Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben iyi bir anneyim ozaman oğlum küçükken ağladımı eşimin akrabaları ne kız gibi ağlıyorsun dediklerinde çok kızardım şimdiden kızları kadınları hor görmeye başlar bir daha sakın öyle söylemeyin diyordum.. üstelik eşim tarafında tek erkek torun benim oğlum 10 da kız torun var ama asla kayınvalideme bile erkek diye övdürtmedim, günah ya erkekte evlat kızda...

beyzuş ablacım sendedemi tiroid var off yaa bende yeni yaptırdım tahlillerimi TSH normal çıktı T4 normalin üstünde çıktı 1 ay sonra tekrar yapılıcak neden böyle oldu acaba levitron alıyorum

Evet canım.Haşimato tiroidi hastasıyım.Sen topiğe katıldığında sana yazmıştım ama ya gözünden kaçtı yada unuttun....

T4 yükselmiş ve TSH normal ise ilacın fazla gelmiş olabilir hayatım;çünkü T4 yükselince iş hipertiroidiye dönüyor biliyorsun.Doktorun ilacını ayarlar düzelir.Üzülme sakın......

teşekkür ederim tursari aplam bu arada derincim sende hoş geldin mmuti sen nerelerdesin

dilenci aplammmm
umarım sınavların iyi geçmiştirrrr

citol aplam kilo bildirimi yapcam ama sanırım topikin en şişkkkkkkkkkkooooo kızı benim
:mymeka: :mymeka: klava:

kilomu duyunca kimsecikler bayılmasın emi :gitme: :gitme: :bbo:

Derin hoşgeldin canım...iyiki geldin madem oralarda seni anlayan yok bak burda biz varız.......sakın gözünde büyütme başla bi azimle birkaç kilo gidince devam isteğin gelecek zaten .......

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

citol aplam kilo bildirimi yapcam ama sanırım topikin en şişkkkkkkkkkkooooo kızı benim
:mymeka: :mymeka: klava:

kilomu duyunca kimsecikler bayılmasın emi :gitme: :gitme: :bbo:
kıs ne yaptın sen ?
gizli gizli yemek mi yiyon oralarda?

valla citolüm bu haftada hiiiç bozmadım inşallah yarın sonuç alacam haftalık tartı ziyaretimde...gerçi bu hafta içi bi tartıldım aynıydım ama kaç gündür tartılmadım...
bakalım ne olcek?????
bende öğleden sonra misfir vardı onlara kek vs yaptım ama yemedim.....
anam çok azimliyim tutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:teytey:
not:umarım yarın tartı bana bi oyun oynamaz valla kırmayı bile düşünebilirim...:1ninca:

özür dilerim ablam unutmuşum:kedi::kedi: sen yazınca hatırladım iyi akşamlar ablacımopuyorumnanaktan

canım hemde çok büyütüyorum birde kendi kendime ben bu kiloları mucizeme kavuşmak için aldım inş bundan sonrada vereceğim diye teselli ediyorum.şu anda değerlerim normal ilaç bile kullanmıyorum

DERıNCıĞıM;
Önemli olan o güzeller güzelini kucağına almış olman....Gerisi boş....ıstersen istediğin kadar kilo verirsin sadece kendine inan....ınsanlar neler başarıyor ne zor hastalıklarla başa çıkıyor.Biz sadece doğru besinlerden doğru mikterlarda yiyeceğiz ve hareketimizi arttıracağız bu kadar.Evet hiç kolay olmayacak ama imkansız değil.
Bilmem seni teselli ve motive edrmi ama kendi durumumdan bahsedeyim kısaca...Belki işine yarar...
-Çocukluğumdan beri şişmanım.Lise 2 de 75 kiloydum
-Evlenirken 68 kiloydum
-Geçen yıllar kiloları arttırdı
-eşimin ''iyi adamın karısı kurna başında belli olur gayet iyi böyle çok kilolu değilsin'' laflarına kandım.Şişmanlamaya devam ettim.
-Şu anda 48 yaşımdayım ...Menopoz başlamak üzere aslında başladı da ilaçla devam ettitiyorum.Bu ilaçta kilo vermeyi güçleştiriyor
-Hypotiroidim var aldığım enrjiyi çok zor yakabiliyorum.
-sürekli ayakta çalışıyorum yoruluyorum ama boş yorgunluk.Ayakta durmak fazla enerji harcatmıyor
-Tüm bu olumsuzluklara rağmen gayret edip 15 kilo verdim.
Şimdi kıssadan hisse:BEN BıLE VEREBıLDıM SENıN NEYıN EKSıK...SENDE VERECEKSıN..Sadece kendine güven ve çok iste ....OLACAK.....

