Ben nisastali yapiyorum pudingi:) ekmek arasini mecaz dedik heralde cok yeme sembolu olarak.
Çok iradelisin şu durumda bile bişeyler yapmaya çalışıyor olman bunu gösteriyor durum hani yeni doğum yapmış olman sabah sabsabah yenen sütlaçta hiç bişey yapmaz sütlü tatlı nolcak bebike süt olaardelii....anladık heralde....
Adaş maşallah diyorum başkada bişey demiyorum barbi oldun barbiii :))
Tamam bonus bak bu hafta ödem suyunu filan senden örnek aldım yazdığın listelerde çok iyiydi yürüyüşünüde örnek almam lazım önümüzdeki cuma inşallah adam gibi bir eksi bildireyim :)
Kilom bu sabah 105.9 sen bu cuma tabloya girmiyormusun bahar ? Kilo bildirimini görmedim benFrida sende bir degisiklik varmi
Yaşdaş olarak seni takipteyim
Kilon kaç bilmiyorum ama
Bu detoks isleri faydaliymis 1 ayin sonunda bende neler olcak merak ediyorum
Detoksunu birakma
Not bacida asuman ablada 300 er dk bah hele bah 255 te kalan bonus bunu okuynca napti dersin :))Adaş maşallah diyorum başkada bişey demiyorum barbi oldun barbiii :))
Tamam bonus bak bu hafta ödem suyunu filan senden örnek aldım yazdığın listelerde çok iyiydi yürüyüşünüde örnek almam lazım önümüzdeki cuma inşallah adam gibi bir eksi bildireyim :)
Hayirdir esracan onemli bisey yok ins. Gecmis olsunSelamın aleyküm canlar hayırlı cumalar hepinize
gecen hafta bildirim yapamadim hastanede ugrasiyordum kusura bakmayin bu hafta kilomu bildireyim utanarak yaziyorum
kilom:91.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?