Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aksam yemegi yendigine gore ozet geceyim

Sabah kalkinca...bir bardak su 3 kuru kayisi

Kahvalti...2 yumurtadan omler biraz kasar peyniri sekersiz cay

Ara...yesil cay

Ogle...kiyma kavurdum uzerine yogurt dokup yedim

Aksam...tavuk haslama salata az pilav ayran

Spor...20 dk yerimde saydim 160 ip atlama

Su...6 bardak 2 bardak daha icerim bide beyaz cay icicem simdi

Hic ekmek tuketmiyor musun canim ?

Kizlar ben bu aralar issizim, evde 4 kilo aldim son zamanlarda, ise baslasam cok iyi olucam ama is bulamiyorum duzgun, maddi durumumuz da iyi degil baya borc var, cebimde para olmadigi icin kafama gore markete gidip birseyler alamiyorum, annemde calistigi icin evde genelde pek dogru durust yemek olmuyor.

Bi de annem de kilolum dun aksam gitti kek yapti, hic aklimda yokken aksam aksam yatmadan once kek yedim.

Ise girsem cok daha kolay veririm kizlar, evde cok zor oluyor, vakit gecmiyor falan...

Hoşgeldin
İnşallah iyi bir iş bulup maddi manevi ferahlarsın

insallah is bulup feraha erersin canim belli bi meslegin var mi

Ins yimedin plynna sakınnn aman diyim yemekten sonra hic bisey yenmiycek.

Butun herkeste eyice okusun tekrar. Cok acikilmazsa aksam ara ogunde yapmayalim. Ne kadar ac yatarsak o kadar faydamiza. Ama acikip kotu olursak gece ara ogunu yapariz 9 da.

Misal ben su an ac degilim sadece yeme aliskanligindan sebep biseyler araniyorum ama yemiyecegim. Gece ins sahurda yerim.

Bugün eve geldikten sonra kapı çaldı,açtım. o da ne..Komşum elin de bir tabak.. Günü varmış bol zararlı karbonhidratla bezenmiş tabağı bir anda ne olduğunu anlamadan yalayıp yuttum...
Öylesine hızlı yedimki hiç aç olmamama rağmen ben bile şaştım hızıma...
Oysa planım sadece cacık yemekti bugün.. Çok kızdım kendime kınadım her bişeyi düşündüm...
aynı kınamayı rencideyi sizden de bekliyorum...beni ezikleyin hakediyorum...
Yedikten sonra önce ağladım zavallılığıma sonra kızdım sonra acıdım böyle histerik bir şekil de gel gitler yaşadım..
İsmi lazım değil üç çocuk annesi balık burcu arkadaşla konuştuktan sonra az rahatladım. :) Normal de 30 dakikayı geçirmiyorum özellikle yürümeyi bugün ceza olarak 50 dakika yürüdüm 50 mekik çektim..

-----

topraaamm harikasın yine başarılı bir gün geçirmişsin seninle gurur duyuyorum..

-------

sansa_stark ve DareYou hoşgeldiniz aramıza...
sansa stark, jon snow dirilecekmi ne dersin.?

Sıvı konusun da iyiydim 2 litre su içtim yeşilçay içtim.. KAhveyi abarttım 3 fincan türk kahvesi içtim.. Bunun yanın da bir sürü çay içtim...Anladım ki nescafe değil ama türk kahvesini fazla içersem midem rahatsız oluyor o nedenle kısıtlama getirmeliyim...

Son düzenleme:
İyi akşamlar
Yenacım sana kızıyım mı uzuleyim mi bilemedim şimdilik lütfen bir daha kendini kaybetme diyorum sana neden hepsini yedin sence aç da değilim diyorsun çok mu güzel yapmış yoksa komşu mamaları
Ben de yarın oruç tutacağım inşallah sahur için ne yemeyi düşünüyorsunuz
Ben bugün ne yedim yazayım aklımda kalanlari
Kahvaltı 1 dilim kadar ekmek peynirli omlet kahvaltiliklar biraz bal ve kaymak
Ara yapmadım galiba
Akşam biraz karışık oldu saat 6 gibi yedik yemek yapmadım ne varsa atistirdik
Sayıyorum yediklerimi hepsinden bikaç lokma yedim
Biber kızartması simit spagetti kurabiye peynir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…