Vaayyyy meydan okuyosun he :) maşallah ya böyle rekabete can kurban :)
Şaka maka ben bu kadar dikkat etmeme rağmen çok az eksi gördüm anlamıyorum sebebini... Yarınki protein gününden umutluyum inşallah
MaşallahIftardan once epey eksiydim bi an iftar yapmim diye dusundum he
Canımm teşekkur ederim güzel şarkı :)
Eliff buda sana gelsin.
İyi geceler :) inşallah görürüz bakalım :)İyi geceler ben uyumak uzereyim...inşallah sabah eksi görürüz bu acliga içim kiyildi artik...
Uykusu kaçan bebeler itinayla sallanırBenimde uykumun kactigi hic belli olmuyo dimi
Rabbim şifa versin inş canım...
Ve aleyküm selam....2,5 aylık olduk canım..kolikmiş idrarda yada başka sıkıntısı yok canım...
sağol canım ...sanada çok geçmiş olsun...
Ve aleyküm selam hayriyecim sanki beni anlatmışsın ortanca kızımda bende öyleydim herkes bu çok fena ağlıyo hemen acile gidelim diyolardı bende birazdan dinlenmek için susar diyodum...şimdi buda aynı ablasının yolunda ilerliyo tek farkı aile büyükleriyle nerdeyse haftanın üç günü bir aradayım hasta bu çocuk diye diye beni bunalıma sokuyolar...neyse zamanla geçicek hepsi inş...
sağol canım...Allah razı olsun...Rabbim sanada kolaylık versin sıkıntılarını gidersin inş..
sağol bonuscum gözüme gözüme soktunda ben güne kaçamakla başlamış biri olaraktann bu listeyi uygulamaya yarın başlıyayım...günlük yürüyüşte zor gibi ama bakalım bişeyler yapmaya çalışayım...bide boğazlarım geçene kadar limonu yasakladı doktor...
Ya bir de şu var.. Ben mesela buraya uye olmadan once surekli şok diyetler yapardim..
piyasada olan olmayan envai cesit aclik girisimlerim oldu.. kilo veriyormuydum evet cok guzel gidiyirdu ama metabolizmami cok etkiledi tabii..
Buraya uye olduktan sonra sabah ve aksam uzeri yeyip yuruyuse gidiyirdum..
Mesela o donem yaptigim sistem 7 sene oncesjnden bahsediyorum :) kisa surede 19 kilo vermistim..
Tabii hep yaptigim gibi korumayip uzerine bin kilo alinca hep basa donmek kacinilmaz oluyor..
3 yil once de 4 ay karatay yaptim 4 ay da 10 kilo verdim fazla yuruyus te yapmadim...
Bana iyi gelen iki ogun ve aksam erken yemek .
Ne cabuk geciyor zaman ☺2,5aylık:)
canim cok gecmis olsunAhhh bonus hiçte oturarak birşey yapamam ama bundan sonra yapmam gerekecek...tendon iltihabi ve asiri ödem ayak bileklerinde..bacaklarimda olduğu gibi varis iki bacagimda...ameliyat deniyor...bugun epey dinlendirdim eşim bskti çocuklara ....
Hayallerinden biri gerçek oldu.basit birşey ama kaloriferli ev çok istiyordum sobafan bikmistim...istediğim gibi bir evde oturuyorum...diğeri kilo vermek oda olur inşallah..tabii herşeyden önemlisi sağlık...
sagol yeliz valla dinlenmek hele bu ara hic mumkun degil ama hayırlısicanim cok gecmis olsun
Hayriye sana da gecmis olsun canim bol bol dinlenin dicem ama mumkun degil biliyorum Rabb hastaligimiz zamaninda bizlerle ilgilenebilecek dosstlar nasip etsin
Oruc tutan arkadaslar Allah kabul etsin insallah hele bonus bu azmin daim olsun insallah arkadasim
Canım benim inan her paylasildiginda okudum ama yaşlılık bir de misafir felan derken aklımdan çıkmışHanim hanimmm hic aklimda yokken ne demek acaba
Biz yazmadikmi oraya topikce her persembe protein gunu diye
Askolsun demek dikkat edip okumadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?