citol'üm o domatesten gönder yavrum, gönder,
Derin'cim hoşgeldin, İnşallah bradaki takiplerin sonucu güzel kilo vereceğine inanıyorum.günaydınlarrrr bugün kahavaltım
2 dili uno kepek ekmeği
2 nce dilim peynir
domates salatalık 2 yemek kaşığı menemen ve çay
bu arada 6 tane kırma zeytin tuzsuz şimdide yeşil çayımı yapıyorum arkadan bahçeden topladığım biberiyeyi içeceğim sonrada ekim arkadaşımın verdiği elma çayı koydum bile ocağa pişiyor
citol'üm o domatesten gönder yavrum, gönder,
afiyet olsun ooooohhhhhhhh.
Derin'cim hoşgeldin, İnşallah bradaki takiplerin sonucu güzel kilo vereceğine inanıyorum.
Kızını da allah analı babalı büyütsün inşallah.
Yanaklarını ısır benim için.opuyorumnanaktan
derincim hoşgeldin canım bende bir zamanlar senden daha fazla kiloluydum verirsin canım malesef alırken kilo kilo alınıyorda verirken gr gr gidiyor bunlar
evet canım anca yaşayan bilir çünki arkadaşlarım var kızartma yerler reçelsiz sofraya oturmazlar yinede 50 60 kilolar ben asla kızartma yapmıyorum çok canımın istediğinde anca reçel yemem çok şeye dikkat ederim ama yinede bu kilodayım 5 senedir beyaz ekmek ağzıma koymadım çok nadir sıcak olduğunda eşim yerken ucundan alırım hep uno kepek ekmeği beni bitiren ikramlar börekler mantılar gezmeğe gitmekten korkar oldum görünce dayanamıyorum ne güzel sen 6 ay omuş oturtmuşsun bazı şeyleri darısı başımıza birde benim metobolizmam hiç çalışmıyor anca sporla çalışıyordu çok güzel kilo veriyorum salona gidince ama bebeğim çok küçük anca nisan ayında başlarım artık nisana kadar ne verebilirsem bu şekilde
Ayy, pes ediyorum,yükleyemedim. Eğer yükleyebilseydim bende sizinle yiyip içtiklerimi resimli olarak paylaşacaktım ama olmadı ve daha fazla bu sinir harbine dayanamayacağım.
:roflol::roflol::roflol:ayy ne güldüm yaaa benimkide kel napsam acaba :roflol::roflol::roflol: demek sende evlenmeden terk ettin :roflol::roflol::roflol: aslında evlilik çok güzel ama evliliğin bütün yükü bir kişinin omuzlarına yüklenmemeli dengede tutmak gerekiyor. evlilik ciddi anlamda fedakarlık demek ama tek taraflı değil kadında fadekarlık yapacak erkekte yoksa çok gitmiyor ya kadın altında eziliyor yada yarı yolda herkes kendi yolunu seçiyor neyse ama yinede evlilik doğru yolda olunca dadından yenmezzz sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
benimde metabolizmam çok yavaş elma karışımı çay ve yeşil çayı onun için içiyorum, metabolizmayı hızlandırıyor..ben doğuştan kiloluyum doktorda demişti kilo vermesi en zor guruptur diye, iyice kendimi salmıştım bir baktım kilo giderek artıyor 103 te dur dedim nereye kadar artık diyette yapmıycam kilo da vericem dedim diyet sözü bile beni sitrese sokuyor kilo alıyorum canım herşeyi çekmeye başlıyor onun için herşeyi yiyorum ama miktarına ve kalorisine dikkat ederek 5 dolma yiyeceğime 2 tane yiyorum ama şekeri bıraktım elma sirkesi bal karışımı içiyorum şekerli sayılırsa tabi.. canım çok çekerse ayda 1-2 kere çikolata yiyorum o kadar..sende vereceksin hele 1-2 kilo vermeye başla iyice motive olursun
Günaydın kıslar,
adamların boyunu uzatmışınız...
valla tursaricim çok haklısın.citolüm sen de haklısın....
ayyy dünya düzeni niye bööle beeeee
herşeyin zoru kadınlara bilmem ki;?
