Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şükür abla onlar iyi
ben ziyan oluyorum arada ne kan ne can kalmadı Rabbimin yardımıyla ayakta kalmaya çalışıyorum

Ziyan olma gel geri donusturelim kendimizi :) baska topiklerde fink atiyon goruyoruz
Burayada gel bak ne guzel 7 kilo vermistin 1 ini aldin sanirim daha alma. Ha kilo vermek istemiyosan yine gel iki satir yaz kan verir can verir.

Selamun aleykum
Mutlu bir hafta sonu olsun insallah
Aksam basari topiginde dolaniyordum bir yazi okudu
m 13 ayda 54 kiloydu heralde okurkun cok duygulandim masallah ne kadar guzel vermis biz neden yapamiyoruz dedim milelet kurtulmus bi bakin gercekten cok basarili
Bende niyet ettim 5000.kez az yemeye insallah bu sefer olsun artik

Se

Selamun aleyküm
Çok sagol Hayriyecim Allah razi olsun güzel duan Icin.
Senin ılk dogummuydu cnm oğlan
evet ilk oglum kiloluydu 2. Normal kiloluydu ama oda son zaman icime cisini yapmıs acil sezeryana aldılar
sen cok kilo vereceksin bak gor
Cok sagol canim aynen iyiki gitmisim
kalbimde carpinti oluyordu kalp pompaliyacak kan bulamayinca tekliyormus meger 3 ay igne vurulacakmisim
daha simdiden kevgire dondum
gecmus olsun esracan rabbim sifa versin insallah

Ziyan olma gel geri donusturelim kendimizi :) baska topiklerde fink atiyon goruyoruz
Burayada gel bak ne guzel 7 kilo vermistin 1 ini aldin sanirim daha alma. Ha kilo vermek istemiyosan yine gel iki satir yaz kan verir can verir.

Bonus yaa hakikaten Cansın
gelmek istiyorum canım da diyet yapamadigim için ne yazacağım hangi yüzle yazacağım onu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…