:))) ben de diycektim kavgacılardır diye ama belki ekim oralıdır diye tam söyelyememiştim:))
sağol ablacım inşallah...
:)) aynen öyle ya bi bakoyrum kafam ağrımaya başlamış az yiyip oturunca. yok zaten umursamıyorum şu dönemde artık. 21inde bitiyo o zaman bomba gibi dönücem inş:)
ah bee neşeli bonusçum deli deli atışıyoduk burdan keyifle ama meğer kalbin kırıkmış içten içe. konu ne tam bilemiyorum ama umarım yena'nın dediği gibi çabalarınız karşılıklı olur ve çok daha iyi bi şekilde aramıza dönersin... :gitme:
ay ne güzel ondan kanım ısındı demek ki:)) biz de arada tatillerde giderdik ayrıca da ben bir sene ananemle kalmıştık. özledim valla yazın süper olur köşke otururuz bahçede. bi de o yemekleri yok mı sıkma küftesi, kiraz yaprağı sarması mmhh
ben dicektim de belki sen ordansındır diye söyleyememiştim
sağol canım et valla artık duaya kaldım çok az zamanım var.detoksu daha önce de yazdım ya. ben özelden link atayım sen incele. ben 1300 verdim 2günde. bi dahakine tek gün yapıcam.
tursaricim ağzınaa sağlıkkkkkkkk!! valla aynen ben de öyle kızıyorum haksızlık oldu mu yazmaya doyamıyorum ama sen söylenebilcek her şeyi söylemişsin:hulya: saçları dökülüp kel oldularmı da biz terk edelim olmazsa. ben de evlenmeden terk ettim hee:))
fazla giremiyom bu aralar malum dersler... kendinize iyi bakınna.s.
selam herkeze 10 gündür sizleri takip ediyorum ve epeyce motive oluyorum çünki üç rakamlı arkadaşlarım var burada eğer kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum
kısaca kendimi anlatayım 12 senelik evliyim çocukluğumdan geliyor kil problemim hep al hep ver her zaman aynı şey 11 sene boyunca çocuğum olmadı alınan hormon ğneleri ilaçlarda üzerine eklendi hep olumsuz tüp bebk denemelerinden sonra daha çok yemek yemeler bunalıma girerek AMA NİHAYET BEBEĞİM 4 AY OLDU DOĞALI tabii uzun süre sonra hamile kalınca düşmesin diye sürekli yattım merdiven dahi çıkmadım ve 15 kilo ile bitirdim hamileliğimi 112 ile hamile kaldım 126 kilo ile doğum yaptım ve üzerine 3 kilo daha aldım iki aydır mücadele ediyorum bir türlü 126 dan düşemiyoprdum ama sizlerin sayesinde bugün 124.5 oldum inşallah gidecek bu kilolar yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar çünki sporada gidemiyorum bebeğimi bırakıp evde sporsuz ne kadar verebilirsem artık
:roflol::roflol::roflol:ayy ne güldüm yaaa benimkide kel napsam acaba :roflol::roflol::roflol: demek sende evlenmeden terk ettin :roflol::roflol::roflol: aslında evlilik çok güzel ama evliliğin bütün yükü bir kişinin omuzlarına yüklenmemeli dengede tutmak gerekiyor. evlilik ciddi anlamda fedakarlık demek ama tek taraflı değil kadında fadekarlık yapacak erkekte yoksa çok gitmiyor ya kadın altında eziliyor yada yarı yolda herkes kendi yolunu seçiyor neyse ama yinede evlilik doğru yolda olunca dadından yenmezzz sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
günaydın kızlarr
uzun birr kas dinlendirme :roflol: ( kilo vere vere öldümya ) döneminden sonra
bugun bismillah dedim başladım
inşallahhh
evam ettiririmmm
çünkü etlerim agrıyo uzun süre ayakta durdugumda i,ş yaptıgımda
kalçamın kemigi batıyo sanki
Günaydın citol'üm, işi başından sıkı tut canım, biraz motivasyonu arttırsınlar arkadaşlarımız.Kilo ve spor işinide lütfen, bakın sonra ceza uygularızduyuru
cuma günkü listeye girmek isteyenlerr
nic
kilo ölçüleri ile lütfen topigimize bildirimde bulnsunlarr :roflol:
vay ben görmedim vay ben duymadım demeyin sonra :dilcikar:
Canım öyle şeyleri kafaya takma, ne yaparsın herkesin kaderi farklı.valla kızlar devir değişiyor bizim eşler değişmez ama benim çevremde ki hatunlar oturuyor çocuklara eşleri bakıyor çayları bitiyor eşleri dolduruyor çalışan çok zaten akşam eve gelince ya beraber pişiriyorlar yada hanım çamaşır sererken erkek yemek yapıyor şans anacım benim ki hasta olmazsam elini kıpırdatmaz kendi suyunu bile içmez ..farkettiyseniz sadece sabahları yazıyorum çünkü akşamları benimki kızıyor gel yanımda otur diye ama ben futbol programı yada tartışma programı seyretmek istemiyorum yinede olsun otur diyor tartışma programlarıda hep aynı konular değişik birşey olsa bari amenna diycem...diğerleri ise hanımlarıyla dizi izliyormuş bunuda açıktan herkesin içinde anlattıkları için yazıyorum dedikodu değil yani..
