- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Ye diyor valla :))sürekli sabotaj etmeye çalışıyorİnsallah asum rabbim bidaha kilo aldigimizi hic gostermesin bu arada eniste ne diyor zayifladikca:))))
Ee guzel kadınsin bide geclesiyorsun gitgide kiskaniyordur enistemiz:))))Ye diyor valla :))sürekli sabotaj etmeye çalışıyor
Bence kendisi vermediğinden kıskanıyor:)))Ee guzel kadınsin bide geclesiyorsun gitgide kiskaniyordur enistemiz:))))
Yok be yaa bu yaştan sonra ancak sağlık istenirHayriye lolita olucak asuman abla :)
Sende 160 gormeden hemen u donusu yap lutfen.
asuman abla harikasınaz kaldı hedefine darısı başımıza....
bonus bikaç günde iyi toparladın tebrik ediyorum azmin daim olsun inş...banada bulaşsa biraz iyi olucak...bunu yazarken bile sütlaç yiyorum
Yavrucum bunalimdayken oyle oluyo aglasanda yiyosun o sutlaci:)) sen hic dusunme diyet falan 6 ayin bi gecsin. Yapamadim yuku olmasin ustunde.
Abur cubur yeme sadece. Sutlac yediysen ekmek yeme misal daha erken onu yakarsin.
Sutlac tehlikeli hem pirinc hem seker.
Pudingler dahami iyi ne
Benim sinavim bu hafta :) ben o sutlaci ekmek arasi yiyodum nerdeyse. Benik yediklerimle fakir fukara doyardi
Haftaya seni yakalarim belkiKilo bildirimi : 105.9
Bu kiloyu görebilmek içinde bu saate kadar yatım geçen haftanın aynısıda diyebiliriz
Spor yazmaya değmez 60 dk.
Merhabalar
topraam bugun tartilamadim. Bu hafta zaten is yapiyorum diye hem hic dikkat etmedim hem de asiri yorgunum o nedenle dikkatli beslenmeyince tartilmakta onemini yitiriyor arti geciktik hepimiz.. oyle bir hengame vardiki bu sabah ev de 4 kisi ayaktayiz ve hepimiz birseylere kosturuyoruz :)
Dün 107 civariydim. O rakami baz almani rica ediciim fazlasi vardir eksisi yoktur...
Umarim sizler iyi sonuclar gorursunuz.okumadim herkes iyidir insallah. Ilk firsatta okuyacagim..
Kendinize iyi davranin, sevgiler..
Sizi seven YENA :))
geçmiş yapamadım kusura bakmayın. yürüyüşüm var epeyce ama kesin süre diyemiycem.220 dk diyim ortamala spor.ya bendede eksi var yok arası bir şey
Ben nisastali yapiyorum pudingi:) ekmek arasini mecaz dedik heralde cok yeme sembolu olarak.yok yaw oda şeker un...ekmek bayadır yemiyorum zaten...taze ekmek aldırmıyorum yasakladım eve girmesini..abur cuburda öyle...gelen olursa getiriyo...
ekmek arası sütlaç...
evet bu haftayıda güzel atlatırsan arkası gelir....oyüzden durmak yok yola devamm....
hani 21 gün derler ya vucut tamamen alışır ve bir daha aramazmış takii sen kasıtlı olarak yiyene kadar...bunu ben tatlı için denemiştim ilk diyet yaptığım zamanlar gerçekten öyledi taki bi tane yiyeyim bişey olmaz dediğim an başa sardım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?