tursari kısss ayran içtik ayrımı düştük bi selam yazar insan banada kırıldımmmm vallahiiiiii
yafyummmm şimdi gördüm yazılarını aşkımmm Şeniz sen kırılma benim kafamı kır :teselli: seni heyecanla takip ediyom valla bebişle ilgili gelişmeleri falanda şu erkeklerin taktıkları kilolara gıcık oldum ona harartele yazı yazıyordum kaydirigubbakcemile3 görende feminist zannetcek alakası yok aslında biraz bunları dile getirmek gerekiyor o açıdan özellikle erkeklere yerimseniben
aman erkeklere yaranılmaz ki her şeyin mükemmelini isterler her zaman kendilerine heç bakmazlar onun için takmayacaksın
benimki bile ebru şallı 8 kilo almış sende öle alabilirsin diyo hamilelikte delimi ne ebru şallı benim nerdeyse 3 te birim hhahhha anca gülüyom ben 88 karı 44 falan heralde nursena bölü 2eşittir ebru şallı aman delirtirler adamı kendi sağlığım için valla 95 kiloykenki pantolonlarım hala bol bol oluyo adama hamileik aldımasam olcek heee seviniyorum iyiki 95 le kalmamışım diye aman herşeyin hayırlısı bence bazen kilo bahane oluyo evliliklerde aaaaa çekemiyolar anam bizi ohhh sefamız olsun erkek milletin 2 yakasını bi ara getirmicen getirdinmi çeneye vuruyo bize çatıyolar bak bana 2.yapıyom dün benimki hesap yapıyo dr uane parası bezler ka.ç para olmuşşş aş eriyonmu canın istediği varmı amann az da o düşünsün 9 ay sefamı sürem yawwww sonra nasıl olsa hanım bi doğurdun dağıttın gene dicekk
:))) ben de diycektim kavgacılardır diye ama belki ekim oralıdır diye tam söyelyememiştim:))onu biliyorum canım bende başka bişey dicen sandıydım bizzat yaşıyorum 5 yıldır aynı yerde çalışıyorum daha çözemedim adamı ne zaman neyi sorun yapacağı hiç belli olmuyor -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-kötükedihüso
sağol ablacım inşallah...canım başarılar sınavlarda inşallah...
.
:)) aynen öyle ya bi bakoyrum kafam ağrımaya başlamış az yiyip oturunca. yok zaten umursamıyorum şu dönemde artık. 21inde bitiyo o zaman bomba gibi dönücem inş:)diilencii, başarılar dilerim..
Sınav zamanı çok katı diyet uygulama..herşeyden ye ama azar azar..
Sonra algılama sorunu yaşarsın,yani bende öyle oluyor..bişey dediklerinde anlamıyorum,böööle bakıyom,mel mel..:)))
ah bee neşeli bonusçum deli deli atışıyoduk burdan keyifle ama meğer kalbin kırıkmış içten içe. konu ne tam bilemiyorum ama umarım yena'nın dediği gibi çabalarınız karşılıklı olur ve çok daha iyi bi şekilde aramıza dönersin... :gitme:Günaydın kızlar sağolsun nur canım benim söylemiş size kafamı toparlamaya dinlenmeye çok ihtiyacım var.
Sınavım var cumartesi günü onun için soru çıkarıcam diye açtım pc yi bi süre gelemiycem.
Diyetimi bozmadım yürüyüşe başlıycam bugün inşallah kendimi gerçek anlamda yenilemem lazım öyle sözler duydumki Rabbimden sadece onları unutmayı ve söyleyeni utandırmasını istiyorum.
Son çırpınışlar...Ya sağlamlaştırıp dengede tutucaz ya da bu yuvaya benzeyen huzursuz yapıyı yıkıcaz...Yıkılmasın ayakta kalsın istiyorum..elimden geleni yapıcam.
Fırsatım olursa kilo verebilirsem ulaşırım size inşallah kendinize çok iyi bakın yazdıklarınız içinde çok teşekkür ederim.