ooo citol resimli menüler başlamış süpersinnnn
tabiki canım benim sefanı sür ohhh sadece kendin için napıyorsan yap ve bebeğin için tabiki yerimseniben erkeklere yaranılmıyor aslında buna güzel bir cevap var ama burda yazılmaz kaydirigubbakcemile3 benim krdeşm çok söyler bunu. ben bile eşimle çok ilgiliyim hep yanımd olsun istiyoruma ama ne zaman biraz fazla düşsem üztüne anam adama bi haller oluyor resmen şımarıyor yaa bi tripler o zaman bi ayak koyuyorum sonra peşimde pervane ciddi bazen yaptıklarını yüzlerine vurmak hatta senin içinşöyle böyle yaptım demek gerekiyor ki vicdan yapsınlar ama mesela senede bir yani fazla değil çok şımardıkları zaman kaydirigubbakcemile3 ciddi ciddi şımarıyorlar yaa hayret ediyorum. ben ona diyorumki o zaman bırak beni oğlumu büyüteyim seni büyütemicem daha fazla artık büyü 34 yaşındasın topla kendini diyorum dabi ses kesiliyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama neler var Allaha şükür benim eşimde anlıyor ne demen istediğimi ve toparlamaya çalışıyor bide afedersiniz öküzlerde yok değil bilmem ama bir oğlun olursa inşallah nursenacım erkek ve kız ayırımı yapmadan büyüt inşallah oğlunuda kızınıda sağlıklı bir şekilde:Saruboceq:
Hoş geldin canım;selam herkeze 10 gündür sizleri takip ediyorum ve epeyce motive oluyorum çünki üç rakamlı arkadaşlarım var burada eğer kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum
kısaca kendimi anlatayım 12 senelik evliyim çocukluğumdan geliyor kil problemim hep al hep ver her zaman aynı şey 11 sene boyunca çocuğum olmadı alınan hormon ğneleri ilaçlarda üzerine eklendi hep olumsuz tüp bebk denemelerinden sonra daha çok yemek yemeler bunalıma girerek AMA NİHAYET BEBEĞİM 4 AY OLDU DOĞALI tabii uzun süre sonra hamile kalınca düşmesin diye sürekli yattım merdiven dahi çıkmadım ve 15 kilo ile bitirdim hamileliğimi 112 ile hamile kaldım 126 kilo ile doğum yaptım ve üzerine 3 kilo daha aldım iki aydır mücadele ediyorum bir türlü 126 dan düşemiyoprdum ama sizlerin sayesinde bugün 124.5 oldum inşallah gidecek bu kilolar yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar çünki sporada gidemiyorum bebeğimi bırakıp evde sporsuz ne kadar verebilirsem artık
Yenacığım merhaba;Evet YURDUSUM ayrı gayrımız yok.Çünkü biz birbirimizn diilinden ve ruhundan çok iyi anlıyoruz..
Tüm şişkolara öpücük..opuyorumnanaktan
Canım,çok güzel yazmışsın,sana katılmamak mümkün diil..
KEL iyidir kızzzz.Benimki de kel;birde sarışın olduğundan iki kat kel görünüyor.Şap diye vurdunmu tepesine bir şap sesi daha yankılanır.Çok tatlııııı......:roflol::roflol::roflol:ayy ne güldüm yaaa benimkide kel napsam acaba :roflol::roflol::roflol: demek sende evlenmeden terk ettin :roflol::roflol::roflol: aslında evlilik çok güzel ama evliliğin bütün yükü bir kişinin omuzlarına yüklenmemeli dengede tutmak gerekiyor. evlilik ciddi anlamda fedakarlık demek ama tek taraflı değil kadında fadekarlık yapacak erkekte yoksa çok gitmiyor ya kadın altında eziliyor yada yarı yolda herkes kendi yolunu seçiyor neyse ama yinede evlilik doğru yolda olunca dadından yenmezzz sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Doğru şöze hacı emmi ne desin derler ya....Söyleyecek bir şey bulamadım...Katılıyorum tamamına.....alkisalkisalkisalkisalkisalkiskısa ve öz cvplıcam
haklısınn hemde çokkkk
amaa şuda bir gerçekk
sen evinde ne kadarr
iyi
tutumlu
düzenli
temiiz
nefis yemek yapann
mukemmel bir anne ollll
eger cinsel anlamda eşine hitap edemiyosannn
deger görmessinnn
Tamam komtanım....Ayıpsın......duyuru
cuma günkü listeye girmek isteyenlerr
nic
kilo ölçüleri ile lütfen topigimize bildirimde bulnsunlarr :roflol:
vay ben görmedim vay ben duymadım demeyin sonra :dilcikar:
Aynı modelden bende de var bir tane........valla kızlar devir değişiyor bizim eşler değişmez ama benim çevremde ki hatunlar oturuyor çocuklara eşleri bakıyor çayları bitiyor eşleri dolduruyor çalışan çok zaten akşam eve gelince ya beraber pişiriyorlar yada hanım çamaşır sererken erkek yemek yapıyor şans anacım benim ki hasta olmazsam elini kıpırdatmaz kendi suyunu bile içmez ..farkettiyseniz sadece sabahları yazıyorum çünkü akşamları benimki kızıyor gel yanımda otur diye ama ben futbol programı yada tartışma programı seyretmek istemiyorum yinede olsun otur diyor tartışma programlarıda hep aynı konular değişik birşey olsa bari amenna diycem...diğerleri ise hanımlarıyla dizi izliyormuş bunuda açıktan herkesin içinde anlattıkları için yazıyorum dedikodu değil yani..
