Canim geri adim atma sakin yazi dusun bayrami dusun zayifladigin icin seni tebrik edecek insanlari dusun sana iyi sozler soyleyecek insanlari dusun once kendini dusun cocuklar heryerde ayni sakin onlara kizip kendini yemege verme cuma gunu iyi bi sonuc alinca nasil mutlu olaacagini dusunYelizcim ins kiricaksin su an basim fena bi ilac aliyorum geri adim attigim an tikabasa yerim durmaya calisiyorum. Hep burayi aldigimiz kararlari dusunmeye calisiyorum.
Sutunu tarcinla ayranini sodayla icebilirsin bide etlerden en hafif tavuk gogsu bende persembeye alim ins butun haslayip suyunu cektiriyodum oyle kizariyo alti ustu yada ince kesip zeytinyagi baharat koyuyorm yagsiz tavada kizartiyodum o da guzel oluyo. Protein gununde salata olmuyo dimi dukanin ilk evresindede yok cunku
Yok elifcim donmiycem bende sen dedin ya birakmayalim elimizi diye birakmiycam.Bonus bak ramazan geliyo lütfen o zamana kadar bırakmadan devam edelim. Sonra pişman oluyoruz.. Yine yiyoruz.. Kısır döngü devam ediyo böyle ya.... Hep beraber bi karar verdik. Dönmek yok artık..
Ben dedim amma dimi benim bonusum cokkk gucluYok elifcim donmiycem bende sen dedin ya birakmayalim elimizi diye birakmiycam.
Bi an aclik yada gerginlik hissettigimde pesinden gelen yeme krizi olunca sizi dusunuyorum konustuklarimizi ve en cok yapmak istediklerimi. Geciyo hamdolsun dahada cok gecicek.
En cok resim cekicem bende sanirim cocuklarla resmim yok olanlardanda ben huylaniyorum zaten. Isteyipte giydigim hic bisey yok cok doluyum bu konuda beni cok iyi anladiginizi biliyorum. Zaten bugune moralsiz basladim bide boyle dusununce agladim biraz ama yenilme aglamasi degildi doluluktan guclenme aglamasiydi simdi daha iyiyim.
Hepinizi cok seviyorum allahim birlikte basarmayi nasip etsin ins.
Canımsın sağol hayriyecim aynı modu sendende bekliyorum inş.Ben dedim amma dimi benim bonusum cokkk guclu
Aynı şeyleri yaşıyoruz canım bizi bizden başkası anlamaz... İnşallah hep birlikte başaracağızYok elifcim donmiycem bende sen dedin ya birakmayalim elimizi diye birakmiycam.
Bi an aclik yada gerginlik hissettigimde pesinden gelen yeme krizi olunca sizi dusunuyorum konustuklarimizi ve en cok yapmak istediklerimi. Geciyo hamdolsun dahada cok gecicek.
En cok resim cekicem bende sanirim cocuklarla resmim yok olanlardanda ben huylaniyorum zaten. Isteyipte giydigim hic bisey yok cok doluyum bu konuda beni cok iyi anladiginizi biliyorum. Zaten bugune moralsiz basladim bide boyle dusununce agladim biraz ama yenilme aglamasi degildi doluluktan guclenme aglamasiydi simdi daha iyiyim.
Hepinizi cok seviyorum allahim birlikte basarmayi nasip etsin ins.
Benim gecmiste donem donem yaptigim ve iyi sonuc aldigim iki gunluk protein diyeti var isterseniz yazayim..
sabah
2 yumurta
peynir
Ara
1 elma
Ögle
haslanmis tavuk gogsu ( tavuk gogsu iki kisimdan olusuyor bir tarafi yencek bir ogun de bayagi doyurucu oluyor )
ayran yahut yogurt..
Ara
Elma
Akşam
öglenin aynisi
Biraz sıkıci ama bir kac kez yapmistim ben ve her seferin de 2 ve uzeri vermistim..
Benim gecmiste donem donem yaptigim ve iyi sonuc aldigim iki gunluk protein diyeti var isterseniz yazayim..
sabah
2 yumurta
peynir
Ara
1 elma
Ögle
haslanmis tavuk gogsu ( tavuk gogsu iki kisimdan olusuyor bir tarafi yencek bir ogun de bayagi doyurucu oluyor )
ayran yahut yogurt..
Ara
Elma
Akşam
öglenin aynisi
Biraz sıkıci ama bir kac kez yapmistim ben ve her seferin de 2 ve uzeri vermistim..
Yeliz
saf proteinle beslenmek agiz kokusu ve mide bulantisi yapiyor..
---------
yasemincim neden doktora gidemedin islerin yogunlugumu.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?