Hepinizi çok seviyorum.
ay ne güzel ondan kanım ısındı demek ki:)) biz de arada tatillerde giderdik ayrıca da ben bir sene ananemle kalmıştık. özledim valla yazın süper olur köşke otururuz bahçede. bi de o yemekleri yok mı sıkma küftesi, kiraz yaprağı sarması mmhhhemşeri çıktık gülüm, biz merkezindeniz, ama çocukluğum istanbulda geçti sonra malatyaya gittik, birkaç sene sonrada başka şehre babamın memuriyeti yüzünden gittik malatyada topu topu 8 sene kaldım sonra da evlenince o şehir senin bu ilçe benim geziyoruz
ben dicektim de belki sen ordansındır diye söyleyememiştimmalatyalılar pütürgeliler için kavgacı derler ama inşallah senin patron iyi biridir
sağol canım et valla artık duaya kaldım çok az zamanım vardilencimmmmmmm sınavında başarılar bu gece sana da dua edeceğimmmmmmm senin şu ayran detoksu ne oldu ya onu bana bi ayrıntılı yazarsan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
selam herkeze 10 gündür sizleri takip ediyorum ve epeyce motive oluyorum çünki üç rakamlı arkadaşlarım var burada eğer kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum
kısaca kendimi anlatayım 12 senelik evliyim çocukluğumdan geliyor kil problemim hep al hep ver her zaman aynı şey 11 sene boyunca çocuğum olmadı alınan hormon ğneleri ilaçlarda üzerine eklendi hep olumsuz tüp bebk denemelerinden sonra daha çok yemek yemeler bunalıma girerek AMA NİHAYET BEBEĞİM 4 AY OLDU DOĞALI tabii uzun süre sonra hamile kalınca düşmesin diye sürekli yattım merdiven dahi çıkmadım ve 15 kilo ile bitirdim hamileliğimi 112 ile hamile kaldım 126 kilo ile doğum yaptım ve üzerine 3 kilo daha aldım iki aydır mücadele ediyorum bir türlü 126 dan düşemiyoprdum ama sizlerin sayesinde bugün 124.5 oldum inşallah gidecek bu kilolar yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar çünki sporada gidemiyorum bebeğimi bırakıp evde sporsuz ne kadar verebilirsem artık
selam herkeze 10 gündür sizleri takip ediyorum ve epeyce motive oluyorum çünki üç rakamlı arkadaşlarım var burada eğer kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum
kısaca kendimi anlatayım 12 senelik evliyim çocukluğumdan geliyor kil problemim hep al hep ver her zaman aynı şey 11 sene boyunca çocuğum olmadı alınan hormon ğneleri ilaçlarda üzerine eklendi hep olumsuz tüp bebk denemelerinden sonra daha çok yemek yemeler bunalıma girerek AMA NİHAYET BEBEĞİM 4 AY OLDU DOĞALI tabii uzun süre sonra hamile kalınca düşmesin diye sürekli yattım merdiven dahi çıkmadım ve 15 kilo ile bitirdim hamileliğimi 112 ile hamile kaldım 126 kilo ile doğum yaptım ve üzerine 3 kilo daha aldım iki aydır mücadele ediyorum bir türlü 126 dan düşemiyoprdum ama sizlerin sayesinde bugün 124.5 oldum inşallah gidecek bu kilolar yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar çünki sporada gidemiyorum bebeğimi bırakıp evde sporsuz ne kadar verebilirsem artık
YENA'm selam canım, bende BONUS'uma üzüldüm, ama elimizden gelen bir şey yok maalesef.
İnşallah allahım hakkında hayırlısını versin.
Yüce rabbim hepimize,sağlıklı, huzurlu, çocuklarımızla bir ömür boyu beraber olacağımız günler nasip eylesin canım.
