Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nerdesin yaa hicmi firsat olmuyo
Kimse bahsetmedi senden genel diyet konusmalari falan ben dun aksam bi gordum sanki seni o kadar.
Icimizde fire veren yok sukur gayet iyi gidiyoruz.
Adaşını soracak olursan gunlerdir bedenen burda ama ruhen degil. Sanki bugun daha iyi gibi

GÜNAYDIN GÜZELLERRR

topic süper süper oldu bir heyecan bir kıpırdanma

dün maalesef menü paylaşımı yapamadım;
bir yakının cenazesine katıldık geldik ,çok yorgun ve uykusuzum
sahurda peynirli omlet çay ve bol su idi
iftarda çok geç vakit oldu; tavuk yoğurt yiyebildim
Bonus um benim dün protein günü gibi oldu

tabiki sporumda yok koşturmaca spor sayılmaz tabiki

ya hayriye ya sabah sabah sesli guldurdun beni Allah ta seni guldursun emi
basiniz sagolsun yasemin Allah gunahlarini affetsin

Süt bebekten dolayı kesiliyo canım hiç emmiyoki ağlıyo kaskatı kesiliyo emzirmeye çalışınca. Çok uğraştım konuşmuştuk da zaten biliyosunya. Sütüm kesildiğinde diyet yapmıyodum bi de ben. Aman neyse canım benim nasip artık :) hiç bunun için üzemem kendimi. Elimden geleni yaptım. Nasip artık gerisi.. Allah büyüktür.

Şimdi temizlik yapacağım epeyce.. Hadi kaçamaksız bi gün olsun inşallah hepimiz için

basiniz sagolsun yasemin Allah gunahlarini affetsin

Amin canım sağolasın

Bidigimin asisi yaptirdim cok sukur aglamadi oylece seyretti ignenin girmesini bende kan verdim bakalim yarin ogleden sonra cikarmis sonuclara gore yonlendirecek beni galiba aile hekimimiz

aferin bıdığa geçmiş olsun,aslında kan sonuçlarına göre diyet yapabilsek en iyiside

Günaydın kızlar kabul ederseniz bende bu müthiş dostluk ve dayanışmalı grubunuza dahil olmak isterim.Moralim iyi olmadığından dahada bozulmasın diye kg için tartıya çıkmadım.Lakin 90 üzerindedir kesin ve kendim için sağlık için vermek istiyorum.Hayalerime kavuşmam için vermem gerekli ve yarında kg belirtmek gerekli bildireceğim inşallah :)

Hosgeldin.. Muthis dostluk ve dayanismamizi nerden biliyosun :) takip ediliyoruz demekki

Hosgeldin.. Muthis dostluk ve dayanismamizi nerden biliyosun :) takip ediliyoruz demekki
Diyet ile alakalı bir takım bakıyorumdum ve de 90 dan dolayı dikaktimi burası çekti.Zaten bir kaç sayfa okuyunca işte dedim tamda burası tabii sizlerde kabul ederseniz.Birlikte zayıflama vede sohbet edebiliriz.

Diyet ile alakalı bir takım bakıyorumdum ve de 90 dan dolayı dikaktimi burası çekti.Zaten bir kaç sayfa okuyunca işte dedim tamda burası tabii sizlerde kabul ederseniz.Birlikte zayıflama vede sohbet edebiliriz.
Kabul etmek ne demek tabiki gel sende aramiza. Cok gelen bende sizlerle olmak istiyorum diyen var ama ertesi gun kayboluyolar.
O yuzden temkinliyiz yani.
Kurallari biliyosun demek takimlara baktigina gore. Cuma gunu kilo spor bildirimi yapiyoruz yeni gelenler 2 hafta sonra listeye giriyo.

Tamam canım inşallah amacım kalıcı olmak zaten bunu da zaman gösterir.Vira Bismillah diyeyim yarında kg bildirimi ve spor bildirimi yaptım mı tamamdır

Baharın müjdeleyicisi hıdırellez bayramımız kutlu olsun.Rabbim herkesin gönlünden geçen ne dilekleri varsa kabul etsin.İnşallah bahar ve yaz gelecek gerçi Eskişehirde kar yagdı yağacak ya bakalım hayırlısı

Hoşgeldin azmin daim olsun.
Eskişehirdemi yaşıyosun? ben eskişehirliyim ama antalyada yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…