yok bonusum ya 3 haftadir 97.5 te takildim kaldim bugun yine 98 ciktim bu hafta bu direnci kirmaliyim artikGunaydin hayirli haftalar
Liminli suyunu sevsinler
Sen 98 nasil oldun ya daha az saniyorum seni ben
gecmis olsun canimYelizcim ins kiricaksin su an basim fena bi ilac aliyorum geri adim attigim an tikabasa yerim durmaya calisiyorum. Hep burayi aldigimiz kararlari dusunmeye calisiyorum.
Sutunu tarcinla ayranini sodayla icebilirsin bide etlerden en hafif tavuk gogsu bende persembeye alim ins butun haslayip suyunu cektiriyodum oyle kizariyo alti ustu yada ince kesip zeytinyagi baharat koyuyorm yagsiz tavada kizartiyodum o da guzel oluyo. Protein gununde salata olmuyo dimi dukanin ilk evresindede yok cunku
Yenam yapılabilir aslında rutin aynı kg de gidenler için vücudu şaşırtmak lazım(benim gibi) protein zaten direk kg verdiriyor benim vücudum öleBenim gecmiste donem donem yaptigim ve iyi sonuc aldigim iki gunluk protein diyeti var isterseniz yazayim..
sabah
2 yumurta
peynir
Ara
1 elma
Ögle
haslanmis tavuk gogsu ( tavuk gogsu iki kisimdan olusuyor bir tarafi yencek bir ogun de bayagi doyurucu oluyor )
ayran yahut yogurt..
Ara
Elma
Akşam
öglenin aynisi
Biraz sıkıci ama bir kac kez yapmistim ben ve her seferin de 2 ve uzeri vermistim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?