Aksam yemegi yendigine gore ozet geceyim
Sabah kalkinca...bir bardak su 3 kuru kayisi
Kahvalti...2 yumurtadan omler biraz kasar peyniri sekersiz cay
Ara...yesil cay
Ogle...kiyma kavurdum uzerine yogurt dokup yedim
Aksam...tavuk haslama salata az pilav ayran
Spor...20 dk yerimde saydim 160 ip atlama
Su...6 bardak 2 bardak daha icerim bide beyaz cay icicem simdi
Ben cvp verim ekmek tuketiyo. Tartida kilosu arti ciktigi icin bugun protein gunu yapti ekmeksiz.Hic ekmek tuketmiyor musun canim ?
HoşgeldinKizlar ben bu aralar issizim, evde 4 kilo aldim son zamanlarda, ise baslasam cok iyi olucam ama is bulamiyorum duzgun, maddi durumumuz da iyi degil baya borc var, cebimde para olmadigi icin kafama gore markete gidip birseyler alamiyorum, annemde calistigi icin evde genelde pek dogru durust yemek olmuyor.
Bi de annem de kilolum dun aksam gitti kek yapti, hic aklimda yokken aksam aksam yatmadan once kek yedim.
Ise girsem cok daha kolay veririm kizlar, evde cok zor oluyor, vakit gecmiyor falan...
Normalde yiyorum tabi ama bu sabah arti cktigim icin protein gunu yaptim canimHic ekmek tuketmiyor musun canim ?
insallah is bulup feraha erersin canim belli bi meslegin var miKizlar ben bu aralar issizim, evde 4 kilo aldim son zamanlarda, ise baslasam cok iyi olucam ama is bulamiyorum duzgun, maddi durumumuz da iyi degil baya borc var, cebimde para olmadigi icin kafama gore markete gidip birseyler alamiyorum, annemde calistigi icin evde genelde pek dogru durust yemek olmuyor.
Bi de annem de kilolum dun aksam gitti kek yapti, hic aklimda yokken aksam aksam yatmadan once kek yedim.
Ise girsem cok daha kolay veririm kizlar, evde cok zor oluyor, vakit gecmiyor falan...
insallah is bulup feraha erersin canim belli bi meslegin var mi
Ins yimedin plynna sakınnn aman diyim yemekten sonra hic bisey yenmiycek.Saat 3te 1küçük kabak dolması ile yoğurt
akşam 6buçukta 2kepçe çorba 1kabak dolması 3kaşık yoğurt yarım dilim ekmek yemekten sonra yürüyüşe çıktım şimdide çay koydum saat geç oldu bır şey yemek yasaktı demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?