Bahar alemsin sende :))) toplaşıp topik ruhunu çağıralım :)Metobalizma hizi nerde ölçülür
:))) ne guldurdün beni.Bahar alemsin sende :))) toplaşıp topik ruhunu çağıralım :)
Bugünden itibaren yine günlük spor paylaşalım yapan yapmayanı ezebilir sevgi çerçevesindeben izin veriyorum.
Misal ben kasımpatısını ezeceğim aleni aleni
Yav o kadar dikkat ediyorum kız uyanmasın diye ablasını tuvalete götürürken mızıldandı oda uyanmış uyuyo diye girdim odaya baktım gözü açık ışık hızıyla yere eğildim görmeniz lazımdı :) sinsice yerde duran süpürgeyi odadan çıkardım kalkmadan tam karın kası yapacak hareketti doğrusu. Şimdide tekrar girip camı kapamam lazım aynı sinsiliklearkadaş bugün çok sinsi gördüm kendimi hatta mesajı bile sinsice yazıyorum
Dun 14. Evlilik yildonumumuzdu aksam yaptigim pastadan yemeseydim belki daha az cikardim ama bun da sukur Rabbim nice 14 seneler nasip eder insallah
Bu arada icimizde erzurumlu yada malatyali olan varmiydi erkek kardesime kiz isticez belki annesi erzurum babasi malatyali
Yelizz daha nice seneler görün inş. 15 sene dönümünde ince bir hatun olarak girersin belki :))
İnsan bu kadarmı belli eder yakaladığını asu hanım
Şimdi yelizcim benim annem erzurumlu içli dışlıyız erzurumla erkekleri için belli oranda kaba olur deselerde tam tersi ibretlik örnekler var ailede :)) doğunun bazı adetleri falan oluyo onlar belki garipsenebilir. Nereli olduğunun hiç bir önemi olmuyo bazen kendisi ve ailesi iyi olsun yeter. Gelinden fazlaca gelinlik beklenir mesela bazıları ama annemi düşününce herkes bir değil diyorum.
Görümcemin eşi malatyalı çok iyi insanlar. Biraz fazla iş güç bekliyolar sanki gelen giden misafir ağırlama adetleri ağır ama iyiler çok cömertler. Malatyalı yada erzurumlu olsada önemli olan kendisi. İyi huylu insan herkesi idare eder.
Hoş iki kişi birbirini sevdimi ırk bile farketmiyo
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım bonusun lafı çok hoşuma gitti aynısını canı gönülden diyorum 15. evlilik yıldönümünüze istediğin kiloda incecik giresiin :)
benim eşim Erzurumlu gelin baktığınız için gönül rahatlığıyla isteyebilirsiniz diyebilirim Erzurum kızları misafir perver ve temiz insanlar ben kötüsünü görmediim yinede insan olsun heryerin iyisi var kötüsü var tabi Allah iyilerle karşılaştırsındaa
bir huyları varkii benim ailem benim ailem diyee çok anlatırlar benim kardeşim şöyle benim babam böyle diyee dinlerken bayılırım artık eee be kardeşim senin hiçmi meziyetin yok dimiii :))) banane senin abartığın sülalenden ...
bonuscum kız vermiycekler gelin alcaklar tabiii kız vercez deselerdi vazgeçin derdiiim :)))))
Ha bi de dantel için bi oha diycektim unutmuşum diyimde gidim e oha zeynep danteldende kusur kalBende pek bi hamaratım he ayağımda paşa bi elimde telefon kelimeliğe laf yetiştiriyom bi yandan dantel işliyom bi yandan bura yazıyom...amaa ev dandini yemek yok onları kim yapcek acep...
Canim zaten derler ya heryerin iyisi kotusu va rsiye herkes kendine ozel tabi annem gidip gormus zaten kizi cok begenmis biz orduluyuz annem zaten oyle fazla is guc beklemez onlar iyi olsun yeter der cevremizde de hic erzurumlu yada malatyali kimse yok merak ettim adetleri toreleri nedir diye
İnşallah canım
Bulamıyorum yeğenimede söylemişim oraya koyacağımı söyleyip gittin ama orayamı koydun bilmiyorum diyo
yok bulamadığımdan çok kafamı meşgul etmesine üzüldüm
Zeynep kızlar uyuyosüpürge elimde diğer bir elim çamaşır asıcak biride zabahtan kalan tostu kemiriyo süpürge bitince bi green tea ile listemi yapayım sonrada yemek oturduğun yerde şu pırasayı doğrasan ya kavurcam pırasayı yımırtalı sen napcan?
