Gunluk spor yaptinmi birde sabah su icmismiydin?sabah 11de 1haşlanmış yumurta peynir maydanoz roka
saat 3de 2servis kaşığından az pilav ayran ufak bır tatlı
saat 7buçukta dışarıdaydm eve dönene kadar yemek için geç olur diye yanıma kuruyemiş aldım 1avuçtan biraz fazla yedim akşam yemeği niyeti ile
2litre suyumu tamamladım bugünü çok güzel atlattım diğer günlerime göre.çok sağolun arkadaşlar sayenizde kendime geri dönüyorum çoktandir toparlamaya çalışıyorum kendimi
yarında ben sana 6 da 6 yapmasam görürsünSadece suyu tam icmemissin 6 da 5 olmus yavribu nasil bir ifadedir ya
Kiz ben kime yazdim onlari :)) cok acikiyorum emziriyorum diye 2 saatte bir bisey verdiydi kadinKızlar gece bebek uyumuyo ya ben cok acıkıyorum. Ne yapayım oyle olunca bana bi fikir verin. Suyu 3 litreye tamamladım bu arada..
Bonus yok her zaman içmiyorum. Daha çok rezene ve ısırgana devam edicem de bugun böyle oldu :)
Acayip gaza geldim Allah daim etsin...
Grissini ben de alayım. Ya ben ara öğün bulamıyorum. Ara öğün önerileri alabilirim :)
Nuurrrrbunu cok sevdim carpip dururum sana
Hayırlı geceler
Maşallah hepinize
Amethyst_1 tebrik ederim çok sevindim OGULCUKLARIM geçmiş olsun
Ben az da olsa yürüdüm akşam yemeğini 8 gibi yedimkahvaltıda abartmadim şu yeşilçay içtim ama sizler kadar başarılı değilim yaramazlık da yaptım şimdi hatırladım
cnm bence sen cok ac kalmaKızlar gece bebek uyumuyo ya ben cok acıkıyorum. Ne yapayım oyle olunca bana bi fikir verin. Suyu 3 litreye tamamladım bu arada..
Bonus yok her zaman içmiyorum. Daha çok rezene ve ısırgana devam edicem de bugun böyle oldu :)
Grissini ben de alayım. Ya ben ara öğün bulamıyorum. Ara öğün önerileri alabilirim :)
Niye 2 gr misSana boynum kildan ince cancagizim. Ama yinede fazla saplatma malum 2grm beynim kaldi o da gitmesin.
Niye 2 gr misbaksana ne guzel vuruyo
Diyet alisveriste baslarmis efferim sanaEvet bana ara öğün şart yiyeyim sık sık az az.. Yarın bi alışveriş yapmam lazım. Bi liste yapayım alışveriş için.
hayriye gecmis olsun canimHayirli akslar kizlar
Benim yem duzensiz oldu bugun ama cok yemedim hic yemedim desek yeri migrenim tuttu birde dogaz agrısi mahvetti annemlere geldim burda yatiyorum esimde olmayinca birakmadılar bakamiyorum tel ekranina insallah sabaha gecer gorusuruz
zaten onemli olan ac yatmak bence cayi boss gecelim ki cuma sevinelimooofff süt yada yoğurt çayın yanında yenmiyor kiii
neyse bu akşam çayı boş içiyorum :)
ben pek heycanlı değildim ama sizi okuyunca bende etkilendim az kaldı heycanlanacamda zaar
çok sevindiiiiim süpeer
ben eksik bisey goremedim aslindaharikasınız nerdeyse kaçamaksız sıkı bir mayıs ayı geçirecez
bugün neler yedim
sabah yazmıştım zaten egzersizimi yaptım yarım saatde çok hızlı tempoda yürüdüm sabah limonlu suyumuda içtim gün içinde yeşil çayımıda içtim suyu az içmiş olabilirim ama yarın daha dikkatli olucam akşam yemeğimde geç oldu 8 de evdeydim 8:30 da sofradaydık bir kase mercimek çorbası , 4 kaşık yoğurt , ve bir tabak pazı kavurması yedim
sabah az kahvaltı yaptım saat 12:30 gibi ikinci kahvaltımı yaptım ikindi vaktide bir elma ve 3 ceviz yedim sabah kahvaltılar dengesiz ve biraz fazla oldu sankii ilk kahvaltıda 1 tatlı kaşığı fındık ezmesi yedim
gecmis olsun canim Rabbim sifa versinSagol cnm.
Doğumda kızımın koprucuk kemigi kırılmış ve sinirlerini zedelemis. Sağ kolunu Digeri kadar kullanamıyor o nedenle gidiyoruz
ben frida da yazicaktim ama sanirim suyu az icmis bonustan kacmadiGunluk kurallarimiza ilk gununde 6 da 6 seklinde
Yeliz
Derin
Elif
Tam olarak uydu baska varsa eklesin lutfen. Ben de 6 da 4 mu uydum ne
canim bende yazicaktim ama sen birsuru sey bulmussun zaten aman diķat et sutun azalmasin az ama sik yemeye calisKızlar gece bebek uyumuyo ya ben cok acıkıyorum. Ne yapayım oyle olunca bana bi fikir verin. Suyu 3 litreye tamamladım bu arada..
gecmis olsun csnimBen bugun hicbirine uyamadm zaten aksam haberim oldu o yuzden bugun yedklerimi yazmim. Yarindan itibaren yazcam ama. Bugun dugun vardi akrabalarin oglan ateslendi erknden geldim simdi daha iyi gibi ilac verdm yatick ins. Bende cok yorginum hepinize huzurlu bi gece diliyorum..
Yarin yeni bigun ve ins.hepimiz icin cok guzel verimli bigun olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?