Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eliffff sen yogurt kuru yapmiycan kuzu. Emziriyon bebikin ufak baharatlar kuvvetli hersey sute geciyo bilmem anlatabildimmi?
Ben 1 seneden sonra yaptim. Oda bi hafta yapip diger hafta biraktim.
Aaa ama kurallara uymuş sayılıcam dimi :)))) bi de limonlu yoğurt kürü gördüm araştırırken onun bi zararı olmaz onu yaparım ben de

Lesli yapacakmis iki gozumun cicegi

(Saka maka sen daha yapmadin yapip yazarsa sasirma )

Aaa ama kurallara uymuş sayılıcam dimi :)))) bi de limonlu yoğurt kürü gördüm araştırırken onun bi zararı olmaz onu yaparım ben de

Kurallari tikkatli oku yavrim isteyen yapicak yogurdu zorla degil. Su zorla mesela

O limonlu olabilir belki bilmiyorum hic hos gelmiyo kulaga lemon arti yogurt

Kurallari tikkatli oku yavrim isteyen yapicak yogurdu zorla degil. Su zorla mesela

O limonlu olabilir belki bilmiyorum hic hos gelmiyo kulaga lemon arti yogurt
Bi deneyeyim ben. Suyumu 2 lt ye tamamladım. Daha spor yapmadım. Spor sonrası 1 lt daha kesin içerim. Şimdi rezenemi içiyorum.
Dün 3 mile leslie yapmıştım. Bugün 3 mile den 30 dk düşünüyorum bakalım.

Bi deneyeyim ben. Suyumu 2 lt ye tamamladım. Daha spor yapmadım. Spor sonrası 1 lt daha kesin içerim. Şimdi rezenemi içiyorum.
Dün 3 mile leslie yapmıştım. Bugün 3 mile den 30 dk düşünüyorum bakalım.
Birden rakip oldugumu hatirladim dostlukta bi yere kadar
bende yapcam ins lesli

Kahvalti 1 dilim tahilli ekmegi 1 yum peynirli omlet 7 zeytin 1 kk peynir 2 tane tel peynir 3 ceviz yesillik sadece kuzu kulagi cay
Yesil cay
Oglen 5 minik dom 2 kk b peynir 1 simit
Yesil cay tahilli ekmegitosttan 2 lokma
Ikindi yesillik arasina 3 dilim cigkofte ekmeksiz
Turk kahvesi 5 bardak su su cok az oldu 20 dk tempolu yuruyus devamini getiremedim oglumun kosu bandina mudahalesi butun gun kosturdum birazda bacaklarim yoruldu biraktim
Aksama 1zeytinyagli enginar 1 kabak dolma 1 kase yogurt 1 dilim tahilli ekmek dusunuyorum kismetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…