Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yeliz yarin kural tablosunu yeniden duzenleyelim maddeler cok olsun sorun degilde iki tane su maddesi var onu bir yapsak daha iyi olur. Kacamak yapmamakta bir kural olsun ve hatta 1 gun kacamak serbest olabilir kasimpatinin fasli komsusu gibi :)

Yeliz yarin kural tablosunu yeniden duzenleyelim maddeler cok olsun sorun degilde iki tane su maddesi var onu bir yapsak daha iyi olur. Kacamak yapmamakta bir kural olsun ve hatta 1 gun kacamak serbest olabilir kasimpatinin fasli komsusu gibi :)
Tamam canim

09:30 musli
11:00 kepek ekmegine kucuk karisik tost
16:45 2 servis kasigi menemen,6-7 zeytin,2 dlim kadar peynir turleri,salatalik dereotu,3 dilim ekmek
19:00. 1 avuc kuruyemis
Aksam yemeği kizi uyutmaya çalışırken cok ama cok gecikti bende yogurt 3 çilek 5 badem yedim yemek yerine aferin bana

3 lt su içtim
Rezene cayim suan elimde :)
Limonlu suyu bugun evden acil cikinca icemedim bi daha olmaz
Avmde alışveriş spor yerine gecermi bacılarım
Pazar gunu olduğundam tam olmadi maddeler ama yarin daha güzel olacak SÖZ :)

Slm kizlar gunaydin

Gece emineyi uyuturken onun odasinda uyumus kalmisim

Sabah kalktim esime kahvalti hazirladim yanina yemek hazirladi

Simdi yatagima gectim gecmisi okudum nasallah ne guzel hareketlendi topigimiz

Azicik daha yatayim bari ☺

Gunaydin hayirli haftalar

Sabah tartildim 98 ciktim +500gr bugun protein gunu yapiyorum insallah

Tartilmayi unutmayin sakin arti olanlar protein gunu yapacak ve bir bardak su icmeyide unutmayin isteyen ucine limin yada sirke koyabilir
Liminli suyunu sevsinler
Sen 98 nasil oldun ya daha az saniyorum seni ben

Esselamun aleykum
Hayırlı mutlu bol bol eksili gayretli bir hafta olsun insallah
Cok sukur gozymu actim disciye gidicem bugunde
Sabah buyuk bi bardak suyumu ictim
Kahvaltıda 2 yumurta peynir 2 dilimden biraz fazla ekmek bir tatli kasigi kadarda recel yedim ara ogun yapamam heralde disci olunca insallah oglen saldirmadan yerim
Bonus oruc sormussun bende yarın ve carsamba tutmayı dusunuyorum cok borcum var aslında tum hafta tuts iyiydi ama su disci isleri beni bagladı

Gunaydin güzel ve azimli kızlar..
Hayirli bir hafta gecirelim her acidan...

Ben de artiyim.. elimden geleni yapiciimm eksiye gecmek icin..
Protein gunu yapamam maalesef isyerin de ne cikiyorsa onu yiyorum..
Ev den hazirlayip getirmekte toplulukta olmuyor artik dengeli beslenmeye calisicam..

Hepimize bol irade ve azim bocuklu gunler aylar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…