İyi akşamlar
Yenacım sana kızıyım mı uzuleyim mi bilemedim şimdilik lütfen bir daha kendini kaybetme diyorum sana neden hepsini yedin sence aç da değilim diyorsun çok mu güzel yapmış yoksa komşu mamaları
Ben de yarın oruç tutacağım inşallah sahur için ne yemeyi düşünüyorsunuz
Ben bugün ne yedim yazayım aklımda kalanlari
Kahvaltı 1 dilim kadar ekmek peynirli omlet kahvaltiliklar biraz bal ve kaymak
Ara yapmadım galiba
Akşam biraz karışık oldu saat 6 gibi yedik yemek yapmadım ne varsa atistirdik
Sayıyorum yediklerimi hepsinden bikaç lokma yedim
Biber kızartması simit spagetti kurabiye peynir
Eki Görüntüle 1825110
Daha once yeliz eklemisti tekrar guzel olur diye ekledim.
Sansa kimdi be kizil sacli kizmiydi yoksa o baska dizidemiydi
Yeter daaa tamam artik olan oldii 50 dk yurumussun daha nolsunNe dersen hakediyorum asucum...
Zaten öyle anlaştık...
hiç aç değildim hem de.. Öğle kuru fasulye ve pilav yedim akşam sadece cacık yerim belki çilek yerim diye planladım...
Benim yaptığım tamamen pisboğazlık.. Hani madde bağımlıları olur ya temizlenseler dahi bir defa dan birşey olmaz deyip aldıkları an da yeniden başa sararlar.. bende ki hamur düşkünlüğü de öyle bişey sanırım..
Kendimi çok hırpaladım bugün. zaten malum sebeplerden kilo veremiyorum iyice tüy diktim yani...
Yavru ejderhalar buyudumu nolduEvet kızıl saçlı... :))
Yavru ejderhalar buyudumu noldu
Yenaaa çok da yüklenme kendine. Sporla telafi etmişsin iyi yürümüşsün
Ama bi daha olmasıııınnn
Canım dişe bi de migren eklendi Allah şifa versinselamun aleykum
zor bir gündü dişçiden sonra tekrar migren arısı ıle yattım yenı kalktım allahım hiç bukadar şiddetlenmemişti bayadır hemen hemen hiç bir şey ymemedim butungun ama su falanda içemedim hiç başarılı degıldi yanı maşallah herkez gayet güzel gidiyor bol bol eksi görelim inşallah ben bıraz zor böyle ama
yarın oruç tutacaktım adetım bugun bıter umıdıyle ama maalesef uzadı umarım yarın bıterde carsamba tutabılırım
Geçmiş olsun hayriyecimselamun aleykum
zor bir gündü dişçiden sonra tekrar migren arısı ıle yattım yenı kalktım allahım hiç bukadar şiddetlenmemişti bayadır hemen hemen hiç bir şey ymemedim butungun ama su falanda içemedim hiç başarılı degıldi yanı maşallah herkez gayet güzel gidiyor bol bol eksi görelim inşallah ben bıraz zor böyle ama
yarın oruç tutacaktım adetım bugun bıter umıdıyle ama maalesef uzadı umarım yarın bıterde carsamba tutabılırım
sağol elifcim evet çok zor odu bugun ama şükür daha iyiyim şimdi hafif sersemikvar ama inşallah sabaha geçer odaCanım dişe bi de migren eklendi Allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?