Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tekrar hoşgeldin Hemşerim :)
Eskişehirliyim Ankarada yaşıyorum

Kizlarla bi yerde sizmak cok zor yine buyuk filmini izliyoda kucuk o parmagini nereme batirmadiki. Kucagima gelmek istiyo emmek istiyo almayinca etini kopartmislar gibi agliyo. Kalktim bi bagirdim bende ev kalkmis gidiyo zaten nefret ediyorum ev islerinden evrene ne gondermem gerek acaba bunun icin

Evin işii hiç bitmezz valla Allah sabır versin.Evrene bol boll sabır göndermek lazım bence herşeye gerekli sabır.

Hatunlar nasil gidiyo protein gunu kimler ne yedi?
Sular iciliyomu?
Ben bugun hic icemedim aksama kadar icmem lazim hic susuz olurmu bonus

Ben ogle yemegimi yedim simdi 3 te yiyebilirdim incir ceviz yemistim acligim kesilmistide aklim yemekteydi yedim.

Haslanmis tavuk ve 2 dolu kasik yogurt 1 dolu tatli kasigi keten tohumu ile.
Tavuk tuzsuz olaydi daha iyiydi ama tuz koymustum haslarken bi dahakine daha az koyucam ins.

Geçer geçer hiç üzülme sen hangi karanlık gecenin sabahı olmadı ki Allah yar ve yardımcın olsun.Üzme kendini yeterki inan bir kapı kapanr bir kapı açılır hayırlısı ile inşallah tez amanda feraha erersiniz.

Valla canım çok kötü bir zamandan geçiyorum,
yaş oldu 26, elde avuçta birşey yok, 95 kiloyum, babam alkolik ve dışarıya deli gibi para savuruyor, annemin başında bir dünya borç var onun yüzünden bende ona yardım etmek zorudayım, ama iş bulamyorum.
Gerçekten çok derin bir bunalım yaşıyorum kızlar sizi de sıkmak istemiyorum çok bahsetmek istemiyorum aslında.

En azından kilo kısmını düzeltebilirim belki dedim ama , o iş konusunda negatif haber alınca yiine kendimi bozdum

Allah hayirli is kapilari acsin bu mubarek gunlerde.
Hepimizin turlu turlu sorunlari var ve bitmek bilmiyolar. Ustune kilomuz eklenince dayanilmaz oluyo. Bir ucundan tut basla dikkat etmeye. Yoksa sabitte kalinmiyo ilerliyo 90-100-110.... Diye

Allah hayirli is kapilari acsin bu mubarek gunlerde.
Hepimizin turlu turlu sorunlari var ve bitmek bilmiyolar. Ustune kilomuz eklenince dayanilmaz oluyo. Bir ucundan tut basla dikkat etmeye. Yoksa sabitte kalinmiyo ilerliyo 90-100-110.... Diye
Dediğiniz çok doğru insan kendini saldı mı rakamlar giderekk büyüyor ve hayat yaşam standartını da etkiliyor.Bu seferde kg artıkça moral bozuluyor.Yani bi yerden sonra toparlanmak lazım bakalım yarın benim günahım ne çıkacak
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…