Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yav o kadar dikkat ediyorum kız uyanmasın diye ablasını tuvalete götürürken mızıldandı oda uyanmış uyuyo diye girdim odaya baktım gözü açık ışık hızıyla yere eğildim görmeniz lazımdı :) sinsice yerde duran süpürgeyi odadan çıkardım kalkmadan tam karın kası yapacak hareketti doğrusu. Şimdide tekrar girip camı kapamam lazım aynı sinsilikle arkadaş bugün çok sinsi gördüm kendimi hatta mesajı bile sinsice yazıyorum

:))) ne guldurdün beni.
Ama beni gülďürmeyin kilo yapiyo :))
Üzülsemde öfkelide olsam o da kilo yapiyo

Spor konusunda senle hemfikirim

çok tanıdık geldi...

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım bonusun lafı çok hoşuma gitti aynısını canı gönülden diyorum 15. evlilik yıldönümünüze istediğin kiloda incecik giresiin :)

benim eşim Erzurumlu gelin baktığınız için gönül rahatlığıyla isteyebilirsiniz diyebilirim Erzurum kızları misafir perver ve temiz insanlar ben kötüsünü görmediim yinede insan olsun heryerin iyisi var kötüsü var tabi Allah iyilerle karşılaştırsındaa

bir huyları varkii benim ailem benim ailem diyee çok anlatırlar benim kardeşim şöyle benim babam böyle diyee dinlerken bayılırım artık eee be kardeşim senin hiçmi meziyetin yok dimiii :))) banane senin abartığın sülalenden ...

bonuscum kız vermiycekler gelin alcaklar tabiii kız vercez deselerdi vazgeçin derdiiim :)))))

Zeynep kızlar uyuyo süpürge elimde diğer bir elim çamaşır asıcak biride zabahtan kalan tostu kemiriyo süpürge bitince bi green tea ile listemi yapayım sonrada yemek oturduğun yerde şu pırasayı doğrasan ya kavurcam pırasayı yımırtalı sen napcan?

Yürüyüş için biraz daha toparlanınca eşini beklemezsin belki iki çocukla çok zor oluyo ama çıkmamaktan daha iyi. Biraz daha vakit lazım sana bak dr bana emzirdiğim için spor kesinlikle yapma demişti yürüyüş bile. Vücut çok yoruluyomuş

:))) ben bilemedim şimcik kendimce aydınlattım yelizi karanlıkmı kalaydı kadın

Bende pek bi hamaratım he ayağımda paşa bi elimde telefon kelimeliğe laf yetiştiriyom bi yandan dantel işliyom bi yandan bura yazıyom...amaa ev dandini yemek yok onları kim yapcek acep...
Ha bi de dantel için bi oha diycektim unutmuşum diyimde gidim e oha zeynep danteldende kusur kal

adetleri töreleri tabiki ağır ama uygulanırsaa bence hiç adete töreye girmeyin İstanbul usulü bir orta yol bulun tabiki kız tarafı ne derse ooo ama benim 25 yıllık evliliğimde Erzurumlulara bakıyorum yeni yeni adetler türetiyorlar görümcem yeni nişan yaptıda ordanda biliyorum çok ağır istekleri olursa ama bizim adetlerde böyle dersiniz bir orta yok bulursunuz mesela geçen seneki benim kardeşimin düğününde kız tarafı ileee düğün istedii halbuki biz nikahla evlendirip sonra yakın aileyle yemek olayı yapalım demiştik ama kız tarafı ilee düğün diyince düğün oldu tabiii...

İnşallah canım
Bulamıyorum yeğenimede söylemişim oraya koyacağımı söyleyip gittin ama orayamı koydun bilmiyorum diyo
yok bulamadığımdan çok kafamı meşgul etmesine üzüldüm

aceleyle bir yere koydunda hatırlamıyorsundur belki dafi hani daha sonra esas yerine koyarım diye düşünmüş olabilirsin iyi düşün evdeyse çıkar bir yerden

Ver doğrıyayım...ay o işleri bende yapmalıyımda okadar meşgulumki vakit bulamıyorum..

Büyük kız kızartma istemişti fırında pattis patlıcan biber falan kızartıcam...

