Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydin

Sağlıklı,huzurlu,musmutlu,bol bol eksili hasılı,tüm güzelliklerle,umutla dolu bir haftanız olsun inşallah..
Vay iki gözümün çiçeği günaydın sen bu saatte burda şaşırdım yani

İç ses alt yazı....

(zabahları gelmezsin bende uyuduğunu düşünüyorum ve şu an niye uyumadığını merak ediyorum)

YENA topramm,tahlil konusunu ihlmal etme lütfen,ilk fırsatta git muhakkak olur mu?

Ben de son zamanlarda bir gariplik hissediyordum,geçtiğimiz haftalarda yaptırdiğim tahliller sonucu nur topu gibi bir troit sorunum olduğunu ögrendim
Değerlerim çok yüksek olmasada bir anormallik söz konusu,dolayısı ile ilaca başlamak durumunda kaldım..

İllaki olumsuz birşey olucak degil bazen yogunluk,yorgunluk,stres,mevsimsel faktörler vb sebeplerde negatif etkiliyor vucudumuzu inşallah senin hisselerin geçici bir durumdan kaynaklanıyordur..

Çok anormal durumda değilse geçebiliyo kasımpatı biz yengemde şahit olduk 6 ay sürdü geçti hala düzenli gidiyo. Stresten olmuştu onunki eyle bir durumun varmı ecaba?
Ablamın annemin mesela var onlar ömürlük ilaç kullancakmış şükür bende yok.

:)

Bonusum,normalda sabahları tembellik ettigim dogrudur:) ama bu sabah uyuyamadım nedense beş'te ayaktaydim,ben de şaşirdim kendime yanee:) hep bunlar bahardan zarrr

Piknik'de yapılmış haftasonu,hiç kıskanmadık hiç

Yok çok yüksek degil,inşallah benim de geçici bir durumdur,biraz genetik yatkınlık söz konusu sanırım teyzemde de var..
Şimdilik takip edilecek belli bir süre..

Yok çok yüksek degil,inşallah benim de geçici bir durumdur,biraz genetik yatkınlık söz konusu sanırım teyzemde de var..
Şimdilik takip edilecek belli bir süre..
Hmm genetik bizimkilerinde teyzemin gözlerine vurdu o derece ameliyatta olmuştu. Genlere bak yeeaa yüksek tansiyon şeker tiroit basen birde öğğğ
İstemiyorum gen neyin

Topraam sana da gecmis olsun. Umarim gecer gider ilaclarla..
ben evet bir sekil de yaptirmaliyim ama okul donemi erken cikiyorum diye sabah izin istemeye yüzüm yok. Nasil olacak bilmiyorum.
suistimal ediyormusum gibi geliyor.
Bu tip tahlillerin de ac karnina olmasi gerek..
bir yolunu bulucam insallah..

----------

Ben bu hafta yazlik kıslik ve bahar temizligi olayina girisicem dolayisiyla yuruyusu ve topige ugramayi aksatabilirim bilginize :)

Sevgiler hurmetler :)

Selamünaleyküm

Kızlar sütkardeşim şuan ameliyata girdi dua edin nolur...zor bi ameliyatmış....
gecmis olsun canim sag salim ciksin insallah

Simdi kizim yazdi 10. Siniflardan bir ogrenci h.sonu laptopun fisini takarken elektrik carpmasindan vefat etmis..

-----

Zeynep Allah hayirli sifalar versin
yaaaa ah yavrum mekani cennet olsun insallah Rabbum ailesine sabirlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…