Ben şimdi tarçınlı süt icicem eşimin süt almasını bekliyorumHayati yedim ben icim hayat doludaha iki hafta once temizlik yuzunden zirliyodum be peeehhh
Su an fena aciktim napicam bilmiyorum.
Ben şimdi tarçınlı süt icicem eşimin süt almasını bekliyorum
Esracım çocuklar nasıl onlar iyidir inşallahAfiyet olsun ablacim
yarasın desemmi bilemedim
Esracım çocuklar nasıl onlar iyidir inşallah
Rabbim tez zamanda hayırlı şifalar versin inşallahŞükür abla onlar iyi
ben ziyan oluyorum arada ne kan ne can kalmadı Rabbimin yardımıyla ayakta kalmaya çalışıyorum
Rabbim tez zamanda hayırlı şifalar versin inşallah
Hayırlı geceler güzeller allah rahatlık versin
Şükür abla onlar iyi
ben ziyan oluyorum arada ne kan ne can kalmadı Rabbimin yardımıyla ayakta kalmaya çalışıyorum
evet ilk oglum kiloluydu 2. Normal kiloluydu ama oda son zaman icime cisini yapmıs acil sezeryana aldılarSe
Selamun aleyküm
Çok sagol Hayriyecim Allah razi olsun güzel duan Icin.
Senin ılk dogummuydu cnm oğlan
sen cok kilo vereceksin bak gorHangi birini anlatim yeliz elif çok ağlıyo beyin kalmadı bende. Öbürüde gün içinde herşeye zırlıyo öte git desem babaaaaa diye bsşlıyo sonra ben bağıran kızan anne oluyorum....
Diyet zor canım şuurszca yemk istiyo kenfimi tutuyorm buda ayrı rahatsız ediyo.
Çocuklar yetmiyo birde büyük var ki onun lafı hepsinden beter. Çok hırs yaptım kilomu verip yapıştırcam herkesin suratına.
Hırsıma isteğime ragmen açım bu üzüyo beni hep sinirden oluyo
gecmus olsun esracan rabbim sifa versin insallahCok sagol canim aynen iyiki gitmisim
kalbimde carpinti oluyordu kalp pompaliyacak kan bulamayinca tekliyormus meger 3 ay igne vurulacakmisim
daha simdiden kevgire dondum
evet ilk oglum kiloluydu 2. Normal kiloluydu ama oda son zaman icime cisini yapmıs acil sezeryana aldılar
sen cok kilo vereceksin bak gor
gecmus olsun esracan rabbim sifa versin insallah
Gunaydin
Bulut ferritinin kac ?
Ziyan olma gel geri donusturelim kendimizi :) baska topiklerde fink atiyon goruyoruz
Burayada gel bak ne guzel 7 kilo vermistin 1 ini aldin sanirim daha alma. Ha kilo vermek istemiyosan yine gel iki satir yaz kan verir can verir.
Gunaydin
Bulut ferritinin kac ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?