BEYZUS,merhaba seni onlıne görmek ne güzel..:sm_cool:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

BEYZUS,merhaba seni onlıne görmek ne güzel..:sm_cool:

YENACIĞIM;
Biraz kendimi toparladım,hem beden hemde kafa olarak....Ucunu bıraktıkça insan iyice gevşiyor canım...
İzinde aldığım kiloları vermeden listeye girmemek niyetindeydim ama maalesef anladım ki listede olmak ve cumayı beklemek oldukça motive ediciymiş.Ne olursa olsun kilo alsamda bildirim yapacağım....
Bu nedenle geceden gelip kendimi alıştırıyorum.
Senin diyetin iyi gidiyor maaşallah.3 kiloyu verdin ne güzel.Darısı başıma.

Evet canım,kaçtıkça insan kilo falan veremiyor..
En iyisi yüzleşmek..Ben son zamanlarda tartılmıyordum bile...

Sonra bir tartıldım yine 100'e yaklaşmışım..hast.işi iyi oldu..

yalnız ben şu 3 ara 3 ana öğünü yapamıyorum ya..

Zorlanıyorum..Sık sık yemek çok sıkıcı..Onu pek yapamıyorum..:)

Bu arada eminimki sen çok fazla almamışsındır..

Yarın tartıda sonuç pek iyi olmıycak benim için..
Çünkü acaip şişim,reglim yaklaştı..

Ama olsun hiiç stres yapmıycam..

Bende dışarı çıkıp yürüyemiyorum diye..YURDUSUM'un sevdirdiği leslie yapıyorum.Bir gün 4 mıle bir gün 5 mıle..
Umarım faydası olur..

Canım işte o ara öğünleri yapamadığımız için metabolizmamız duruyormuş.Gayret etmek lazım.Ben sabah ki ara öğünü yapamıyorum.Tam işimin yoğun olduğu saate denk geliyor;ama ikindi de birşeyler yemeye çalışıyorum.
Haklısın yüzleşmek lazım kaçtıkça kilo alıyoruz.
Ben şu anda 89 kilo oldum maalesef hayatım.Ramazanda 85 olmuştum...Bayram sonrası 86 ve Antakya dönüşünü yazmaya utanıyorum....Hadi yazayım ama aramızda kalsın kimseye söyleme 91.........
Zorlana zorlana 89,200 oldum.ınşallah daha iyi olur.Bu ara yürüyüş yapamıyorum.10-15 gün önce ıstanbul aniden soğudu 2-3 gün sürdü.Bu soğukların başladığı ilk gün ben astarsız bir ceketle servis beklerken çok üşüdüm.O günden beri azalıp çoğalarak bacaklarım ağrıyor.Hemde taaa kasıklarıma kadar.Bu nedenle yürüyüşte yapamıyorum.Aslında üzerine gidip yürüsem belki de düzelecek ama bir türlü başlayamadım nedense.Artık gayret zamanı...Çok zaman kaybettim.

1 kilo vermişim iyi şimdilik her hafta 1 kilo gitse güzel olcak
alkisalkisalkis

BEYZUS'çum sende vermeye başlamışsın işte,ben sana güveniyorum bu konuda,kesinlikle hedefine ulaşırsın..

kendime pek güvenmiyorum ve korkuyorum..

Ben çıkıyorum,iyi geceler..

Oğlanı yatağında ve odalarında uyutmaya başladım,yine uykusuz geceler beni bekliyor..:)

Kendine haksızlık etme....Sende vereceksin.Bende sana güveniyorum.Birbirimizin güvenini boşa çıkarmayalım.....Yarın görüşürüz iyi geceler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…