Nerdesin yaaGünaydın cancağızlarim :) gelemiyorum ama aklımdasınız geçmiş 150 mesajı geçmiş ancak 20 tanesini filan okuyabilmişimdir eğer bana bişey dediyseniz veya bahsetiyseniz görmemişimdir
Diğer taraftan bugün bende proteğin günü yapıcam benim için proteğin günü unlu 'ekmek ve şekerli tatlı bişey yememektir. Bebek emziren annelerede bu şekilde öneririm...
Öpüldünüüüüz !)
ya hayriye ya sabah sabah sesli guldurdun beni Allah ta seni guldursun emiEsselamun aleykum
Hayırlı gunler canlar
Oksurugum artiiiyice ama sukur bacagimda agrim kalmamis gececek insallah bugun gine isci var ve 10 gibide disciye gidicem
Bugun sabaha kadar ruyamda iscilere karatay kahvaltisi hazırlıyordumbide diyorum ki ben size karataya uygun hazırladim acıkmazsıniz tobe yarabbbim
@Derin canim gecmis olsun ama bencede zorlama kendini kilomuz cok ilerde daha cok sorun olmasın allah korusun
Bonus canım masallah cok guzel gidiyorsun
sagol yeliz valla dinlenmek hele bu ara hic mumkun degil ama hayırlısi
basiniz sagolsun yasemin Allah gunahlarini affetsinGÜNAYDIN GÜZELLERRR
topic süper süper oldu bir heyecan bir kıpırdanma
dün maalesef menü paylaşımı yapamadım;
bir yakının cenazesine katıldık geldik ,çok yorgun ve uykusuzum
sahurda peynirli omlet çay ve bol su idi
iftarda çok geç vakit oldu; tavuk yoğurt yiyebildim
Bonus um benim dün protein günü gibi oldu
tabiki sporumda yok koşturmaca spor sayılmaz tabiki
Süt bebekten dolayı kesiliyo canım hiç emmiyoki ağlıyo kaskatı kesiliyo emzirmeye çalışınca. Çok uğraştım konuşmuştuk da zaten biliyosunya. Sütüm kesildiğinde diyet yapmıyodum bi de ben. Aman neyse canım benim nasip artık :) hiç bunun için üzemem kendimi. Elimden geleni yaptım. Nasip artık gerisi.. Allah büyüktür.:)) elifcim cok sagol cok hos gercekten radyoda falan denk geliyo duyuyorumda ismen bilmiyodum bunu acinca hatirladim hemen.
Sut konusu diyet yapmaya calistigin icin etkilenebilir ilk zaman. Cok kisma sinirlama yemeklerini ve spor yapma cidden iyi bisey yapalim derken yanlis yapmayalim.
Misal o kayisi suyundan ben hic 1 bardak ictigimi bilmem gidip gelip icerdim sen baya kestin :)
basiniz sagolsun yasemin Allah gunahlarini affetsin
Bidigimin asisi yaptirdim cok sukur aglamadi oylece seyretti ignenin girmesini bende kan verdim bakalim yarin ogleden sonra cikarmis sonuclara gore yonlendirecek beni galiba aile hekimimiz
Günaydın kızlar kabul ederseniz bende bu müthiş dostluk ve dayanışmalı grubunuza dahil olmak isterim.Moralim iyi olmadığından dahada bozulmasın diye kg için tartıya çıkmadım.Lakin 90 üzerindedir kesin ve kendim için sağlık için vermek istiyorum.Hayalerime kavuşmam için vermem gerekli ve yarında kg belirtmek gerekli bildireceğim inşallah :)
Diyet ile alakalı bir takım bakıyorumdum ve de 90 dan dolayı dikaktimi burası çekti.Zaten bir kaç sayfa okuyunca işte dedim tamda burasıHosgeldin.. Muthis dostluk ve dayanismamizi nerden biliyosun :) takip ediliyoruz demekki
Ayrıca hoşbulduk inşallah hepimiz için hayırlı ve musmutlu bir gün olur.Hosgeldin.. Muthis dostluk ve dayanismamizi nerden biliyosun :) takip ediliyoruz demekki
Kabul etmek ne demek tabiki gel sende aramiza. Cok gelen bende sizlerle olmak istiyorum diyen var ama ertesi gun kayboluyolar.Diyet ile alakalı bir takım bakıyorumdum ve de 90 dan dolayı dikaktimi burası çekti.Zaten bir kaç sayfa okuyunca işte dedim tamda burasıtabii sizlerde kabul ederseniz.Birlikte zayıflama vede sohbet edebiliriz.
Tamam canım inşallah amacım kalıcı olmak zaten bunu da zaman gösterir.Vira Bismillah diyeyim yarında kg bildirimi ve spor bildirimi yaptım mı tamamdırKabul etmek ne demek tabiki gel sende aramiza. Cok gelen bende sizlerle olmak istiyorum diyen var ama ertesi gun kayboluyolar.
O yuzden temkinliyiz yani.
Kurallari biliyosun demek takimlara baktigina gore. Cuma gunu kilo spor bildirimi yapiyoruz yeni gelenler 2 hafta sonra listeye giriyo.
Baharın müjdeleyicisi hıdırellez bayramımız kutlu olsun.Rabbim herkesin gönlünden geçen ne dilekleri varsa kabul etsin.İnşallah bahar ve yaz gelecek gerçi Eskişehirde kar yagdı yağacak ya bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?