BONUS'umu seviyoruz, yanlış anlaşılmasın KK'da ki tüm arkadaşlarımızı seviyoruz.opuyorumnanaktan
ya kimsecikler yanlış anlamasın arkidişler ben haksızlığa pek tahammül edemiyorum zıplıyorum olduğum yerde. ya yapılan onca fedakarlığı şu melun kiloların kapatmasına izin vermeyelim yani demek istediğim heme kilo verelim ortaya çıksınlar değil zaten kilo olmazsa başka şeyler kapatıyor fedakarlıkları demek istediğim kendimizi bu yüzden ezdirmeyelim bu bizim hatamız değil çünkü kimse istemez böyle olmasını eğer çözümü olan bişey beni bu duruma sokuyorsa o zaman ben boşuna çaba harcıyorum oluyor demek istediğim bu yani biraz uzzuuuuuuuuuuunnnnn oldu ama kaydirigubbakcemile3
tursaricim ağzınaa sağlıkkkkkkkk!! valla aynen ben de öyle kızıyorum haksızlık oldu mu yazmaya doyamıyorum ama sen söylenebilcek her şeyi söylemişsin:hulya: saçları dökülüp kel oldularmı da biz terk edelim olmazsa. ben de evlenmeden terk ettim hee:))
fazla giremiyom bu aralar malum dersler... kendinize iyi bakınna.s.
Canım,çok güzel yazmışsın,sana katılmamak mümkün diil..
canımsın bende bu konuda sana bir bakıma katlıyorum ama şuda bir gerçekki neden herşeyi erkekler için yapmak zorundayız anlamyorum. biraz açık konuşucam ama cinsellikte kocamın daha fazla haz alması için yada kendimi ona sevdirmek için kilo vermek istemiyorun. zaten ben onun için yeterince şey yapıyoum kusura bakmasın ama bensiz şimdilik bir yüzdeliğe vurmak gerekirse %30 .evin mutfak kısmını yani huzurunu ben sağlıyorum ona kalsa çoktan çökerdi yani kadın yapıyor bütün bunları. erkekler sadece çalışıyorlar ve bunu kadında yapabiliyor kendi karnını doyurabilir yani.sadece benim eşimi ele almak gerekirse dünyanın en iyi adamı bana göre ama her sıkıntıda dibe vuruyor yok oluyor küçücük kalıyor ve onu herseferinde ortaya çıkartan ben oluyorum.kendimi övmek için söylemiyorum bunları bütün kadınları Allah böye yaratmış ama kaymağını erkeler yiyor nedense.hiç kocasından kilolu olduğu için boşanmak isteyen bir kadın gördünüz mü ben görmedim ama erkek çokkkkkkk örnek var buda demek oluyor erkekler kendilerini bişey sanıyorlar ama eşleri olmadan bir hiçler.ya anne olmadan çocuklarına iki gün bile bakamıyorlar canlarına ömürlerini yollarına serdiklerine yani .biz onlardan sadece ne bekliyoruz sevgi ve özellikle saygı başka bişey değil.bazı erkekler kendilerini ne zannediyorlar anlamıyorum. mesela sen yeni inşaattan çıktım o evi ev yapan senden başkası değil ne işciler nede kocan. tabi bunu ona hissettirmiyorum canım yani ukalalık yapmıyoumkaydirigubbakcemile3 ben kendim için kendimi daha kadınsı hissetmek daha çok kendime güvenmek ve kocamın daha çok parasını harcamak için kaydirigubbakcemile3 yani yeni kıyafetler (en son alışverişimi oğlum doğmadan yapmıştımdakaydirigubbakcemile3)vermek istiyorum he bide oğlum için.çünkü benim kilolarımı problem yapan ben kilo verdiğim zaman mutlaka başka bişeyi problem edecektir çünkü bana saygısı kalmamış demektir.(bonuscum senin durumunu bilmiyorum oyüzden bu senin için yazılmış bişey değil)he eğer gerçekten benim için kilo vermemi isteyen bir insan beni aşağılamaz zaten.benim eşim ne zaman belim ağrısa beni kırmadan söyler söyliyeceğini sonunda mutlaka binkere kusura bakma canım ben senin için söylüyorum der sonrada ne yiyelim bugün diye sorar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sanki o sormamış. ama yinede ben onun için kilo vermem.biz herşeyin sebebi kilolar zannediyoruz ve onların karşısında ne hikmetse hep kendimizi eziyoruz.halbuki ne hataları var onlarında ama ne hikmetse bizim kilolarımız onların hatalarınıda kapatıyor. yani hakkatten bir dirhem et bin ayıp örtüyor ama bizim değil karşımızda bizi ayıplayanların ayıplarını örtmüyor bayani kısacası kendim için Allaha şükürler olsun benim evimde kilo yüzünden problem hiç olmadı sağolsun eşim hassas davranır ve asla problem olmadığını söyler ama ben onun yanına geldiğim zaman onu ezecekmiş gibi durmak istemiyorumo zaten normal bir kiloya sahip yememiş kocası karısına yedirmiş demesinler yaniikaydirigubbakcemile3
