine kadar fıstık ve 1 dilim kaşar yedim
akşam yemeğimde tavuk çorbası olucak vücudu şaşırtmak için çok çorba çorba gibi oldu ama bakalım
Bonus bana sahilde simit yiyelim demişsin ama bu hafta sahil lafını duymak istemiyorum perşembe cuma sahil beni yaktı sözde sahile yürüyüşe çıkıyoruz gecenin 11 inde bize mıhlama yapacak yer arıyoruz fenada yedim bu iki gündür iyi asıldım ama sadece cuma günükü rakamı görsem sevinecem gibiii...
ama sen gel ben sana fazla yedirmem dersen gelirim :))
söylediklerin çok doğru sadece zaten yarışmalari hoşuma gidiyorBir kere izledim dahada izlemem sevdiklerime izlemeyin diyorum. Hele o mektuptu telefondu haber alıp duygulanıyolar ya iyice uyuz oluyorum. Reklam için para için orda duruyolar sanki kutsal göreve gitmişler. Çok yapmacık ve polemiklerle boğucular bana göre.
Slm verdin borçlu çıktın plynna :))
Yok yok iyi yapıyorsun iki çocukla gidipte birde spor aletlerine çıkma zaten Allah korusun salıncak filan çarpar çocuğa dediğin gibi etraf zaten kötülük doluuu ....
Ben 4 kız idmana götürüyorum gidip gelene kadar gözüm şaşı oluyor vallaha biri yan dönüp baksa üstüne atlıycam...hele toplu taşımalarda bayağı gözlerim dört dönüyor :)
bende çok seviyorum yunus emreyi ve diriliş Ertuğrulu ama Ertuğrul konusunda ailedekilerle hem fikirz ama yunus emreye çok izlemezlerBizde de izlenmez Survivor
Yunus Emre izliyorum ilk sezonun tadı yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?