Hosgeldin. Oncelikle bende cok basarili degilim bu konuda. Ama artik farkli dusunuyorum.Günaydın arkadaşlar bende grubunuza dahil olmak istiyorum dün yazmıştım ben 30 yaşındayım ve 2 çocuk annesiyim ikinci hamileliğin de aldığım kiloları oğluma 3 yaşına gelmiş olmasına rağmen bir türlü veremedim şimdi bir bebeğimiz daha olsun istiyoruz ama buhalde hamile kalırsam kaçla doğururum düşünemiyorum bile şu birkaç ay içinde en az 15 Kilo vermeliyim siz neler yapıyorsunuz zayıflamak için özel taktikleriniz varmı açlık krizleri bastırmak için ne olur bana da yardımcı olun çok zor durumdayım artık
Kilom bu sabah 105.9 sen bu cuma tabloya girmiyormusun bahar ? Kilo bildirimini görmedim ben
Kefir tarifini verdim gördün mü ?
Ferritin 3 yazıyo canım
alt sınır 11 olması gerekiyormuş
Günaydın arkadaşlar bende grubunuza dahil olmak istiyorum dün yazmıştım ben 30 yaşındayım ve 2 çocuk annesiyim ikinci hamileliğin de aldığım kiloları oğluma 3 yaşına gelmiş olmasına rağmen bir türlü veremedim şimdi bir bebeğimiz daha olsun istiyoruz ama buhalde hamile kalırsam kaçla doğururum düşünemiyorum bile şu birkaç ay içinde en az 15 Kilo vermeliyim siz neler yapıyorsunuz zayıflamak için özel taktikleriniz varmı açlık krizleri bastırmak için ne olur bana da yardımcı olun çok zor durumdayım artık
Hosgeldin. Oncelikle bende cok basarili degilim bu konuda. Ama artik farkli dusunuyorum.
Hersey yemekle yada degisik gidalarla falan bitmiyo. Manevi olarak saglam olmak lazim yani ruhen. Ruhumuz ac olunca aclik krizi duygusal krize donusuyo ve bir oturusta okuz bile yiyebilir duruma geliyorum.
Yani kisaca mutlu olucazki kiloyuda verebilelim. Veremedikce nasil mutlu olucaz kisir dongu gibi mutlu olmak icin ver sonra veremeyip mutsuz ol...
Herkes nasil yapar bilmiyorum ama benim asil istedigim iyi hissetmek ondan sonra biseyler yapmakti. Kendimi once buna hazirladim iyi olursam yapamiycagim sey yok cunku. Mutlu edecek insanlarla konustum bknz. 90 kilo ve uzeri topigi.
Pozitif insanlari okudum takip ettim dogru dusundugumu anladim. En buyuk mecburiyetimiz kilo vermek degil ne olursa olsun dik durmak olumlu olmak kendimizi suclamamak. Bana kendimi suclamak sadece kilo aldirdi.
Sık sık gelip yazarsan guzel niyet edersen mutlaka karsiligini alirsin. Kesin kararliysan hosgeldin tekrar.
Belirli bisey yok yaptigimiz hepimizin bildigi dogrular birbirimize verdigimiz fikirler ve sonsuz destek.
Günaydın ben de Zayıflamak Istiyorum 102 kiloyum 25 yaşındayım 2 aylik bir bebeğim var emziriyorum doğru yerde miyim acabaGünaydınn
Mutlu haftasonları
Günaydın ben de Zayıflamak Istiyorum 102 kiloyum 25 yaşındayım 2 aylik bir bebeğim var emziriyorum doğru yerde miyim acaba
HosgeldinGünaydın ben de Zayıflamak Istiyorum 102 kiloyum 25 yaşındayım 2 aylik bir bebeğim var emziriyorum doğru yerde miyim acaba
Hosbulduk amin tesekkur ederim. Yardımcı olabilecek olan varsa sevinirimHosgeldin
Allah anali babali buyutsun
Dogru yerdesin kucuk bebegi olan emziren anneler var onerileri daha yerinde olacaktir
Ecnebi demeyeydin iyiydi :) bildirimlerini daha dikkatli takip et bence sen...Şişmanligin sayisiz zararlarindan biri de kansizlik bende de var ama sizler kadar degil.
gecmis olsun. Hayatu bir sorun dikkatle takip etmek ve uygulamak gerekli tedaviyi..
Ben klasik tc vatandasiyim bozar beni ecnebi menşei light ürünler falan. Temsili misal nesfit:) illa bir demlik cay yaninda peynir zeytin ekmek ..
offf yine cok şisman hissediyorum bu gunler de kendimi
Geçmiş olsun kolay gelsin hayriyecimDisciden geldim cook agridi busefer
Okuyamadin gelecem insallah evi toparlamam lazım optum hepinizi
Ecnebi demeyeydin iyiydi :) bildirimlerini daha dikkatli takip et bence sen...
Gecmis olsun hayriyecim.Disciden geldim cook agridi busefer
Okuyamadin gelecem insallah evi toparlamam lazım optum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?