Yeliz yarin kural tablosunu yeniden duzenleyelim maddeler cok olsun sorun degilde iki tane su maddesi var onu bir yapsak daha iyi olur. Kacamak yapmamakta bir kural olsun ve hatta 1 gun kacamak serbest olabilir kasimpatinin fasli komsusu gibi :)hayriye gecmis olsun canim
zaten onemli olan ac yatmak bence cayi boss gecelim ki cuma sevinelim
ben eksik bisey goremedim aslinda
gecmis olsun canim Rabbim sifa versin
ben frida da yazicaktim ama sanirim suyu az icmis bonustan kacmadi
canim bende yazicaktim ama sen birsuru sey bulmussun zaten aman diķat et sutun azalmasin az ama sik yemeye calis
gecmis olsun csnim
Tamam canimYeliz yarin kural tablosunu yeniden duzenleyelim maddeler cok olsun sorun degilde iki tane su maddesi var onu bir yapsak daha iyi olur. Kacamak yapmamakta bir kural olsun ve hatta 1 gun kacamak serbest olabilir kasimpatinin fasli komsusu gibi :)
sabah ben kahvaltı yapmadan yarım litre suyu illa içerim ondan yeni başlamadgm için yazmayı unuttum ama limonlu ılık su değil normal su..bide yarım saatlik yürüyüş varGunluk spor yaptinmi birde sabah su icmismiydin?
Liminli suyunu sevsinlerSabah tartildim 98 ciktim +500gr bugun protein gunu yapiyorum insallah
Tartilmayi unutmayin sakin arti olanlar protein gunu yapacak ve bir bardak su icmeyide unutmayin isteyen ucine limin yada sirke koyabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?