Yürüyüş için biraz daha toparlanınca eşini beklemezsin belki iki çocukla çok zor oluyo ama çıkmamaktan daha iyi. Biraz daha vakit lazım sana bak dr bana emzirdiğim için spor kesinlikle yapma demişti yürüyüş bile. Vücut çok yoruluyomuş
Ha bi de dantel için bi oha diycektim unutmuşum diyimde gidim e oha zeynep danteldende kusur kal
evet canım evde kalmasın diye önce dağıtıyorum sonra canım tatlı çekince keşke vermeseydim diyorum yol uzuz bol sabır lazım ama dün bayağı zorlandım yine büsürü gözleme kokusundan dumanından geçip sadece bir muz ve biraz bağdem yedim sonrasında herhalde yorgunluktan açlıktan şekerim mi düştü nee durakta güzel bir pastane vardı az kalsın ona oturup şerbetli veya bol çukulatalı bir pasta veya tatlı yiycektim onuda yapmadım hadi kızım gözleme yemedin şimdi tatlımı yiyceksin yorguluğunmu geçicek dedim yani kendimden utandım bu ne yaaa çocuk gibiiii ...
tarifin çok güzeldi ben yorgunluktan ve baş ağrısından anyalamadım o ayrı misafiremi yaptın bana lazım olunca isteyeyimde ver bana nutella mağlesef bizim evde küçük şişesi 1 gün büyük şşeside 2 gün yaşıyor o yüzden almıyorum ama alıp sürekli bulundurmak lazım görünce fazla yemektense işte sadece ben değil çocuklarda benim gibi olunca almıyorum ayda bir filan ancaa...
Ben iftardan önce tartıldım
Birde sonra tartıldım tam 1 kilo farketti bakalım sabah ne çıkacak
Ay Allahım umrede harcarız diye yanımızda bir miktar para götürmüştük çok az harcadık parayı geri getirdik para hep bendeydi. Gelince duş alıcam diye parayı çıkarttım. Belli bir yer var oraya koydum diye hatırlıyorum. Bugün lazım etmiş eşim istedi gittim para yok. Aramadığım yer kalmadı bulamıyorum
Dun 14. Evlilik yildonumumuzdu aksam yaptigim pastadan yemeseydim belki daha az cikardim ama bun da sukur Rabbim nice 14 seneler nasip eder insallah
Bu arada icimizde erzurumlu yada malatyali olan varmiydi erkek kardesime kiz isticez belki annesi erzurum babasi malatyali
Bahar alemsin sende :))) toplaşıp topik ruhunu çağıralım :)
Bugünden itibaren yine günlük spor paylaşalım yapan yapmayanı ezebilir sevgi çerçevesindeben izin veriyorum.
Misal ben kasımpatısını ezeceğim aleni aleni
Onlarda zaten hic gitmemisler memleketlerine burada dogmuslar buyumusler ama illaki buyuklerinden gordukleri bi adetleri vardir insallah orta yol bulunur cunku boyle zamanlarda hep sorun cikar maddi yonden his annem her istediklerini yapar eminim kiz evin en kucuguymus dugun yapmak isterler belki bilmiyorumadetleri töreleri tabiki ağır ama uygulanırsaa bence hiç adete töreye girmeyin İstanbul usulü bir orta yol bulun tabiki kız tarafı ne derse ooo ama benim 25 yıllık evliliğimde Erzurumlulara bakıyorum yeni yeni adetler türetiyorlar görümcem yeni nişan yaptıda ordanda biliyorum çok ağır istekleri olursa ama bizim adetlerde böyle dersiniz bir orta yok bulursunuz mesela geçen seneki benim kardeşimin düğününde kız tarafı ileee düğün istedii halbuki biz nikahla evlendirip sonra yakın aileyle yemek olayı yapalım demiştik ama kız tarafı ilee düğün diyince düğün oldu tabiii...
aceleyle bir yere koydunda hatırlamıyorsundur belki dafi hani daha sonra esas yerine koyarım diye düşünmüş olabilirsin iyi düşün evdeyse çıkar bir yerden
teşekkür ederim canımFridacim,masallah sana yahuu,idolümsün yeminle:)
Gözlemeye hic dayanamam,ben olsam pazardan cikmadan yerle yeksan ettiydim herseyi:)
Ben nutelli pankeki genelde pazar kahvaltilarina veya kahvaltıya gelen misafirlerime yapıyorum her zaman olmasa da ama sadesi veya reçellilerine on basar yani:) neyse sustum:)
Esim bitmeden kavonoz kavonoz alir,cok seviyor:) kilo problemide olmayınca ben gibi,o kadar nutellayi ben yesem halimi düşünemiyorum yani:) erkekler metebolizma konusunda cok sanslilar bize göre..
Dafi ablacim,bazen bana da olur birseyi koyduğum yeri unuturum,belki sen de yoğun ve telasli bir anina geldi ise koyduğun yeri hatirlamiyorsundur,insallah bulursunuz.
Yildönümünüz kutlu olsun yeliz'cim,esinle ve evlatlarinla birlikte saglik,huzur ve mutluluk dolu nice güzel seneleriniz olsun inşallah..
Ezikle beni aleni aleni bonus,raziyim ezersen sen ez
Bu ara da dün gece rüyamda seni görmüşüm
Mthn83 doğum günün kutlu olsun canim,nice güzel senelere inşallah..
O zaman ben size yaptigim isleri yazmayayim nazariniz deger sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?