Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı geceler kısceler
Benim misafirim vardı az önce gittiler
Bu akşam hiç yapmam gereken bir cıs yaptım. misafirlerim Erzurum luydu ve elinde kadayıf dolmasıyla geldi. Çayın yanında 1 tane yedim
Canım çabuk farketmissiniz hasar kalmaz inşallah. Rabbim şifasını versin hiç görmemiş gibi olun inşallah
Benim halamin torunununda omzu çıkmış
Halam farketti bu çocuğun omzu çıkık dedi
Gelini ve gelinin annesi kızdılar. Cocuğa nasıl konduruyorsun böyle şeyleri çocuğumuz gayet sağlıklı dediler. Halam kaldırıp bırakınca bu kol yanına düşüveriyor dedikce dahada kızıp halamı evden kovdular
Ve aylarca baktırmadılar sonra Dr. Götürdüler ama çok geç kalınmıştı

Slm kizlar
Dunden beri giremedim
Gecmisin yarisini anca okuyabim gozlerim kapaniyor telefon elimden kayiyor
Is cikisi adapazarina gittik salona hali aldik biraz dolastik yoruldum cok
Yeni gelen

Evet cnm cok sukur kilo almadim
Onceden bebek aliyodu ben veriyodum dengeliyorduk. Simdi ben sabitim herhalde bebek aliyo artiya gecmeye basladim. Gecen kontrolle bu kontrol aradinda 700gr almis bebek

Frida kefiri nasil yapiyorsun hep ogrenmek istemisimdir özelden bana tarif atabilirmisin

Dafi haklisin ben suna inanirim bebek veya cocukla ilgili buyukler birsey söylüyorsa gözardi etmemek gerekir

https://eskikilomadonuyorum.wordpress.com/2013/02/27/beraber-kefir-yapma-zamani/

Baharnaz ben kefiri burdaki tarife göre yapıyorum ilk önce aktardan kefir mayası edinmelisin birde kullandığın su hep içme suyu olucak ayrıca kefir mayalarına ve kefirine hiç metal deydirmiyceksin..

Link açılmasa yine anlatırım hanii bu linkten resimli anlatılmış anlaşılması kolay oluyor aklına takılan birşey olursa sorarsın

Frida kefiri nasil yapiyorsun hep ogrenmek istemisimdir özelden bana tarif atabilirmisin

Dafi haklisin ben suna inanirim bebek veya cocukla ilgili buyukler birsey söylüyorsa gözardi etmemek gerekir
Evet canım
Ama inanmadılar kadını evden kovdular
Mevlit yaptılar babaanneye mevlide gelme dediler. Sen gelini üzmek icin bebeğe laf söylüyorsun dediler. Kadın beni eve almasınlar önemli değil ama izin versinler bebeği Dr. Götürelim yada kendileri götürsünler dedi dinlemediler. Aylar sonra çocuk hep tek elini kullanınca kolunun birisi daha zayıf kalınca götürdüler ama kol damarları kurumuş ve yapılabilecek birşey kalmamış çok geç kalinmış dendi . Aslında farkedip yeniyken getirseydiniz hasar kalmazdı demiş Dr.

Bu gün ki menüm

Sabah
2 dilim ekmek, peynir, köz biber, yeşillik, 1 fincan kahve

Ara
1 bardak yeşil çay

Öğle
1 kaşık barbunya, 1 kaşık patlıcan oturtma, tabağı sıyıracak kadar ekmek (sadece yemekler pişmiş mi diye birer kaşık koydum)

Akşam
2 dilim ekmek, 1 tabak çorba, 3 kaşık barbunya, 2 kaşık patlıcan

Gece
1 bardak çay, 3 hurma, 1 kadayıf dolması

amin canım çok sagol. evet eşim cok dikkatlidir doktorlar bile filmde görünce şaşırdılar bizim farketmediğimizi siz farkettiniz dediler ve b u olaydan sona tavırları okadar değişti.

canım ya ne kadar garip insan tabiki çocugunun sağlıklı olmasını ister ama tedbirli ve dikkatli olmalı halana yaptıklarıda ayrı bir ayıp. inşallah kalıcı bir hasar olmamıştır halanın torununda

şimdi gördüm yazmışsın hasar kaldığını çok üzüldüm cnm

maşallah cnm Eminede de bu şekildeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…