Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Basim ve disim agriyarak uyandim tatsizim huysuzum aksiyim elifin cenesi hic durmuyo sagolsun kizarsam daha cok agliyo kendini yere atiyo.
Gergin olmak cok tehlikeli cunku doymuyorum bilincim kapaniyo sanki.

1 tane cok tahilli tost ayrica 1 dilime yakin ekmek daha 3 de 1 yumurta, 1 karper, cok azda beyaz peynir, zeytin 1-2 kasik cikolatayla anca kalktim.

Arti degildim ama ayaklarimi falan cok sis hissediyorum. Yorgunluktan olmali. Basim fena dun aksam hava carpti sanirim
Ayni volkan konak sarkisindaki gibiyim aksiii huysuuuz nalett

Yelizcim ins kiricaksin su an basim fena bi ilac aliyorum geri adim attigim an tikabasa yerim durmaya calisiyorum. Hep burayi aldigimiz kararlari dusunmeye calisiyorum.

Sutunu tarcinla ayranini sodayla icebilirsin bide etlerden en hafif tavuk gogsu bende persembeye alim ins butun haslayip suyunu cektiriyodum oyle kizariyo alti ustu yada ince kesip zeytinyagi baharat koyuyorm yagsiz tavada kizartiyodum o da guzel oluyo. Protein gununde salata olmuyo dimi dukanin ilk evresindede yok cunku

@kasimpati35 Bonus listeler için elinize emeğinize sağlık

topik süper olmuş bir hareket bir canlanma ne kadar güzel bahar gibi,hadi bakalım mayıs ayı inşallah bol eksili kapatırız.
benim cepten yazma işini halletmem lazım okuyorum yazamıyorum.
hala dr gidicem hala tahlil yaptırcam diyet moduna giremiyorum ama çok abartılıda yemiyorum kg vermede yok hayırlısı.

74FRIDA canım resim programı sormusun yenam söylemiş powerpointten yapabilirsin ama ana resmi farklı kaydetki bozulmasın.

y.o.l.c.u kuzum geçmiş olsunn

Bonus ben de salaı çarşamba niyetli olucağım Allah kabul ederse sormuşun sanırım

Bende tarildim arti degilim cok şükür azda olsa eksi gordum dun geceki açlığıma değdi :)

ilk uyanınca limonlu suyumu içtim sonra aç karnına yarim ltden fazla su içtim.
Biraz öncede muslimi yedim ( ben ara ogun ile başlıyorum, muslinin miktarı az )
İlk firsatta kahvaltimida yaparim

Disciden geldim sukur ust kadar zor olmadı 1 de geri gidecem ama zaim kotu su icemedim sanirim bu uyusuklukla oglende birsey yiyemem artik ikindin falan bakicam
Masallah herkez kararli ilarliyor sukurler olsun insallah hepimiz cuma azda olsa eksi goruruz
Yenam sagol daha var insallah biticek ben dislerimi dogumlarda kaybettim hep sonrada ihmalcilikle bu hale geldim hayirlisi insallah
gecmis olsun canim
Ben diyete basliyorumda 3 gunluk bir protein gunu vermisti arzu onun bir gununu yapmistim 1 kilodan fazla gitti ozaman ama salatada yedim az zeytin yagiyla isterseniz oraya bi bakalim ben ekleme islerini pek beceremiyoru hatirladigim kadar yazayim
Sabah
2 yumurta
2 dilim peynir
Kırmizi biber yesillik
Oglen
200 gr tavuk eti
Az yagli bol salata yogurt
Ara
10 badem 1 bardak ayran
Aksam gine oglenin aynisi

Benim gecmiste donem donem yaptigim ve iyi sonuc aldigim iki gunluk protein diyeti var isterseniz yazayim..
sabah
2 yumurta
peynir

Ara
1 elma

Ögle
haslanmis tavuk gogsu ( tavuk gogsu iki kisimdan olusuyor bir tarafi yencek bir ogun de bayagi doyurucu oluyor )
ayran yahut yogurt..

Ara
Elma

Akşam
öglenin aynisi

Biraz sıkıci ama bir kac kez yapmistim ben ve her seferin de 2 ve uzeri vermistim..

Yenam yapılabilir aslında rutin aynı kg de gidenler için vücudu şaşırtmak lazım(benim gibi) protein zaten direk kg verdiriyor benim vücudum öle

Bonusum valla ne desem yalan olur ama ben aksam sebze yemeyi dusunuyorum en azindan salata ogle kiyma kavurmayi dusunuyorum uzerine yogurt dokup yicem aksama da tavuk hasliyorum ben duduklude sonrada soslayip firinda kizartiyorum bazen soslamadan da kizartiyorum oyle yapicam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…