Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin..
Mutlu persembeler..

minibuste sizi okumak cok zevkli.. bonusun sezen sarkisiyla cok duygulandim eskilere gittim..zaman ne cabuk geciyor ;(

Hayriyenin ruyasina bayildimmm hajah karatay..:))

Derincigim insallah dinlenerek ve zayiflayarak agrilardan kurtuluruz.. baban nerde olacak ameliyat.?

Elifcim bi zahmet sen yesillik ekle monune :)
Hergun spor yapmiyorsun dimi. Spor esnasin da sute laktoz geciyormus sanirim sutun kalitesi azaliyormus gaza sebep oluyormus vb.
istersen bi arastir tıp sitelerine sor canim nacizane bilgim..

hasibe evet ne guzeldi karatayli gunler..

baharnaz burasida serin ama kasvetli degil su an gunesli..

ilk defa turku dinleyen dolmus soforune denk geldim.:)) hem de ilkay dinliyor...

Hepimize aydinlik ve hafif gunler.. seviliyorsunuz..

Evet ya boyle bir durumda vardi elif yenanin dedigi gibi. Dr banada yuruyus yapmiycaksin emziriyosun sutun bile yorgun olur dediydi.

Sende her gun yapma bende emziriyorum ama 15 aylik oldu butun yemeklerden yiyo.
Hatta huysuzlugundan kim gorse bunu memeden kes diyo

Gunaydinnn yagmurlu serin bir havadan.

Yagmur rahmettir berekettir kasvetli olan bizleriz ama olmayalim bahar minikten bi dokundum sana :)

Sen dun menu yazdinmi?

Birde burcu yazmadi sanirim.

Hayriye

Kisinin mesajinda havadan gunaydin demesiyle kendisinin havalarda oldugunu anlamak mumkundur

Ismen bilmiyorum guzelmidir ki ilkay :) bi bakiveririm.

O duygulanmalar kisa sursun gecsin hemen :) tek sezen klasorunde sabitlersem sonunda dagiliyorum bazen diye sezeni diger sarkilara kattim tam ben havaya girmisken farkli bisey giriyo iyi oluyo :))

...90 KİLO VE ÜZERİ TOPİĞİNİN
KURALLARI...

• Güne büyük bir bardak limonlu su ile başlanıp gün içinde 1,5 litre su içilicek.
  • Hergün en az 20 dk spor yapılacak hiçbirsey yapamıyorsak olduğumuz yerde yürüyelim.
  • Hergün bir fincay yeşil cay içilecek emzirenler süt cayı, rezene içebilir.
  • Akşam yemeği en geç 7 de yenilecek.
  • Hergün menü paylaşımı yapılacak.
  • Günlük kaçamak yapılmıycak.
  • Pazar günü abartmadan kaçamak serbest.
  • Pazartesi herkes yeniden tartılacak artıda olanlar protein günü yada ekmeksiz bir gün yapabilir.
  • Perşembe günü topikçe protein günü yapılacak isteyen yoğurt kürü yapabilir (pazar-perşembe).
  • Hergün ister sabah ister akşam yatmadan önce mutlaka kendimiz için güzel şeyler zayıf günler düşünülüp dua edilecek...

NOTLAR:
  • Kurallara düzenli uyulacak. Ciddi mazereti olanlar yazıcak.
  • Misafir gelmesi mazeret kabul edilmiycek.
  • Misafirliğe gidilirsede bize en uygun olan şey tüketilcek.
  • Kahvaltıda yenen 1 t.k bal, reçel, pekmez kaçamak sayılmıyor.
  • Her türlü hamur işi ve diğer şekerli yağlı herşey kaçamak kabul edilicek.
  • Kaçamak günü herşey serbest.
  • Bir yanlış yaptığımızda herkes herkesi uygun şekilde uyarmak zorunda.
  • Kilo bildirimlerine çok özen gösterilcek, cuma öğleye kadar eğer mümkün değilse perşembeden bildirim olucak.

Bonusss yarin gorcez bakalim kim kime dokunuyo.:))
Dun cok yogundum hava yagmurlu olunca disari cikamayinca oglum bana sariyo bende eve bol cocuklu misafir cagirdim ama öyle hamur isi yapmadim
Kisir bol yesillik ve cocuklar sever diye islak kek saat 4 te yeme isini kapattim
Sonrasi su siyah cay aksam icim kiyildi 3 tane cilek 1 tane tahilli cubuk gevrek

Ara ögünlerle ilgili gecmiste benimde bir yasanmisligim var

Metobalizmam düşük oldugu icin diyetisyenim ara ögünü mutlaka yaptirirdi hizlansin diye

Evet bu onemli. Cok ara ogunle yemrk belki dogru degildir ama kilo verme adamasinda bazen farkliliklar yapilabilir.
Yena bak senin icinde boyle bisey deneyebiliriz ne dersin?

Hani vucut ac kalinca kitlik sinyali gonderirmis ya beynimiz boyle ara ogun yaparak onu kirmak mumkun demekki mantikli :) bence obur hafta biraz ara ogun yapmayi deneyelim sana.

Ayricada topikte yas sorunumuz yoktur

Gunaydıınnn
Çok yorucu bi spor yapmıyorum aslında ama artık hergün yapamam o zaman. Zaten sütüm bitti bitecek. Betül emmiyo ben sağıyorum iyice bitti. Son çırpınışlarım. Kesilirse tamamen o zaman yaparım spor... Yada hafif tempoda yürümeye devam ederim şimdi bilmiyorumki..

Bonus kişisi eksi görmüş anlaşılan
Yena ilkay akkayaya bayılırım.. Özellikle ah sensiz va adıyaman..

Simdi azcik baktim protein gunu icin seyda coskunun var ama sadece tavuk et ogunlerde ve az miktarda. Bizim gibi yuksek kilo icin uygun gelmedi bana.

Dukanda pek sınır yok yagsiz olucak etler yumurtalar falan ama zeytinyagi her zaman kullanilabilir diyede yaziyodu yani. Sut yogurtta var.
Birde dukanda yulaf kepegi var 1,5 corba kasigi. Ister yumurtayla peynirle karistirip kahvaltida yenicek ister yogurda katip yenicek.

Ben kendi adima sutsuz yogurtsuz yapamam arada birazda ceviz falan olabilir. Sebze yok ama biz yeni yapiyoruz eklenirsede kotu olmaz yani mesele hic karbonhidrat tuketmemek

Günaydın cancağızlarim :) gelemiyorum ama aklımdasınız geçmiş 150 mesajı geçmiş ancak 20 tanesini filan okuyabilmişimdir eğer bana bişey dediyseniz veya bahsetiyseniz görmemişimdir

Diğer taraftan bugün bende proteğin günü yapıcam benim için proteğin günü unlu 'ekmek ve şekerli tatlı bişey yememektir. Bebek emziren annelerede bu şekilde öneririm...

Öpüldünüüüüz !)

:)) elifcim cok sagol cok hos gercekten radyoda falan denk geliyo duyuyorumda ismen bilmiyodum bunu acinca hatirladim hemen.

Sut konusu diyet yapmaya calistigin icin etkilenebilir ilk zaman. Cok kisma sinirlama yemeklerini ve spor yapma cidden iyi bisey yapalim derken yanlis yapmayalim.

Misal o kayisi suyundan ben hic 1 bardak ictigimi bilmem gidip gelip icerdim sen baya kestin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…