kuzummm yafyumm benimm seni çok seviyoruz ben sana güveniyorum en önemlisi kendin için na"pıyorsan yap kendi huzurun için yap aşkımmm stresi azalt mutlaka çünkü bunun sebebi stresten başka bişey değil. ben geçen hafta bunu daha iyi anladım çünkü ben 20 kiloyu kayınvalidemle beraber kaldığım dönemde aldım.ve doğumda dahil olmak üzere fazla kilo almadım hatta doğum hariç almadım desem yeridir yaniistres yapma kendini mutlu et kötü düşünceleri kovmaya çalış. vesveselerden yani. biliyorum kolay değil ama mutlu ol kuzumm lütfen kimse için değl oğlun ve kendin içinn Şeniz
kıs çitlembik bizde seni seviyozz kuzucukk Şeniz
kısa ve öz cvplıcam
haklısınn hemde çokkkk
amaa şuda bir gerçekk
sen evinde ne kadarr
iyi
tutumlu
düzenli
temiiz
nefis yemek yapann
mukemmel bir anne ollll
eger cinsel anlamda eşine hitap edemiyosannn
deger görmessinnn
hoşbulduk canım karamsarlıkmı hemde nasıl heralde hiç veremeyeceğim gibi geliyor depresyona girmek üzereyim bu kilolarla ama burdaki sıcaklık ve samimiyet beni çok etkiledi inşallah peşini bırakmayacağımhoşgeldin canım.. berbaer veririz kiloları karamsarlığa kapılma burası çok sıcak güzel bir topik .. yediklerini yazmaya şimdiden başla bence. :1rolleyes:
yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişlera.s. aha da kaçtım bu sefersırnaşık şey
hobulduk canım hepimizin evladına sağlıklı uzun ömürler inşallah bebeğim çok küçük evet ama bütün gün ayakta olduğum halde veremiyorum iştahım çok güzel olduğu için birde bebek gezmelerine gidiyoruz bana geliyolar bebek tebriğine eeetabikide ikramları yemek kaçınılmaz oluyor.zaten sizin sayfaya ilk girdiğimde seçili gördüm 125 ten 80li kilolra düşmüş her seferinde girdim acaba ona rastlarmıyım diye sonra sizleri okudukçada buradan kopamadım aslında seçile ulaşmayı bekliyordum hergün ebru şallıyı takip ediyorum ama o saatte kızım uyanık oyüzden yapamıyorum çok huysuz hep kucak istiyor leslieyi bir türlü indiremedim hatta citol arkadaşımız yardım edecekti diğer sayfadao da olmadı şimdi tanıdığım biri bana indirmeye çalışıyor cdye çekecek inşallah olmuştur.. bu arada bebeğim emmedi o yüzden sorun yok mama yiyor hatta 3 aylıktı kızım spora gittim yarıda bıraktım sporu olmadı çok huysuz annem bakamadı birazda annme zor geldi bana hergün gelmek lesliyi inallah bulabilirim.şu anda kaçamaksız gidiyorum arada çok hafif kaçamaklarım oluyor ama çok az kararlıyım inşallahtaze anne hoşgeldin opuyorumnanaktanAllah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah hayırı uzuuunnn ömürler nasip etsinbu arada bebekin daha çok küçük be canım sen sakın sıkı bir diyet falan yapmayasın valla canım eğer emziriyorsan biraz boğazdan kısarak gayet rahat kilo verebilirsin :lepi: ama bu arada ebru şallının yada bizim bir leslie aplamız var sırnaşık şey onu indir evde yap egzersizlerini. illa dışarı çıkman gerekmez bak bizim bir kankamız var seçil bu ara pek gelmiyor işleri var herhalde o şu an 80 li kilolarda ve 125 li kilolardan indi. yani yapabilirsin yeterki karar ver ve bizimle beraber kal Şeniza.s
Hoşgeldin canım..Bebeğini güle güle sağlıcakla büyüt..
