Dafi benimde çok uyduruk oldu çorbam vardı ama kimse içmedi evdekilerede dolapta döner vardı onu ısıtımGeçmiş olsun canım
Benim de dünden kalan yemekler var.
Akşam eşim tok geldi . yegenler uğradı onlara koydum. daha var . eşim yemediği için bugün onları koyarım sofraya
Benim yemeği eşim beğenerek yediDafi benimde çok uyduruk oldu çorbam vardı ama kimse içmedi evdekilerede dolapta döner vardı onu ısıtım
geçmiş olsun canım ya iyiiki gitmişsin yani...
Allah şifa versin, cok gecmis olsunCok sagol canim aynen iyiki gitmisim
kalbimde carpinti oluyordu kalp pompaliyacak kan bulamayinca tekliyormus meger 3 ay igne vurulacakmisim
daha simdiden kevgire dondum
çok çok geçmiş olsun canımCok sagol canim aynen iyiki gitmisim
kalbimde carpinti oluyordu kalp pompaliyacak kan bulamayinca tekliyormus meger 3 ay igne vurulacakmisim
Allah şifa versin, cok gecmis olsun
çok çok geçmiş olsun canım
O igneler zordur ama ihmal etme 6 ay tedavi sart.Cok sagol canim aynen iyiki gitmisim
O igneler zordur ama ihmal etme 6 ay tedavi sart.
Herseyi mukemmel yapamaszin. Boyle bir vasfinda yok zaten. Hepimiz icin boyle. Yapanlarda zaten yaranamamistir.
Yani oyle iste uykum geldi su an verimli cvp yazamiyorum :)
Geçmiş olsun EsracanCok sagol canim aynen iyiki gitmisim
Kara uzum yi kara uzumGeçmiş olsun Esracan
Aynı şeyleri ben de yaşadım sayılır sen kadar olmasa da çarpıntı fena gerçekten
Kaç senin ferritin değerin bana iğne vermediler hapla da yükselmedi pek
Hayati yedim ben icim hayat doluSağol canım
senin en verimsiz cevabın bile yüzümü guldurmeye yetiyor maşallah her daim hayat dolusu allah daim etsin
Yiyorum bir süredir iyi geldi sanırım bu ara fena değilimKara uzum yi kara uzum
Hayati yedim ben icim hayat doludaha iki hafta once temizlik yuzunden zirliyodum be peeehhh
Su an fena aciktim napicam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?