Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın arkadaşlar bende grubunuza dahil olmak istiyorum dün yazmıştım ben 30 yaşındayım ve 2 çocuk annesiyim ikinci hamileliğin de aldığım kiloları oğluma 3 yaşına gelmiş olmasına rağmen bir türlü veremedim şimdi bir bebeğimiz daha olsun istiyoruz ama buhalde hamile kalırsam kaçla doğururum düşünemiyorum bile şu birkaç ay içinde en az 15 Kilo vermeliyim siz neler yapıyorsunuz zayıflamak için özel taktikleriniz varmı açlık krizleri bastırmak için ne olur bana da yardımcı olun çok zor durumdayım artık

Hosgeldin. Oncelikle bende cok basarili degilim bu konuda. Ama artik farkli dusunuyorum.
Hersey yemekle yada degisik gidalarla falan bitmiyo. Manevi olarak saglam olmak lazim yani ruhen. Ruhumuz ac olunca aclik krizi duygusal krize donusuyo ve bir oturusta okuz bile yiyebilir duruma geliyorum.

Yani kisaca mutlu olucazki kiloyuda verebilelim. Veremedikce nasil mutlu olucaz kisir dongu gibi mutlu olmak icin ver sonra veremeyip mutsuz ol...

Herkes nasil yapar bilmiyorum ama benim asil istedigim iyi hissetmek ondan sonra biseyler yapmakti. Kendimi once buna hazirladim iyi olursam yapamiycagim sey yok cunku. Mutlu edecek insanlarla konustum bknz. 90 kilo ve uzeri topigi.

Pozitif insanlari okudum takip ettim dogru dusundugumu anladim. En buyuk mecburiyetimiz kilo vermek degil ne olursa olsun dik durmak olumlu olmak kendimizi suclamamak. Bana kendimi suclamak sadece kilo aldirdi.

Sık sık gelip yazarsan guzel niyet edersen mutlaka karsiligini alirsin. Kesin kararliysan hosgeldin tekrar.

Belirli bisey yok yaptigimiz hepimizin bildigi dogrular birbirimize verdigimiz fikirler ve sonsuz destek.

Vay arkadas 4 kasik nesfitle nasil doyuyo millet

Dun alim diye markete girdim buyuk bi paket keloks indirimliydi frida aklima sen geldin :) aldim iste az once 6 kasik koydum yidim doymadim. Biraz daha koydum anca kesti. Bunlar iyi aslinda hep peynir zeytin olmuyo tuzlarida cabasi. 6 kasik benim bunyeme iyiydi neyse artik ogrenicizz :))

Bu bitsinde musli alirim. Yaninda meyve falanda yemeliki doyursun

Kilom bu sabah 105.9 sen bu cuma tabloya girmiyormusun bahar ? Kilo bildirimini görmedim ben

Kefir tarifini verdim gördün mü ?

Ferritin 3 yazıyo canım
alt sınır 11 olması gerekiyormuş

Benimkide 7 simdilik birsey vermedi ama sen ilac ve beslenmene dikkat et kuru siyah uzum arkadaslar onermisti gecmis olsun

Ayse diycem sana :)))) sekerin insulin direncin bunlar normalmi bu tahlillerini yaptirsan naçizane önerim sonrada bizim listeleri incelersin
Ben rahatsizligima gorede beslendigim icin su siralar maydonoz kuru yapiyorum ve bonus guzel aciklamis bazi seyleri

Cok guzel agzina ve eline saglik

Kizlar bahar ablaniz cikti kosu bandina yuruyor :)
Bu hafta 1.ci olcam desemde anacum genclerle yarisamayizki

Bonus o tarz kelohs yulaf vs tuketirken yabanmersini siyah iri cekirdekli kuru uzum keten tohumu ve tarcin eklersen hem tok tutar hem sekerini dengeler hemde yag yakarsin ozellikle yulaf ile hazirladiginda bir donem yapmistim faydasini gordum ama kahvaltida sutle bunu hazirlarken oglen yemegin yanina bir bardak ayran aksamda yemegin yanina bir kase yogurt tuketmistim

Şişmanligin sayisiz zararlarindan biri de kansizlik bende de var ama sizler kadar degil.
gecmis olsun. Hayati bir sorun dikkatle takip etmek ve uygulamak gerekli tedaviyi..

Ben klasik tc vatandasiyim bozar beni ecnebi menşei light ürünler falan. Temsili misal nesfit :) illa bir demlik cay yaninda peynir zeytin ekmek ..

offf yine cok şisman hissediyorum bu gunler de kendimi

Son düzenleme:
Bahar bende cilekle yerim oldugy zaman keten tohumu vardi eklerim mantikli yogurdada koyuyorum sute niye olmasin.

Kuru meyveleri cayla seviyorum daha cok su an cok isim var yazamiyorum rahat yeni gelen arkadasim hosgeldin sende. Son sayfalari okumani tavsiye ederim..

Doncem ben size

Ecnebi demeyeydin iyiydi :) bildirimlerini daha dikkatli takip et bence sen...

Bonus kişisi bizımlasın.. cilekli suyunu deniicim tabularimi yikip :)

Burcu hosgeldin yeniden.. bebegin hayirli ugurlu saglikli olsun..

zeynepcim daha iyisindir umarim.

Dafi halanin gelinini islak odunla dovmek gecti icimden..cok vahsi gordum kendimi..

nur selam sana..

Herkeşlere sevgiler opucukler..

Hoşbulduk Bonus teşekkür ederim herşeyi çok güzel açıklamışsın herşeyi zihnen hazır olmak lazım herşeyden önce inşallah bu sefer olacak baharnaz bütün tahlilerimi yaptırdım bir sorun yok daha doğrusu sorun boğazımı tutamamam inşallah biraz iradeli olabilirim de zayıflarım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…