Geçmiş olsun dikkat et sağlığına bak sana bakan 3 çocuk var tedavilerin kısa zamanda sonuç verir inşallahKalbimde çarpıntı oluyordu onun için gittim tahliller felan derken anem bende ne kan kalmış ne demir kalmış ne b 12 kalmış midede sorun varmış Rahime 2 tane kis varmış endoskopi ve kolonoskopi yapilacakmis vs vs...
ıyi nefes alıyorum valla normal şartlarda cuma namazına müteakip
Oyle iste korkulacak birsey yok yani
Cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz sporuda cuma günleri süre olarak toplu yazıyoruzki taplomuz oluşsun tablolara dahil olmak için 2 hafta düzenli paylaşım şartı var ...Peki Kilo bildiriminin hangi günler yapıyorsunuz birde sporu günlük mü yazıyoruz şimdiden teşekkür ederim
Haftanin spor 1.leri
Asumanzeynep & nothingg
Haftanin spor 2.si
Bonus
Haftanin spor 3.su
Yst38
HAFTANIN 1.si....................................- 0.9 kg....................................ASUMANZEYNEP
HAFTANIN 2.si..................................- 0.7 kg...................................ELIF1503 & BONUS
HAFTANIN 3.sü....................................- 0.6 kg........................................... BAHARNAZ
Ne demek efenim sizinde elinize saglik. Nurda yazcakti sozde kilosunu :))
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]300 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]300 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]255 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]220 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Dafi[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]95 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Baharnaz[/TD]
[TD]70 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]74FRIDA[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]plynna[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]Burcu[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
Eski oldugun icin ekledim listeye burcu
Geçmiş olsun dikkat et sağlığına bak sana bakan 3 çocuk var tedavilerin kısa zamanda sonuç verir inşallah
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]300 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]300 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]255 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]220 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Dafi[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]95 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Baharnaz[/TD]
[TD]70 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]74FRIDA[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]plynna[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]Burcu[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
Eski oldugun icin ekledim listeye burcu
Sağol canım inşallah hersey çocuklarım için zaten onları yaşatmak için yasiyorum
Geçmiş olsun canımKalbimde çarpıntı oluyordu onun için gittim tahliller felan derken anem bende ne kan kalmış ne demir kalmış ne b 12 kalmış midede sorun varmış Rahime 2 tane kis varmış endoskopi ve kolonoskopi yapilacakmis vs vs...
Benim de dünden kalan yemekler var.Akşam ne ev için nede kendim için menüm yok ne yapsam acaba diye kara kara düşünüyoruuum
Esracim ne yasarsak yasayalim ne sıkıntı cekersek cekelim once kendin sonra cocuklarin icin yasiycaksin. Sadece cocugu icin yasarsa insan kendini kaybeder sen anne olarak dengesin baskalari icin degil cocuklarin icin bile degil. Sen once iyi olucaksin sonra onlari iyi yasaticaksin.
Ilacini neyin al ihmal etme sakin
geçmiş olsun canım ya iyiiki gitmişsin yani...Kalbimde çarpıntı oluyordu onun için gittim tahliller felan derken anem bende ne kan kalmış ne demir kalmış ne b 12 kalmış midede sorun varmış Rahime 2 tane kis varmış endoskopi ve kolonoskopi yapilacakmis vs vs...
Esracim ne yasarsak yasayalim ne sıkıntı cekersek cekelim once kendin sonra cocuklarin icin yasiycaksin. Sadece cocugu icin yasarsa insan kendini kaybeder sen anne olarak dengesin baskalari icin degil cocuklarin icin bile degil. Sen once iyi olucaksin sonra onlari iyi yasaticaksin.
Ilacini neyin al ihmal etme sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?