Spor için haklısın ama aynalardan nefret eder haldeyim heryerim löplöp sinir oluyorum...zaten diyet yapamıyorum sporda yok oyüzden tıntında olsa yürüyüş istiyorum kendimi çok yormadan...aylarca yattım hareket çok canımı yakıyo şimdi hantallaştım çünkü kaslarım kemiklerim yavaşta olsa harekete alışsın belki ağrılarım geçer ne bilim bi ton şey düşünüyom işte...

Ha bi de dantel için bi oha diycektim unutmuşum diyimde gidim e oha zeynep danteldende kusur kal

kalamam şekerim...napim boş oturmakta sıkıcı yarım kalan işler vardı onları bitireyim bari dedim ama seccade işlemeyi özledim kumaş aldırdım yapayım hazır olsun satacak birini bulursam üç beş harçlık çıkar...

dün güzel beslendim bugünde şu saat itibari ile iyi kahvaltıya misafirim olmasına rağmen ama birazdan kaynımın kızına kaynımı ziyarete gidicez akşama nasıl yaparım bilmiyorum akşam çok geç yattım sabahta erken kalktım çok uykum var ama yarım saate evden çıkmam lazım

kahvaltıdan sonra kardeşime hadi beni sahile yürüyüşe götür dedim abla çok uykum var gidip yatıcam dedii benim arkadaşlarda vardı bir tanesi 2 doğum ve 90 kiloladan 60 kiloya inince göbeğinde sarkma vardı onu haziran gibii estetik yaptıracakmış tabii konu estetik olunca bende işin içine dahil oldum aslında doktorum abla sen 70 ol ben seni çok güzel toparlıycam demişti ama kardeşim ilaaa yapabildiği kadar yapsın sonra bir daha yaptırırız diyoo ....

bilmiyorum kararsız kaldım aslında benim için pek öncelik değil yaşlanıyorum diyorum ama yüzüm aktı sanki alnımda çökme ve sağ yanağımda biraz çöküntü oldu gıdı desen almış başını gidiyor bu durumda beni yorgun mutsuz gösteriyor yüz ifadem değiştii göbekten aldırırsam yüzüme enjekte ettirecem zaten

şu iki ayda üşenmesemde yüz yogası yapsam belki işe yarar kardeşim ikinizi birden aynı gün amelyat yaptırıp ikinizede bakarım dedii belki 2 ay sonra kızların verdiği gazla estetik olurum belimi olur:)))

Fridacim,masallah sana yahuu,idolümsün yeminle:)
Gözlemeye hic dayanamam,ben olsam pazardan cikmadan yerle yeksan ettiydim herseyi:)

Ben nutelli pankeki genelde pazar kahvaltilarina veya kahvaltıya gelen misafirlerime yapıyorum her zaman olmasa da ama sadesi veya reçellilerine on basar yani:) neyse sustum:)

Esim bitmeden kavonoz kavonoz alir,cok seviyor:) kilo problemide olmayınca ben gibi,o kadar nutellayi ben yesem halimi düşünemiyorum yani:) erkekler metebolizma konusunda cok sanslilar bize göre..

Dafi ablacim,bazen bana da olur birseyi koyduğum yeri unuturum,belki sen de yoğun ve telasli bir anina geldi ise koyduğun yeri hatirlamiyorsundur,insallah bulursunuz.

Yildönümünüz kutlu olsun yeliz'cim,esinle ve evlatlarinla birlikte saglik,huzur ve mutluluk dolu nice güzel seneleriniz olsun inşallah..

Ezikle beni aleni aleni bonus,raziyim ezersen sen ez

Bu ara da dün gece rüyamda seni görmüşüm

Mthn83 doğum günün kutlu olsun canim,nice güzel senelere inşallah..

Onlarda zaten hic gitmemisler memleketlerine burada dogmuslar buyumusler ama illaki buyuklerinden gordukleri bi adetleri vardir insallah orta yol bulunur cunku boyle zamanlarda hep sorun cikar maddi yonden his annem her istediklerini yapar eminim kiz evin en kucuguymus dugun yapmak isterler belki bilmiyorum

teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…