Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende çocukları parka götürmüştüm geldim çay yaptım şimdi. Parkta küçük bi alanda yürüyüş yapan hanımlar vardı aletlerde doluydu sohbet ederek hareket yapıyolardı.

Sık sık çıkmıyorum parkta bi kaç genç ve bi adam vardı tedirgin oldum. Öyle kötü şeyler oluyoki. Gözüm bi duyguda bi arabada boşuna sıkıntı yaptım biraz sanırım.

Bir kere izledim dahada izlemem sevdiklerime izlemeyin diyorum. Hele o mektuptu telefondu haber alıp duygulanıyolar ya iyice uyuz oluyorum. Reklam için para için orda duruyolar sanki kutsal göreve gitmişler. Çok yapmacık ve polemiklerle boğucular bana göre.

Slm verdin borçlu çıktın plynna :))

Ben geldiiiim :))) sınavım acayip zordu niye öyle sorular hazırlamış hoca şaştım kaldım 65 aldım ama sınıfın çoğu 60 ve 65 almıştı bir kızcağız 75 almıştı 3 üniversitede birden okuyormuş beyin taze ve sınavlara alışkın geçen kursumdan eepp 95 100 alınca bu beni düz duvara tostlatı :)))

Akşam eve gelirken abur cubur isteyen kızımada şeker ilavesiz tadelle aldım bir kamyon azarda ondan işitim bu ne bu da çukulatamı diye söylenip durdu .....

Yok yok iyi yapıyorsun iki çocukla gidipte birde spor aletlerine çıkma zaten Allah korusun salıncak filan çarpar çocuğa dediğin gibi etraf zaten kötülük doluuu ....

Ben 4 kız idmana götürüyorum gidip gelene kadar gözüm şaşı oluyor vallaha biri yan dönüp baksa üstüne atlıycam...hele toplu taşımalarda bayağı gözlerim dört dönüyor :)

Bonus bana sahilde simit yiyelim demişsin ama bu hafta sahil lafını duymak istemiyorum perşembe cuma sahil beni yaktı sözde sahile yürüyüşe çıkıyoruz gecenin 11 inde bize mıhlama yapacak yer arıyoruz fenada yedim bu iki gündür iyi asıldım ama sadece cuma günükü rakamı görsem sevinecem gibiii...

ama sen gel ben sana fazla yedirmem dersen gelirim :))

Hemde nasıl gerdi canım anlatamam.. Geçen ay çünkü 4 kilo ödem varış vücudum da,bu ay da durum ne olacak diye düşünüp durdum çok gerildim yine fazladan ödem çıkarsa diye Yarın 8.30 da randevum var.inşallah eksi görürüm yoksa motivasyonum çabuk bozuluyor.Takip ettiğin için teşekkür ederim

Bayağı zorlu bir gün olmuş gerçekten vücudu şaşırtmak için mi yaptın yoksa böyle mi denk geldii ama neyse maşllahın var :)

Yasemincim bu arada sınavım için başarılar dilemişsin sağol tabii bugün bonus yüzünden !! Ders çalışamayınca düşük not aldım :)))

Hay atarını seveyim frida sahil lafını duymak istemiyon demek :)) gelecek olsam hiç durmam emin ol. Tek başıma zaten bi yere gitmem bide çocuklarla hiç gidemiyorum. Ailecek geliriz oraya eşimin arkadaşı var b.çekmecede onlarla görüşürüz sahilde. Onun dışında geldiğim yok oraya. Albatros var otelmi ne gecen orda buluşup yürüdük mesela sahil uzun tabisi :))
Ben çocukluyum senin yolun düşerse bir gün cennete beklerin :)

söylediklerin çok doğru sadece zaten yarışmalari hoşuma gidiyor

Efferim senden beklediğim hareketler. Spor aletine çıkmak ne zor salladım çocuğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…