Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim geri adim atma sakin yazi dusun bayrami dusun zayifladigin icin seni tebrik edecek insanlari dusun sana iyi sozler soyleyecek insanlari dusun once kendini dusun cocuklar heryerde ayni sakin onlara kizip kendini yemege verme cuma gunu iyi bi sonuc alinca nasil mutlu olaacagini dusun

Bonus bak ramazan geliyo lütfen o zamana kadar bırakmadan devam edelim. Sonra pişman oluyoruz.. Yine yiyoruz.. Kısır döngü devam ediyo böyle ya.... Hep beraber bi karar verdik. Dönmek yok artık..
Yok elifcim donmiycem bende sen dedin ya birakmayalim elimizi diye birakmiycam.
Bi an aclik yada gerginlik hissettigimde pesinden gelen yeme krizi olunca sizi dusunuyorum konustuklarimizi ve en cok yapmak istediklerimi. Geciyo hamdolsun dahada cok gecicek.

En cok resim cekicem bende sanirim cocuklarla resmim yok olanlardanda ben huylaniyorum zaten. Isteyipte giydigim hic bisey yok cok doluyum bu konuda beni cok iyi anladiginizi biliyorum. Zaten bugune moralsiz basladim bide boyle dusununce agladim biraz ama yenilme aglamasi degildi doluluktan guclenme aglamasiydi simdi daha iyiyim.

Hepinizi cok seviyorum allahim birlikte basarmayi nasip etsin ins.

Kim vazgeçecek Bonus mu hayatta inanmam o karar verdi artık sinirlense uzulse bile yenilmeyecek biliyorki oanda yese sonrasinda daha cok sibirleri bozulacak karar verdi obayrama en az99 olacak yalnıs anlasilma olmus kizlar Bonus asla birakmaz vazgecmez kararli o cocuklar hepkmuzi bazen cileden cikariyor ama busefer on ce kendimiz 8cin vericez biz bu kilolari Bonus hayatta vazgecmez ben biliyorum

Ben dedim amma dimi benim bonusum cokkk guclu

Ben dedim amma dimi benim bonusum cokkk guclu
Canımsın sağol hayriyecim aynı modu sendende bekliyorum inş.
Kendime sütlü tarçınlı türk kahvesi yaptım harika oldu. 2 ceviz dut leblebi ile içtim iyi geldi.
Kesinlikle buraya yazmakda çok iyi geliyo.
Şimdi şu kural tablomuza bi bakalım

Aynı şeyleri yaşıyoruz canım bizi bizden başkası anlamaz... İnşallah hep birlikte başaracağız

Gayet iyi daha nolsun. En önemlisi doymak.

- 2 süper bir rakam topramm,liste gayet yapılabilir bence,ben de mi denesem acaba perşembe günü:)

eksideyim bende dün aç yattgm için çok mutluyum valla sitemiz kıpır kıpır insanın içi açılıyor.cumaya hepimiz gümbür gümbür geliyoruz.
kahvaltımi geç yaptım yarım litre su ile başladım güne
1haşlanmış yumurta roka maydanoz bol peynir ve 1dilimden biraz fazla ekmek
akşam yemeğide saat 6 gibi olur yemekten sonra eşimle yürüyüşe çıkmayı düşünüyoruz ondan dolayı gündüz yürümeye çıkmcam

Yeliz

saf proteinle beslenmek agiz kokusu ve mide bulantisi yapiyor..

---------

yasemincim neden doktora gidemedin islerin yogunlugumu.?

saf proteinle beslenmek çok fazla ağız kuruluğuda yapar yenam ilaveten.

geçen hafta regl idim sonuçlar yanılmasın diye gitmedim.cuma gidebilirdim malum aysonu v.s bu haftada gene yoğun yokmu aklı başında işini yapıcak muhasebe aday adayı elaman lazım

...90+ TOPİĞİNİN
KURALLARI...

• Güne büyük bir bardak limonlu su ile başlanıp gün içinde 1,5 litre su içilicek.
  • Hergün en az 20 dk spor yapılacak hiçbirsey yapamıyorsak olduğumuz yerde yürüyelim.
  • Hergün bir fincay yeşil cay içilecek emzirenler süt cayı, rezene içebilir.
  • Akşam yemeği en geç 7 de yenilecek.
  • Hergün menü paylaşımı yapılacak.
  • Günlük kaçamak yapılmıycak.
  • Pazar günü abartmadan kaçamak serbest.
  • Pazartesi herkes yeniden tartılacak artıda olanlar protein günü yada ekmeksiz bir gün yapabilir.
  • Perşembe günü topikçe protein günü yapılacak isteyen yoğurt kürü yapabilir (pazar-perşembe).
  • Hergün ister sabah ister akşam yatmadan önce mutlaka kendimiz için güzel şeyler zayıf günler düşünülüp dua edilecek...

NOTLAR:
  • Kurallara düzenli uyulacak. Ciddi mazereti olanlar yazıcak.
  • Misafir gelmesi mazeret kabul edilmiycek.
  • Misafirliğe gidilirsede bize en uygun olan şey tüketilcek.
  • Kahvaltıda yenen 1 t.k bal, reçel, pekmez kaçamak sayılmıyor.
  • Her türlü hamur işi ve diğer şekerli yağlı herşey kaçamak kabul edilicek.
  • Kaçamak günü herşey serbest.
  • Bir yanlış yaptığımızda herkes herkesi uygun şekilde uyarmak zorunda.
  • Kilo bildirimlerine çok özen gösterilcek, cuma öğleye kadar eğer mümkün değilse perşembeden bildirim olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…