maşallah cnm Eminede de bu şekildeydi
Baharnaz ayicigi yukleyemedim
hirs ofke gozumuzu kor eden seyler malesef aslindae cocuklara degilde kendimize kiziyoruz yetemeyisimize yada oyle oldugumuzu dusunusumuze ama oyle degiliz biz elimizden geleni yapiyoruz daha fazlasini yapmak icin de ugrasiyoruz ben inaniyom ki birz zayiflamaya baslayip guvenimiz yerine gelince hersey daha iyi olucakHangi birini anlatim yeliz elif çok ağlıyo beyin kalmadı bende. Öbürüde gün içinde herşeye zırlıyo öte git desem babaaaaa diye bsşlıyo sonra ben bağıran kızan anne oluyorum....
Diyet zor canım şuurszca yemk istiyo kenfimi tutuyorm buda ayrı rahatsız ediyo.
Çocuklar yetmiyo birde büyük var ki onun lafı hepsinden beter. Çok hırs yaptım kilomu verip yapıştırcam herkesin suratına.
Hırsıma isteğime ragmen açım bu üzüyo beni hep sinirden oluyo
masallah cok iyisin boyle devam et istedigin sonucu haftaya daha iyi gorursun insallahNe yedin içtin bonus öt bakalım
Sabah....2 yumurta 1 küçük tost
Ara... kayısı çekirdeği+ceviz+dut kurusu+pestilden oluşan karışık bir tabak ve çilekli su
Öğlen....5 kaşık semizotu, 2 dilim kadar çavdar, doymayıp yarım paket eti form 6 zeytin azcuk peynir
Ara....4 tane büyük çilekle vanilya ile yapılmış çilekli süt 1 buçuk bardak, azda leblebi
Akşam... 1 kase bulgurlu çorba, 4 kaşık bakla, 1 dilim ekmek
Yoğurt kürü
60 dk yürüyüş, 2 buçuk litre su. Dahada içiyorum
Ve beklenen kilo bildirimi :))
Kilo 106.7
Spor 255 dk....-700.
Gecen hafta daha cok oldugumu hatirliyodum 107.4 musum. Kilo degil zaten sistir bu 700 gr cık. Mesele bundan sonra eksiye dusmek.
Ins yelizcim bu hafta borekli pogcali gecti iki gun aksamlari dengeleyip suyu artirmanin sebebi bu eksi. Gercekten kaloriye dikkat edip yaparsam o zaman iyi olucak.hirs ofke gozumuzu kor eden seyler malesef aslindae cocuklara degilde kendimize kiziyoruz yetemeyisimize yada oyle oldugumuzu dusunusumuze ama oyle degiliz biz elimizden geleni yapiyoruz daha fazlasini yapmak icin de ugrasiyoruz ben inaniyom ki birz zayiflamaya baslayip guvenimiz yerine gelince hersey daha iyi olucak
masallah cok iyisin boyle devam et istedigin sonucu haftaya daha iyi gorursun insallah
Vayy siz hepiniz ben tek diyosun yani :)Kilom 81.8
300 dk yürüdüm hatta daha da fazla :)
EstagfirullahVayy siz hepiniz ben tek diyosun yani :)
Bide migrenin tutmayaydi nolcakti bilemem
Masallah bonusum azmin daim olsunVe beklenen kilo bildirimi :))
Kilo 106.7
Spor 255 dk....-700.
Gecen hafta daha cok oldugumu hatirliyodum 107.4 musum. Kilo degil zaten sistir bu 700 gr cık. Mesele bundan sonra eksiye dusmek.
Asum sen karar verdin genc kiz gibi olacan heral masallah canimKilom 81.8
300 dk yürüdüm hatta daha da fazla :)
Beraber inşallah canımAsum sen karar verdin genc kiz gibi olacan heral masallah canim
İnsallah asum rabbim bidaha kilo aldigimizi hic gostermesin bu arada eniste ne diyor zayifladikca:))))Beraber inşallah canım
Ramazan gelmeden 78 olmak istiyorum orda da kalmak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?