Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun dikkat et sağlığına bak sana bakan 3 çocuk var tedavilerin kısa zamanda sonuç verir inşallah

Peki Kilo bildiriminin hangi günler yapıyorsunuz birde sporu günlük mü yazıyoruz şimdiden teşekkür ederim
Cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz sporuda cuma günleri süre olarak toplu yazıyoruzki taplomuz oluşsun tablolara dahil olmak için 2 hafta düzenli paylaşım şartı var ...

Haftanin spor 1.leri

Asumanzeynep & nothingg

Haftanin spor 2.si

Bonus

Haftanin spor 3.su

Yst38

Sporcu guzeller tebrik ederim bende ins.haftaya listeye gircem. Bonus kisisi seni gozume kestirdim

Tebrik ediyorum hepinizi ayri ayri

Ne demek efenim sizinde elinize saglik. Nurda yazcakti sozde kilosunu :))

Gec kaldim balim ya. Bugun biraz yogun gibiyim de

I love you bonus

Ellerine sağlık

Kizlar ellerinize saglik kilo veren ve spor yapan herkesi tebrik ediyorum

Sağol canım inşallah hersey çocuklarım için zaten onları yaşatmak için yasiyorum

Esracim ne yasarsak yasayalim ne sıkıntı cekersek cekelim once kendin sonra cocuklarin icin yasiycaksin. Sadece cocugu icin yasarsa insan kendini kaybeder sen anne olarak dengesin baskalari icin degil cocuklarin icin bile degil. Sen once iyi olucaksin sonra onlari iyi yasaticaksin.

Ilacini neyin al ihmal etme sakin

Geçmiş olsun canım

Akşam ne ev için nede kendim için menüm yok ne yapsam acaba diye kara kara düşünüyoruuum
Benim de dünden kalan yemekler var.
Akşam eşim tok geldi . yegenler uğradı onlara koydum. daha var . eşim yemediği için bugün onları koyarım sofraya

Çok ddoğru söylüyorsun bonusum da nasıl olacak o ddediğin inanirmisin kaslarimi almaya fırsatım yok yaa gün içinde kendim iiçin yyaptığımtek sşey kahve iiçmek uyku bile yok yani nnasıl kendim iiçin yasayayim
Bu kadar kendimden ödün verdiğim halde her şey yyarım kkalıyo

geçmiş olsun canım ya iyiiki gitmişsin yani...

Napaysınız sanki bir cuma gevşemelerimi vaar :)))

Neler yedim yazayım

Kahvaltıda : 2 yumurtayla yulaf kepeğinden krep birini lor peynirli yaptım o yüzden 2 yumurta gitti ama bir daha lorlu yapmıycam
Domates,salatalık, zeytin bir yemek kaşığı pekmez

Ara : 3 ceviz

Sonrasında saat 16:00 da 2 dilim ekmeğe kaymak ve baal bitmedi üzerine birde kaymaklı yulaflı bisküvi yedim

Akşam saat : 20:00 de bir ayva +bir kupa sütlü neskafe

Günüm iyi geçmedi tek teselim zararlıları erken yemiş olmam ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…