valla kızlar devir değişiyor bizim eşler değişmez ama benim çevremde ki hatunlar oturuyor çocuklara eşleri bakıyor çayları bitiyor eşleri dolduruyor çalışan çok zaten akşam eve gelince ya beraber pişiriyorlar yada hanım çamaşır sererken erkek yemek yapıyor şans anacım benim ki hasta olmazsam elini kıpırdatmaz kendi suyunu bile içmez ..farkettiyseniz sadece sabahları yazıyorum çünkü akşamları benimki kızıyor gel yanımda otur diye ama ben futbol programı yada tartışma programı seyretmek istemiyorum yinede olsun otur diyor tartışma programlarıda hep aynı konular değişik birşey olsa bari amenna diycem...diğerleri ise hanımlarıyla dizi izliyormuş bunuda açıktan herkesin içinde anlattıkları için yazıyorum dedikodu değil yani..
citolum ben de lw ye başladım bu sabah elma sirkesi bal da içiyorum, elma karışımı çay yaptım dün onuda içiyorum, yeşil çayı 1 fincan içiyorum onu iç bunu iç bütün günü içmekle geçiyor hı hı beraber verelim citolum kiloları hadi bismillah ...yarın kilo bildirimi yaparım
Günaydın citol'üm, işi başından sıkı tut canım, biraz motivasyonu arttırsınlar arkadaşlarımız.Kilo ve spor işinide lütfen, bakın sonra ceza uygularızklava:
Canım öyle şeyleri kafaya takma, ne yaparsın herkesin kaderi farklı.
Onlar böyle yapıyor diye evliliğine zarar verme....
Boşver allah sana sağlık versin, kendi işini kendin gör canım opuyorumnanaktan
benim eşimde iyidir severiz birbirimizi
kereta ile
ama tüm erkekler aynı sanırım ya
bizimkide seninki gibi yapar amaa
ben izlemek istemedigim bi program varsa ya diger odaya gidiyorum derim yada pc ye geçiyorum
ama istersen beni istedigim kanalı beraber izlerim derim yerimseniben
ama ben ewhanımıyım
o akşama kadar dışarda fakat işi öyle agır deyil
rahat yani
bazen ben ewde çocuklarla evin işi ile çok yoruldugum günler oluyo
ama o nediyoo yaw akşama kadar yattınn derlmaz:
su getir
çay ver
çekirdek kavurr :umursamaz: ( taze alınanı bile )
onu getir bunu götür
kumandayı ver
leptonbun şarzını tak
belime yastık koy
mısır patlat
sobayı körükle
telefon çaldı bak
kapıda biri sesini almadan açma
çocuklar bak
kızın dersini yaptırmadıysan çabukk ders başına
oglun wc den bagırıyo ona bak
yatakları yap
pıjamamı var
yelegimi yıka sabaha kurusun
en son yataga yatarrr üstümü ört der uyurrr :roflol::roflol::roflol:
yaklaşık iki yıl kadar önce yapmıştım bu karışımı ben 2 yigenim ile
ama bir iştah patlaması yaptı bende anlatamam
tane karabiberimde var tarcinda
bi denesemmiki acaba
benim eşimde iyidir severiz birbirimizi
kereta ile
ama tüm erkekler aynı sanırım ya
bizimkide seninki gibi yapar amaa
ben izlemek istemedigim bi program varsa ya diger odaya gidiyorum derim yada pc ye geçiyorum
ama istersen beni istedigim kanalı beraber izlerim derim yerimseniben
ama ben ewhanımıyım
o akşama kadar dışarda fakat işi öyle agır deyil
rahat yani
bazen ben ewde çocuklarla evin işi ile çok yoruldugum günler oluyo
ama o nediyoo yaw akşama kadar yattınn derlmaz:
su getir
çay ver
çekirdek kavurr :umursamaz: ( taze alınanı bile )
onu getir bunu götür
kumandayı ver
leptonbun şarzını tak
belime yastık koy
mısır patlat
sobayı körükle
telefon çaldı bak
kapıda biri sesini almadan açma
çocuklar bak
kızın dersini yaptırmadıysan çabukk ders başına
oglun wc den bagırıyo ona bak
yatakları yap
pıjamamı var
yelegimi yıka sabaha kurusun
