- 12 Nisan 2015
- 600
- 1.312
- 6
- 35
Hosgeldin.Kızlar sizler kaç kilosunuz? kaç kilo verdiniz?
Aaa ama kurallara uymuş sayılıcam dimi :)))) bi de limonlu yoğurt kürü gördüm araştırırken onun bi zararı olmaz onu yaparım ben deEliffff sen yogurt kuru yapmiycan kuzu. Emziriyon bebikin ufak baharatlar kuvvetli hersey sute geciyo bilmem anlatabildimmi?
Ben 1 seneden sonra yaptim. Oda bi hafta yapip diger hafta biraktim.
Henüz spor yapamadım,ya yârim saat disarda yürüyecek ya da sizin su leslie baci ile tanisip seytanin bacagini kiracagim,kayitlara geçilsin lütfen:)
Beyeni bildirimlerinden burda olduğu hissettiğim toprammmmm,sana da selam olsun güzel insannn
Aaa ama kurallara uymuş sayılıcam dimi :)))) bi de limonlu yoğurt kürü gördüm araştırırken onun bi zararı olmaz onu yaparım ben de
Bi deneyeyim ben. Suyumu 2 lt ye tamamladım. Daha spor yapmadım. Spor sonrası 1 lt daha kesin içerim. Şimdi rezenemi içiyorum.Kurallari tikkatli oku yavrim isteyen yapicak yogurdu zorla degil. Su zorla mesela
O limonlu olabilir belki bilmiyorum hic hos gelmiyo kulaga lemon arti yogurt
Birden rakip oldugumu hatirladim dostlukta bi yere kadarBi deneyeyim ben. Suyumu 2 lt ye tamamladım. Daha spor yapmadım. Spor sonrası 1 lt daha kesin içerim. Şimdi rezenemi içiyorum.
Dün 3 mile leslie yapmıştım. Bugün 3 mile den 30 dk düşünüyorum bakalım.
MErhaba bende aranıza katılabilir miyim ?
Merhabalar herkese, yeni üyeyim ben de aranıza katılmak isterim. Kendimi bildim bileli kilo sorunları yaşıyorum, onlarca deneme sonucu tek başıma yapamayacağımı anladım artık. Bir grup içinde olmaya, destek olmaya ve almaya ihtiyacım var
Ben daha once 124 ten 81 kiloya düştüm büyük kısmını burda olmak uzere Sonra ameliyat ve sonra hamilelik ile 97 ciktim. Simdi yine burda 93 e indim. Benim hedefim 75 hayalim 65 :)Kızlar sizler kaç kilosunuz? kaç kilo verdiniz?
Birden rakip oldugumu hatirladim dostlukta bi yere kadar
bende yapcam ins lesli
DareYou hosgeldin
Ben daha once 124 ten 81 kiloya düştüm büyük kısmını burda olmak uzere Sonra ameliyat ve sonra hamilelik ile 97 ciktim. Simdi yine burda 93 e indim. Benim hedefim 75 hayalim 65 :)
Hosgeldin.
Yuksek kilolardayiz 102, 105, 107, 98, 80 li kilolarda olanimizda var uzun zamandir burda olup 20- 30 kilo verenlerde var onlat ayrica yazsinlar. Daha yuksek kilomuzda mevcut hacmimize saglik :)
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
Hosgeldiniz
Daha once 72.50 gormustum ahh o gunler kot pantolon kumas pantolonlarin icinde kaybolmak ne guzel duyguydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?