Sağol canım sen de iyileş beraber güzel gidelimsağol elifcim evet çok zor odu bugun ama şükür daha iyiyim şimdi hafif sersemikvar ama inşallah sabaha geçer oda
maşallah sende cok güzel gıdıyorsun
sağol asum evet carsamba asıl oruç ben perşembede tutamamheralde gıne dıscı var offf bıtsede kurtulsamGeçmiş olsun hayriyecim
Bugün kendine kızma ekstra bir durum sözkonusu çünkü
Oruç ben de yarın tutamayacagim çarşamba perşembe tutarım nasipse
Asıl kandil orucu çarşamba zaten
Ins yimedin plynna sakınnn aman diyim yemekten sonra hic bisey yenmiycek.
Butun
oturmadm çaya içmeye başka odaya geçtim ama sonradan yarın oruç tutacağım aklıma geldi sahur niyetine gittim biraz yedim bır şeylerIns yimedin plynna sakınnn aman diyim yemekten sonra hic bisey yenmiycek.
Butun herkeste eyice okusun tekrar. Cok acikilmazsa aksam ara ogunde yapmayalim. Ne kadar ac yatarsak o kadar faydamiza. Ama acikip kotu olursak gece ara ogunu yapariz 9 da.
Misal ben su an ac degilim sadece yeme aliskanligindan sebep biseyler araniyorum ama yemiyecegim. Gece ins sahurda yerim.
iyi akşamlar canım evet bene ızledım dah öncede ızlemıstım sımdı de 17 kılo derı aldırmış adam azmin elinden kurtulacak hiç bir şey yok ama bı düzen tuturmak önemli olanIyi aksamlar olsun..
Yesilcay içildi,sportmen hatun olundu:) temennim daim olmasi tabee:)
Efenim nette '' tolga özseven'' diye biri var,birkac gün önce haberlerde cikmisti 32 ayda ameliyatsız sadece saglikli beslenip diyet yaparak tam tamina 200 kilo vermiş
Haberin linkini yükleyemedim birtürlü,google'ye yazinca cikiyor bakabilirsiniz isterseniz, bize umut ve sevk olur diye düşündüm.
Şükür hayriyecim Allah bugünümüzü aratmasinsağol asum evet carsamba asıl oruç ben perşembede tutamamheralde gıne dıscı var offf bıtsede kurtulsam
sen nasılsın asum
Bugün eve geldikten sonra kapı çaldı,açtım. o da ne..Komşum elin de bir tabak..Günü varmış bol zararlı karbonhidratla bezenmiş tabağı bir anda ne olduğunu anlamadan yalayıp yuttum...
Öylesine hızlı yedimki hiç aç olmamama rağmen ben bile şaştım hızıma...
Oysa planım sadece cacık yemekti bugün.. Çok kızdım kendime kınadım her bişeyi düşündüm...
aynı kınamayı rencideyi sizden de bekliyorum...beni ezikleyin hakediyorum...
Yedikten sonra önce ağladım zavallılığıma sonra kızdım sonra acıdım böyle histerik bir şekil de gel gitler yaşadım..
İsmi lazım değil üç çocuk annesi balık burcu arkadaşla konuştuktan sonra az rahatladım. :)Normal de 30 dakikayı geçirmiyorum özellikle yürümeyi bugün ceza olarak 50 dakika yürüdüm 50 mekik çektim..
-----
topraaamm harikasın yine başarılı bir gün geçirmişsin seninle gurur duyuyorum..
-------
@sansa_stark ve @DareYou hoşgeldiniz aramıza...
sansa stark, jon snow dirilecekmi ne dersin.?
Ben niye uzuluyom len yena uzuldu allam yeeaaaBonus ve Ye na uzulmeyin..hepimiz ayni duruma düşüyoruz zaman zaman yarın telafi edersiniz...
Ogulcuklarim geçmiş olsun
iyi akşamlar canım evet bene ızledım dah öncede ızlemıstım sımdı de 17 kılo derı aldırmış adam azmin elinden kurtulacak hiç bir şey yok ama bı düzen tuturmak önemli olan
Hayriyecim kuzum cok gecmis olsun tekrar icim cız ediyo sen yazdikca cok agir tutuyo seni disi zaten demiyorum bileiyi akşamlar canım evet bene ızledım dah öncede ızlemıstım sımdı de 17 kılo derı aldırmış adam azmin elinden kurtulacak hiç bir şey yok ama bı düzen tuturmak önemli olan
SanadaHerkese iyi geceler
Tamda midem kazinirken ne iyi geldi bu paylasimin
insallah olur canim isin hayirlisiylaMagazacilik sektorundeydim canim ama cok yoruldum , bi hastaneden haber bekliyorum . Bu hafta belli olacakti canim
yena bu kadar kizma kendine zaten sporla telafi etmissin bidahakine boyle hissetmemek icin yapmazsin ayni hatayiBugün eve geldikten sonra kapı çaldı,açtım. o da ne..Komşum elin de bir tabak..Günü varmış bol zararlı karbonhidratla bezenmiş tabağı bir anda ne olduğunu anlamadan yalayıp yuttum...
Öylesine hızlı yedimki hiç aç olmamama rağmen ben bile şaştım hızıma...
Oysa planım sadece cacık yemekti bugün.. Çok kızdım kendime kınadım her bişeyi düşündüm...
aynı kınamayı rencideyi sizden de bekliyorum...beni ezikleyin hakediyorum...
Yedikten sonra önce ağladım zavallılığıma sonra kızdım sonra acıdım böyle histerik bir şekil de gel gitler yaşadım..
İsmi lazım değil üç çocuk annesi balık burcu arkadaşla konuştuktan sonra az rahatladım. :)Normal de 30 dakikayı geçirmiyorum özellikle yürümeyi bugün ceza olarak 50 dakika yürüdüm 50 mekik çektim..
-----
topraaamm harikasın yine başarılı bir gün geçirmişsin seninle gurur duyuyorum..
-------
@sansa_stark ve @DareYou hoşgeldiniz aramıza...
sansa stark, jon snow dirilecekmi ne dersin.?
ay hayriye ya nedir bu disten migrenden cektigin gecmis olsun tekrardanselamun aleykum
zor bir gündü dişçiden sonra tekrar migren arısı ıle yattım yenı kalktım allahım hiç bukadar şiddetlenmemişti bayadır hemen hemen hiç bir şey ymemedim butungun ama su falanda içemedim hiç başarılı degıldi yanı maşallah herkez gayet güzel gidiyor bol bol eksi görelim inşallah ben bıraz zor böyle ama
yarın oruç tutacaktım adetım bugun bıter umıdıyle ama maalesef uzadı umarım yarın bıterde carsamba tutabılırım
Toprammmm,gadasini aldigimmm kiyamam sanaa
Sloganimiz neydii,kendimizi seviyor,pismanlik duymak yerine yanlista devam etmiyor,telafi ediyor yeni güne umutla,azimle daha sIki sariliyorduk
Kiii telafini yapmis,aldigin fazla kalorinin yarisini yakmissin yane:) yârin azicik fazla yürüyüş ile kalanida gidecek bitecek inşallah,üzmeyesin kendiniii olar miii
Ayriyetten benim gururluk bir durumun yok canim benim yaa,ama inşallah hepimizin birbirimizle gurur duyacagi günler yakindir inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?