Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iftardan once epey eksiydim bi an iftar yapmim diye dusundum he
Maşallah çok iyi gidiyosun bonusum bravo sana.. İnsan iradeli olabildiğini gördükçe daha da istekleniyo dimi. Sakın bırakmayalım bak şurda 1 hafta bile olmadan eksi görüyoruz, kendi adıma gramla da olsa
Ya ben kaçamak yapmıyorum spor yapıyorum su içiyorum ama beklediğim kadar gitmedi henüz.. İnşallah yarın da gider biraz bakalım.

Iyi geceler kizlar

Zaman ne cbuk gecmis bak 2.5 ay olmus

Bi zmanlr ne guzel beraber karatay yapardik...

Ne cabuk geciyor zaman ☺

canim cok gecmis olsun
Hayriye sana da gecmis olsun canim bol bol dinlenin dicem ama mumkun degil biliyorum Rabb hastaligimiz zamaninda bizlerle ilgilenebilecek dosstlar nasip etsin

Oruc tutan arkadaslar Allah kabul etsin insallah hele bonus bu azmin daim olsun insallah arkadasim

Esselamun aleykum
Hayırlı gunler canlar
Oksurugum artii iyice ama sukur bacagimda agrim kalmamis gececek insallah bugun gine isci var ve 10 gibide disciye gidicem
Bugun sabaha kadar ruyamda iscilere karatay kahvaltisi hazırlıyordum bide diyorum ki ben size karataya uygun hazırladim acıkmazsıniz tobe yarabbbim
Derin canim gecmis olsun ama bencede zorlama kendini kilomuz cok ilerde daha cok sorun olmasın allah korusun
Bonus canım masallah cok guzel gidiyorsun
sagol yeliz valla dinlenmek hele bu ara hic mumkun degil ama hayırlısi

Hanim hanimmm hic aklimda yokken ne demek acaba
Biz yazmadikmi oraya topikce her persembe protein gunu diye

Askolsun demek dikkat edip okumadin
Canım benim inan her paylasildiginda okudum ama yaşlılık bir de misafir felan derken aklımdan çıkmış
Aslında çarşamba perşembe niyetli olacaktım güya ya bir de o sebep var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…