Çok çirkin bişey ama :)acelece yaptık yine de yarın resmini cekeyim kızım yattı şimdiIyigeceler
Asumanzeynep yaptiginiz ayicigi gormek isteriz dimi kizlar
Oyun cocuklari olan arkadaslar var mumkunse tabi.
Canım çabuk farketmissiniz hasar kalmaz inşallah. Rabbim şifasını versin hiç görmemiş gibi olun inşallahCanım benim kızım 4100 kg 54 cm doğdu ve benim ilk doğumumdu ve normal doğum yaptım
Esim kızımizi gördükten bir süre sonra sag kolunun üst kısmıni
hareket ettirmedigini ve vucuduna yapışık tuttuğunu söyledi ben once yok bir sey dedim, evham yapma dedim.ama bende gözlemleyince farkettim. 2 gün kanamam cok olduğundan hastanede kaldim. Ve kizim surekli ağlıyordu. Bu 2 gunde kolundaki durumu hemsire ve doktorlara söyledik ancak bir sorun olmadığını söylediler.
Eve geldik ama surekli ağlıyordu. Ertesi gun acile gittik yine bisi yok dediler. 5. Gün kontrolu vardı gittik doktora yine soledik yok bisi dedi ama bu süreçte hep ağlıyor ve uyumuyordu.
Doktor tartinca yarim kiloya yakin kilo verdiğini gördü bu nedenle tahliller ve akciğer filmi istedi. Kan degerleri sodyum vs yükselmiş bunun nedeninin beslenememesi dendi ama sutum vardi ve emiyordu, huzursuzlugundan ve bana verilen ilaçlarin süte gecmis oldugundan diye dusunuyorum
neredeyse vucut bu kadar kilo kaybettiği icin olecekmis. Ayrıca akciğer filminde tesadüf eseri gorulen sag köprücuk kemiği kırılmış.
Yani bir sürü doktorun birsey yok
demesi ihmalmis ve çocuğumu apa
r topar yogun bakıma yatırdılar. 5 gun kaldi ve sıvı takviyesi verilerek hayata döndü. Ve kırığın sinirleri zedelemesi oldugunu ve hasarin kalici olabileceği söylendi. Ozamandan beri fizik tedaviye gidiyor cok şükür cok gelisme var umarım hic hasar kalmaz
Bu kadar detayli yazmamın nedeni böyle bir durumla karşılaşma ihtimaliniz icin 3900 ve üstü normal dogumlarda cok yuksekmis kirik olmasi buna ve defalar söylememize ragmen gereken sekilde muayne edilmediğinden nerdeyse kaybedecektik
Bizim maalesef sinirleri zedelenmesi sıkınrti yoksa kirik iyileşti suan ağrısı yok . Sizden tamamen iyileşmesi Icin dua istiyorum arkadaşlar..
Evet cnm cok sukur kilo almadimCanim
Ya sen hic kilo almadinmi yaw ne guzel benim hic bulantim olmadi ve ilk 2ay 7 kilo aldim sonra diyet ve sporla 15 kilo ile tamamladim ben cok almadim ama bebis cok aldi son donem suanda senin bebis hizli buyumeye gecmistir sen degil o aliyordur
Bizde çok su içiliyor sabaha kadar 2 litre içme suyum kaldı yarınki çilekli suyumuda yaptım inşallah işe yarıyordur ben bu suya hep lezetlendiriyorlarki fazla su içilsin gözüyle baktım ....
Sabah belli olur
Kefirimide mayalayım
Hayırlı geceler kısceler
Benim misafirim vardı az önce gittiler
Bu akşam hiç yapmam gereken bir cıs yaptım. misafirlerim Erzurum luydu ve elinde kadayıf dolmasıyla geldi. Çayın yanında 1 tane yedim
Canım çabuk farketmissiniz hasar kalmaz inşallah. Rabbim şifasını versin hiç görmemiş gibi olun inşallah
Benim halamin torunununda omzu çıkmış
Halam farketti bu çocuğun omzu çıkık dedi
Gelini ve gelinin annesi kızdılar. Cocuğa nasıl konduruyorsun böyle şeyleri çocuğumuz gayet sağlıklı dediler. Halam kaldırıp bırakınca bu kol yanına düşüveriyor dedikce dahada kızıp halamı evden kovdular
Ve aylarca baktırmadılar sonra Dr. Götürdüler ama çok geç kalınmıştı
Evet canımFrida kefiri nasil yapiyorsun hep ogrenmek istemisimdir özelden bana tarif atabilirmisin
Dafi haklisin ben suna inanirim bebek veya cocukla ilgili buyukler birsey söylüyorsa gözardi etmemek gerekir
Hayırlı geceler kısceler
Benim misafirim vardı az önce gittiler
Bu akşam hiç yapmam gereken bir cıs yaptım. misafirlerim Erzurum luydu ve elinde kadayıf dolmasıyla geldi. Çayın yanında 1 tane yedim
Canım çabuk farketmissiniz hasar kalmaz inşallah. Rabbim şifasını versin hiç görmemiş gibi olun inşallah
Benim halamin torunununda omzu çıkmış
Halam farketti bu çocuğun omzu çıkık dedi
Gelini ve gelinin annesi kızdılar. Cocuğa nasıl konduruyorsun böyle şeyleri çocuğumuz gayet sağlıklı dediler. Halam kaldırıp bırakınca bu kol yanına düşüveriyor dedikce dahada kızıp halamı evden kovdular
Ve aylarca baktırmadılar sonra Dr. Götürdüler ama çok geç kalınmıştı
şimdi gördüm yazmışsın hasar kaldığını çok üzüldüm cnmEvet canım
Ama inanmadılar kadını evden kovdular
Mevlit yaptılar babaanneye mevlide gelme dediler. Sen gelini üzmek icin bebeğe laf söylüyorsun dediler. Kadın beni eve almasınlar önemli değil ama izin versinler bebeği Dr. Götürelim yada kendileri götürsünler dedi dinlemediler. Aylar sonra çocuk hep tek elini kullanınca kolunun birisi daha zayıf kalınca götürdüler ama kol damarları kurumuş ve yapılabilecek birşey kalmamış çok geç kalinmış dendi . Aslında farkedip yeniyken getirseydiniz hasar kalmazdı demiş Dr.
Slm kizlar
Dunden beri giremedim
Gecmisin yarisini anca okuyabim gozlerim kapaniyor telefon elimden kayiyor
Is cikisi adapazarina gittik salona hali aldik biraz dolastik yoruldum cok
Yeni gelen
Evet cnm cok sukur kilo almadim
Onceden bebek aliyodu ben veriyodum dengeliyorduk. Simdi ben sabitim herhalde bebek aliyo artiya gecmeye basladim. Gecen kontrolle bu kontrol aradinda 700gr almis bebek
Aleykum selam ablamSelamun aleyküm güzeller
Eki Görüntüle 1814856
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?