en son yataga yatarrr üstümü ört der uyurrr :roflol::roflol::roflol:
bekliyorum seçili canım çünki 125 lerde görünce ondan alacağım tüyolar olabileceğini düşündüm gerçi uzman oldum bu konuda pilav makarna yok hamurişi yok kızartmalar bütün güzel olan herşey yok bol bol spor var ben 5 senedir mücadele ediyordum hep spor salonuna gidiyordum 135 kilodaydım 103 kiloya düştüğüm zaman herkez yeter artık verme ded,i düşün yani boyum 1 78 onun boyuda kısaymış hakikatten çok zor 3lü rakamlarda yaşamak inşallah birgün 99 olurum canım işte ölesine depresyon dedim yoksa çok neşeliyimdir ama tabii bebeğimi taşımak merdiven çıkarmak sorun oluyor o yüzden üzülüyorum inş bir an önce giderlermerak etme canım seçilcik opuyorumnanaktangelir mutlaka işi vardır oksa bizleri ihmal etmez. yerimseniben bu arada boyun kaçkiii 85 bile normal diyorsun akannehir valla nediyim ne güzell kaydirigubbakcemile3 boydan kazanmak diye ben buna derimm kaydirigubbakcemile3seçilcik 1 60 falan bide onu düşünsene aynı kilodaymışsınız ama benim kankamm yılmadam bu hale geldi onun için depresyon falan amannnnlmaz nu bir görsen öyle şekerkii opuyorumnanaktan yafyummmmm :asigim:
canım hoş geldin ...inşallah vereceksin kiloları, yeni alınmış kilolar daha çabuk gidiyormuş 4 ay olmuş doğum yapalı emziriyorsan daha da çabuk gider.. bu arada hayırlı olsun rabbim sana ve bebişine sağlı uzun ömürler versin...elma karışımı çayı var kk de topiğide var onuda dene istersen
3 elma
1 limon
1 çubuk tarçın
5-6 karanfil
1 yemek kaşığı tane karabiber
3 litre su
elma ve limonu sadece 4 bölüp kabuklarıyla kullanıcaksın, bu malzemelerin hepsini düdüklü tencerede kaynadıktan sonra 7dk pişir.. yemek sonraları ve arada iç 3 günde bitirip yenisini hazırlayacaksın ...
bekliyorum seçili canım çünki 125 lerde görünce ondan alacağım tüyolar olabileceğini düşündüm gerçi uzman oldum bu konuda pilav makarna yok hamurişi yok kızartmalar bütün güzel olan herşey yok bol bol spor var ben 5 senedir mücadele ediyordum hep spor salonuna gidiyordum 135 kilodaydım 103 kiloya düştüğüm zaman herkez yeter artık verme ded,i düşün yani boyum 1 78 onun boyuda kısaymış hakikatten çok zor 3lü rakamlarda yaşamak inşallah birgün 99 olurum canım işte ölesine depresyon dedim yoksa çok neşeliyimdir ama tabii bebeğimi taşımak merdiven çıkarmak sorun oluyor o yüzden üzülüyorum inş bir an önce giderler
canım hoşbulduk çok teşekkür ederim canım bebeğim küçük doğduğu için emmedi mama yiyor ama ben hamile iken 4 ay hiç kilo almadım ondan sonrada ne yesem yinede çok kilo almadım 5 senedir diyetteydim 5 senedir yemediklerimi yedim ama yinede çok aşırı kilo almıyordum nedenini bilemiyoruöm gerçi yinede 2 300 doğdı kızım yağdan büyüyemedi heraldeyerimseniben hamile iken çok yemeye alışınca bir türlü doğumdan sonra yediklerime dikkat etmeye alışamadım çok şükür şu anda iyi gidiyor inşallah bozulmaz canım hemen koyuyorum ocağa dün bnede o karışımları ıhlamurla beraber yapıp içimiştim çok sağolkaydirigubbakcemile5
ne demek canım hepimiz aynı dertten müzdaribiz işe yarayan ne varsa paylaşıyoruz birimiz kilo verse hepimiz seviniyoruz... yeme düzenini oturtmuşsun bu da başarı, alışınca bozulmaz merak etme bende alıştım 6 aydır çok nadir yemeği abartarak yedim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?