Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunluk spor yaptinmi birde sabah su icmismiydin?

Kızlar gece bebek uyumuyo ya ben cok acıkıyorum. Ne yapayım oyle olunca bana bi fikir verin. Suyu 3 litreye tamamladım bu arada..

Bonus yok her zaman içmiyorum. Daha çok rezene ve ısırgana devam edicem de bugun böyle oldu :)
Acayip gaza geldim Allah daim etsin...

Grissini ben de alayım. Ya ben ara öğün bulamıyorum. Ara öğün önerileri alabilirim :)

Frida evet ruhlar guzel birde kafasi guzeller var :)))

Bende tekrar ozet geceyim.

Kalkinca sicaga yakin limonlu su.

Kahvalti 2 yumurtali menemen 1 karper 2 dilimden az tam tahilli ekmek.

Cay dut kurusu 3 ceviz

Oglen 1 elma, 1 bucuk kupa tarcinli sutlu kahve (sekersiz), 1 avuc leblebi.

Aksam 1 kase mercinek corba, 1 tabak kiymali makarna

Ayranla yogurt kuru.

15 dk falan yuruyus normal hatta yavas hizda. Yeterli degil ama oturmaktan iyidir

6 da 5 yaptim bende su icemedim sadece.

Kiz ben kime yazdim onlari :)) cok acikiyorum emziriyorum diye 2 saatte bir bisey verdiydi kadin

Sali gunu oruc tutayim diyodum ablam dedi yarindan tut. Tutabilirsen 4 gun tut bu ayda cok sevap dedi. Biliyorum dedim. Sizden tutacak olan varmi kandil icin oruc?

cnm bence sen cok ac kalma
Geceleride yumuyorsan mutlaka ufak ara öğünler ye
Kuru meyva( ıncir kayısı,hurma,kuru üzüm bunlar sutte artıriyor)
normal meyva,
yulaf ezmesi ile sut yada yogurt ( kuru meyva bunada ekleyebilirsin
bonusun dediği gibi galeta peynir yada ayran
Yani bence kalsiyum cok ihtiyacın oldugundan ara öğünler sut,ayran,yogurt,peynir ile yanina bir sey.ekleyip yapabilirsin

Ben bugun hicbirine uyamadm zaten aksam haberim oldu o yuzden bugun yedklerimi yazmim. Yarindan itibaren yazcam ama. Bugun dugun vardi akrabalarin oglan ateslendi erknden geldim simdi daha iyi gibi ilac verdm yatick ins. Bende cok yorginum hepinize huzurlu bi gece diliyorum..

Yarin yeni bigun ve ins.hepimiz icin cok guzel verimli bigun olcak

Mutlu aksamlariniz olsun

Cok yoğun bir gündü,oldukca yorgunum fakat menülerimi yazmak için koşaraktan geldim:)

Yediklerim söyle:)

Sabah:Bir kare dilim firin kumpir,yarim yemek kasigi menemen,zeytin,peynir,birkac portakal dilimleri.

Aksam:Karisik mangal,bir servis kasigi pilav,bol yeşil salata.

Ara: bol sekersiz cay,kahve.

Spor:yok

Not:yesil cay içemedim misafirlerden firsat bulup,simdide uykumu kacirmasin diye içemiyorum..

hayriye gecmis olsun canim

zaten onemli olan ac yatmak bence cayi boss gecelim ki cuma sevinelim
ben eksik bisey goremedim aslinda

Sagol cnm.
Doğumda kızımın koprucuk kemigi kırılmış ve sinirlerini zedelemis. Sağ kolunu Digeri kadar kullanamıyor o nedenle gidiyoruz
gecmis olsun canim Rabbim sifa versin
Gunluk kurallarimiza ilk gununde 6 da 6 seklinde

Yeliz
Derin
Elif

Tam olarak uydu baska varsa eklesin lutfen. Ben de 6 da 4 mu uydum ne
ben frida da yazicaktim ama sanirim suyu az icmis bonustan kacmadi
canim bende yazicaktim ama sen birsuru sey bulmussun zaten aman diķat et sutun azalmasin az ama sik yemeye calis
gecmis olsun csnim

zeze_84 canim,listeler cok güzel olmuş ellerine saglik.

OGULCUKLARIM hayriyecim cok geçmiş olsun,acil sifalar diliyorum.

E eboe canim,word excel dosyalarini site kabul etmiyor ,ben listeyi ilk yapmaya basladigim haftalarda cok fazla denemiştim birtürlü yapamamistim,ancak dosyanin resmini çekip,düzenleyerek yükleyebilmiştim,öyle de devam ettim..Belki farkli yükleme sekli vardir,bilemiyorum yani.

Ayriyetten tebrik eden,güzel dileklerde bulunan herkese cok teşekkür ediyorum,sagolasiniz..Dilerim hepimiz tez vakitte kurtulalalim yüklerimizden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…