Umarım kısa sürede sağlıklı bir şekilde arzuladığın kiloya düşersin..
merak etme canım seçilcik opuyorumnanaktangelir mutlaka işi vardır oksa bizleri ihmal etmez. yerimseniben bu arada boyun kaçkiii 85 bile normal diyorsun akannehir valla nediyim ne güzell kaydirigubbakcemile3 boydan kazanmak diye ben buna derimm kaydirigubbakcemile3seçilcik 1 60 falan bide onu düşünsene aynı kilodaymışsınız ama benim kankamm yılmadam bu hale geldi onun için depresyon falan amannnnhoşbulduk canım karamsarlıkmı hemde nasıl heralde hiç veremeyeceğim gibi geliyor depresyona girmek üzereyim bu kilolarla ama burdaki sıcaklık ve samimiyet beni çok etkiledi inşallah peşini bırakmayacağım
hobulduk canım hepimizin evladına sağlıklı uzun ömürler inşallah bebeğim çok küçük evet ama bütün gün ayakta olduğum halde veremiyorum iştahım çok güzel olduğu için birde bebek gezmelerine gidiyoruz bana geliyolar bebek tebriğine eeetabikide ikramları yemek kaçınılmaz oluyor.zaten sizin sayfaya ilk girdiğimde seçili gördüm 125 ten 80li kilolra düşmüş her seferinde girdim acaba ona rastlarmıyım diye sonra sizleri okudukçada buradan kopamadım aslında seçile ulaşmayı bekliyordum hergün ebru şallıyı takip ediyorum ama o saatte kızım uyanık oyüzden yapamıyorum çok huysuz hep kucak istiyor leslieyi bir türlü indiremedim hatta citol arkadaşımız yardım edecekti diğer sayfadao da olmadı şimdi tanıdığım biri bana indirmeye çalışıyor cdye çekecek inşallah olmuştur.. bu arada bebeğim emmedi o yüzden sorun yok mama yiyor hatta 3 aylıktı kızım spora gittim yarıda bıraktım sporu olmadı çok huysuz annem bakamadı birazda annme zor geldi bana hergün gelmek lesliyi inallah bulabilirim.şu anda kaçamaksız gidiyorum arada çok hafif kaçamaklarım oluyor ama çok az kararlıyım inşallah
hobulduk canım inşallah arzuladığım kilo85 90 ama ben 100 e bile razıyım 100 de bile manken gibi oluyorum boyum çok uzun şu anda bile kimse inanmıyor 124 kilo olduğuma boy olmasa tostoparlak olacağım
kızlar bu gün ölen ölüyodum tansiyonum düştü ayy ellerim titredi sabah 8 de 1 dilim ekmekle pekmez yemiştim sonra arkadaşta türk kahvesi 1 dilim sütlü tatlı bide mandalina yemiştim aaaa öğlen ölüyom sandım hayırlısıyla doğursaydım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?