bende diyetisyene gittim 3 ay anca 10kilo verdim birde hipo tiroit var az çalışıyor yani işim dahada zor 2 sene önce bırakınca hepsini geri aldım bende ortaokuldayken 90 kiloydum hep utanırdım arkadaşlarımdan hem uzun boy hemde kilo o yüzden okuyamadım zaten evlenirken 110kilodan 85e düştüm diyet ve yürüyüşle beraber evlendi,m eşim kayserili mantılar hamurişleri birde bebeğimin olmayışı tedaviler tartıya çıktığımda 135 kiloydum sonra 103 kiloya düştüm sonra yine 112 lere çıktım ve hamile kaldım önemli olan hamile kalmamdı kalıncada saldım kendimi drlar kilodan olmuyor diyorlardı hepsi boşmuş diyet bende yapamıyorum herşeyden az az yiyorum şu anda elmasirkesi bal bir hafta oldu bırakalı 1ay içtim tabii yeömemedikkat edemediğim için fayda göremedim ama yine başlayacağım evet şöle 120nin altına düşsem moralim yerine gelecek 10 kilo bir gitse rahatlayacağım inşallah bir daha dönmemek üzere gider bu kilolar artık
Merhaba güzeller;
Ahhhh Tursariciğim büyüyecek diye bekleme canım....Büyüse benimki 25 senede büyürdü.Hala benim bebeğim.....
Hoş geldin canım;
Öncelikle güle güle büyüt bebeciğini.Allah bahtını güzel yazsın;iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Hiç telaş etmeden yavaş yavaş birlikte veririz kiloları üzülme sakın......
Yenacığım merhaba;
Biz ŞİŞKO değiliz anaaaaammmm.KİLOLUYUZ.....Ayyyy kompleks sahibi olmuşum ben yaaaa...Kurtarın beni bakem....
KEL iyidir kızzzz.Benimki de kel;birde sarışın olduğundan iki kat kel görünüyor.Şap diye vurdunmu tepesine bir şap sesi daha yankılanır.Çok tatlııııı......
Doğru şöze hacı emmi ne desin derler ya....Söyleyecek bir şey bulamadım...Katılıyorum tamamına.....alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Tamam komtanım....Ayıpsın......
Aynı modelden bende de var bir tane........
Sakın zorlukları gözünde büyütme...Sonra baş etmesi zorlaşır.Geçmişindeki başarıları hatırla.O günler yapabildiysen şimdi de yaparsın.
Benimde hypotiroidim var.Evet zor veriyoruz biraz kiloyu ama verebiliyoruz.Hareketi arttırmamız ve TSH seviyemizi normalde tutmamız yeter.
anaamm dadından yinemz falan yazmışsın aa napsam hızlandırsam mı ben süreci napsam yaasırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:ayy ne güldüm yaaa benimkide kel napsam acaba :roflol::roflol::roflol: demek sende evlenmeden terk ettin :roflol::roflol::roflol: aslında evlilik çok güzel ama evliliğin bütün yükü bir kişinin omuzlarına yüklenmemeli dengede tutmak gerekiyor. evlilik ciddi anlamda fedakarlık demek ama tek taraflı değil kadında fadekarlık yapacak erkekte yoksa çok gitmiyor ya kadın altında eziliyor yada yarı yolda herkes kendi yolunu seçiyor neyse ama yinede evlilik doğru yolda olunca dadından yenmezzz sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
çok sevindim olumlu düşünmene buradan fazla uzaklaşma pıtır pıtır verirsin kilolarvereliniortakhoşbulduk canım karamsarlıkmı hemde nasıl heralde hiç veremeyeceğim gibi geliyor depresyona girmek üzereyim bu kilolarla ama burdaki sıcaklık ve samimiyet beni çok etkiledi inşallah peşini bırakmayacağım
çok çalışıyorum değil de çok stres yapıyorum diyelim canım:)) çok çalışsan tutuşmazdım şimdi bi tekrar yapar geçerdim ama ben yüzlerce sayfayı neredeyse son günlerine bıraktım sınavlarınbenimde ensevdiğim yemeklerdendir kiraz yaprağı sarması ben yapamıyorum yazın gidince ya ablam ya da teyzem mutlaka bana yaparlar sağolsunlar...karşılıklı gülüm kanımız ısınmış gerçi ben güler yüzlü samimi olan herkesi severim hiç insan ayırt etmem, ayırım yapanlarıda sevmem, statülere önem vermem yeterki saygıve samimiyet olsun değil mi gülüm ...biz merkezindeniz, oralı olsamda farketmezdi canım her yerin iyisi de kötüsü de var, rabbim iyilerle karşılaştırsın yeter ki...
Allah yardımcın olsun çok çalışıyorsun emeklerini boşa çıkarmasın
günaydın kızlarr
uzun birr kas dinlendirme :roflol: ( kilo vere vere öldümya ) döneminden sonra
bugun bismillah dedim başladım
inşallahhh
evam ettiririmmm
çünkü etlerim agrıyo uzun süre ayakta durdugumda i,ş yaptıgımda
kalçamın kemigi batıyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?